HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (49/86) > >>

pepo05:
Hmmm...milyen stílust hallgatsz?

Sepi:
Bár nem ebbe a topicba tartozik, de ha már itt tartunk. A filmeket én is megveszem (lassan már elérem a 100-as példányszámot). A képregényekkel ugyanez a helyzet. Minnél több van belőle eredetiben, annál jobb. A zenékkel már más a helyzet. Én megmondom őszintén, hogy sajnálok átlagban 3-4000 forintot kiadni egy albumért amin kb van 2-3 jó szám, a többi meg kuka. Másodsorban meg azért kényszerülök letölteni, mert azok a zenék amik nekem tetszenek általában CD-n ki sem jönnek csak bakeliton, ha meg kijön akkor azokat szinte lehetetlen megvenni, mert szinte el sem jut hazánkba, vagy pedig egyből elkapkodják az egészet.

pepo05:
Na, akkor én félig köcsög vagyok, félig meg viszont böcsületes. Ugyanis, természetesen a képregényeket veszem, és a kedvenc filmjeimet is megveszem DVD-n(minimum, hogy moziba is megnézem). Lassan vagy 30 DVD-nél járok kezdek kifogyni a kedvenc filmekből. Viszont a zenéket töltöm. arra már nem marad keret...az igaz, hogy fájlmegosztóval történik, de akkor is...főleg amennyi cuccot töltök, a gatyám is rámenne a zenére.

Gabe:

--- Idézetet írta: Callaow ---Bár nem nagyon tudok csodálkozni,hiszen a legtöbbünk már tőltőtt le mp3-at, filmet, game-t,xxx-et
--- Idézet vége ---

Mint ahogyan eredetiben is vette már ezeket (xxx az más kérdés  ). Pl. én a kedvenc filmjeimet igyekszem megszerezni eredetiben, a zenei albumokról ne is beszélve.  És ugyanígy vagyunk a képregényekkel is, legalábbis azok akik ide látogatnak. Nálla az eddigi hsz-eiből nem ez jön le.  

(persze én is elkövetem a fentieket)

szerk.: "nálla az eddigi hsz-eiből nem ez jön le" természetesen a képregényekre gondoltam.

Callaow:
Bár nem nagyon tudok csodálkozni,hiszen a legtöbbünk már tőltőtt le mp3-at, filmet, game-t,xxx-et  
Kedves lacee,itt biztos nem  fogsz választ kapni,két dolog miatt.1,A HZS legtöbb tagja,tiszteletben tartja azt,hogy a magyarországi képregény fejlődés érdekében nem tölt fel megjelenésre váró,vagy a közelmúltban megjelent képregényt.(Talán ha letelik 2-3 év  )
A Vertigó kiadójának feje egy bizonyos Kaine,akiről elég annyit elmondani,hogy nélküle nem lenne megjelenő pókember idehaza.Respect  
A saját lóvéját fektette bele és szerintem nagyon nem támogatná egy igazi képregény rajóngó se,hogy azért bukjon,mert nyilvánosságra kerülne a neten a cucc.Pláne,mert ha az általa müködtetett KINGPIN kiadó nyereséges és remélhetően az lesz,akkor később további finomságok jelenhetnek meg.  

Szal sajnos ebben a kérdésben nem fogsz itt válasz kapni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése