HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Farek:
Na, hétfőn sikerült rendesen összezavarnom a duna Plaza-beli Alexandra bolt árusait, mire sikerült megtalálnunk a Vertigo-t. De végül is sikerült. Szép, kíváncsian várom a folytatást is, csak egy kicsit az zavart, hogy ílső pillantásra átlapozva nem igazán tudtam, hogy hol végződik az egyik történet és hol kezdődik a másik. De ettől eltekintve nagyon tetszik. Hajrá!
kaine:
Tegnap az Urániában már néhány darabot megvettek a korán kelők.
Kinn van a könyv az 576 boltokban is, csak van ahol nincs kitéve, úgy kell kérni.
d-mon:
akkor az őszi szünetem tudom mivel fog telni:
1.megszerzem
2.végig azt olvasom, minden kis képkockát, mondatot elemzek
kaine:
--- Idézet ---kaine: nem tudod véletlenül, hogy a soproni alexandrába megjött-e már? mert akkor jövő héten beszerzem én is
--- Idézet vége ---
Úgy tudom tegnap még nem érkezett meg, de a jövő héten már biztosan meg fog.
--- Idézet ---(szigorú vagyok)
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Persze ilyen indulás után biztos vagyok benne hogy a következő számokban a "lemaradottak" is bele fognak húzni...
--- Idézet vége ---
Persze, mindhárom sorozatban lesznek azért csúcspontok és valamivel gyengébb történetek is, de a színvonalát megtartja mind.
--- Idézet ---ti sem kaptatok engedélyt, hogy a képfeliratokba belenyúljatok
--- Idézet vége ---
Nem, ezt általában most már nem szokták megengedni, nem tudom miért. Egyszer még biztos kihúzzuk a gyufát náluk, ha azért is belenyúlunk majd.
--- Idézet ---De tényleg nagyon szép, szóval gratula!
--- Idézet vége ---
Köszi, ez valami olyasmi számomra, amit így illik.
pepo05:
--- Idézet ---Ja, és bocs, hogy nem oda írtam, de oda nem járok, sajnos már nem fér bele az útitervembe
--- Idézet vége ---
Na látod, ezt nagyon helytelenül teszed!
Amúgy mi lenne ha, szépen a Vertogo "hazai" fórumán is megírná mindenki a véleményét? Elvégre mégiscsak az a Vertigo honlapja...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése