HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Sepi:
--- Idézetet írta: kaine ---Így járok jobban. Nincs terjesztői jutalék, ami nagyon magas.
--- Idézet vége ---
Ott sarcolják meg az embert ahol érik. Nincs igazság.
Egyébként sikerült eladni az összeset amit kivittél?
--- Idézet ---Jól tetted, köszi.
--- Idézet vége ---
Igazán nincs mit, ez a legkevesebb.
kaine:
--- Idézetet írta: Sepi ---így kedvezményesen árulva nem buksz nagyot a kiadványon?
--- Idézet vége ---
Így járok jobban. Nincs terjesztői jutalék, ami nagyon magas.
--- Idézet ---A második szám borítója (amit azért legalább sikerült megnéznem nálad is nagyobb formátumban), szerintem nagyon jó lesz, bár nem túl kicsi rajta a Vertigo cím? Meg most, hogy utánnaszámolok a harmadik szám pont a következő börzére jelenik meg.
--- Idézet vége ---
Még nem végleges az a borító, csak a reklámhoz készült. De szerintem épp ugyanakkora, mint az előzőn volt. Igen, a Börzére szeretném a 3. részt megjelentetni.
--- Idézet ---A történetekről véleményt majd akkor írok ha már elolvastam, de gondoltam addig is leírom az első benyomásaimat.
--- Idézet vége ---
Jól tetted, köszi.
Sepi:
Most már, hogy megvan a Vertigo gyorsan átlapoztam (köszi mégegyszer Kaine, jó volt egy kicsit már élőben is beszélgetni). Így olvasatlanul csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó lett, bár a Prédikátor rajzaival nem voltam annyira elégedett, de ahogy olvastam a hátsó borítón, nem véletlenül ilyen. Viszont amit elfelejtettem tőled élőben megkérdezni, hogy így kedvezményesen árulva nem buksz nagyot a kiadványon? Vagy így legalább elviszik (nem marad a nyakadon) és akkor hátha megszeretik, vagy gondolom azért ez bele volt kalkulálva.
A második szám borítója (amit azért legalább sikerült megnéznem nálad is nagyobb formátumban), szerintem nagyon jó lesz, bár nem túl kicsi rajta a Vertigo cím? Meg most, hogy utánnaszámolok a harmadik szám pont a következő börzére jelenik meg.
A történetekről véleményt majd akkor írok ha már elolvastam, de gondoltam addig is leírom az első benyomásaimat.
freakdavE:
Hát igen, a több képregény többe kerül. Szerencsére az új munkámból rendesen tudom finanszírozni a képregény gyűjtőszenvedsélyemet. És még -re is marad.
A netről is letöltök mindent ami érdekel, de amit papír formátumban megvehetek, azt nem fogom leszedni.
Amúgy aki nem tud rendszeresen képregényre költeni, az kérjen a szüleitől karácsonyra egy képregény csomagot pl: legfissebb ultipók és hipók, meg ultiX meg pók-különszám. Vagy kérjen egy-egy drágább kötetet pl: Vertigó, SNIKT! Fekete/Fehér stb.
kaine:
Ha nincs rá pénzed, várj vele valamennyit. Mint minden kiadvány, ennek is le fog esni az ára valamennyit néhány hónap után. Mire az ötödik szám jön ki, már tuti 2000 alatt lesz az ára ennek is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése