HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (48/86) > >>

Gabe:
Sablon válasz: dc++, esetleg torrent (mi mást mondhatnánk?). Egyébként megjelent magyarországon is egy Vertigó kiadvány. Tulajdonképpen úgyesett, hogy pont annak a topikjában vagyunk. Itt van a linkje a szóban forgó kiadványnak. Olvasd végig a lap aljáról. Ha mégis vennél belőlle, azért nehogy az üveglapon végezze. Jah, és meg lehet szerezni netről is, úgyhogy szabad a pálya.

lacee:
hmm...
nem mintha mindent ingyen akarnek, vagy nem adnek erte penzt, de mivel kornyezetemben nemigen lehet
hozzajutni(max ha lerendelem a neten-ahhoz meg nincs dellam)ilyesfajta kepregenyekhez,
sot egyaltalan a playboy es hustleren kivul egyebet nemisigen arulnak!
na mind1.
es igen, ha nekem meglenne, akkor beszkennelnem a cuccot es feldobnam!
es nekemis jobban esik a kezemben tartani egy nagyszeru darabot, mint a monitoron keresztul bamulni!
de ha nem tudom beszerezni maskepp, akkor mi van????
ez meg nem jelenti azt, h nem becsulom az adott kepregenyt!
pl. kornyezetemben a zeneboltokban black metalt sem lehet kapni egyaltalan.ezert toltok a netrol,
vagy veszem meg mastol a masolt mp3at!
de meg a net sincs tele a dologgal!
es szamomra ez a zene nagyon sokat jelent, es minden tiszteletem feleje, de amer nem rendelem le az
eredeti peldanyt-mert pl. jelenlegi tarcam nem tudna megengedni
meg nem jelenti, h nem becsulom-foleg, h 128kbpses netem van.
ja es nem kertem h honositva legyen!

Sepi:
Igen Gabe. Teljesen egyettértek veled. Ezért volt rossz hasonlat a zene és a film. A képregény teljesen más kategóriába tartozik. Bár mindegyik művészet a maga fajtájában. Csak sokan nehezen tudják megérteni, hogy mekkora értéke van egy képregénynek amit a kezedben tartasz. Szinte felbecsülhetetlen az értéke, és az az érzés amit nyújtani tud. Ezt nehéz szavakban kifejezni. És ezt az ilyen emberek nem is fogják megérteni akik csak töltögetnek lefele.

--- Idézetet írta: pepo05 ---Hmmm...milyen stílust hallgatsz?
--- Idézet vége ---

Általában Deep és Progressive House ami igazán közel áll hozzám.

pepo05:
Jó, off vége, de ezt még beszúrom: nem tudom, miért, de nálam ez a birtoklási vágy fokozottan érvényesül. Talán azért, mert egy picit(ellenségeim szerint nagyon...oké elismerem)önző vagyok. Nem tudom miért, de jó érzés tudni, hogy ez megvan nekem, nem bóvli, és ezzel én is hozzájárultam ehhez a termékhez. CD-ket is szeretnék venni, csak arra nincs már keret. Meg már sajnos jártam úgy, hogy egy időbe nagyon csipáztam egy bandát. Megvettem tőlük 2 cd-t..imádtam. Aztán kisvártatva rohantam a boltba, mikor megjelent az új lemez, de az már csalódás volt. Persze ez fennáll képregényeknél is, de az azért nem olyan borsos.

Gabe:
Fenébe, nem ezt akartam felhozni... a lényeg, hogy vannak akik a képregényt már úgy képzelik el, mint pl. te az mp3-t. Jó neki monitoron is, nem kell a papír, mert sajnlja rá a pénzt (zenés példádnál érthető, de ne folytassuk, csak az offban.). Mi lesz ha valaki szépen beszkeneli a kiadványt, és fellövi torrentre? A nem anyira úgy gondolkodóaknak mint mi (a jelek szerint vannak egy páran), máris megvan amit akartak, nem szükséges megvenniük. Az pedig a vásárlószám csökkenéssével jár, blablabla. Így még megvan az esély hogy a kiváncsisága legyőzi a kapzsiságát, és fizet érte, ha birtokolni szeretné. Ebből meg ezen a piciny piacon mindannyian profitálunk mert:    

--- Idézet ---KINGPIN kiadó nyereséges és remélhetően az lesz,akkor később további finomságok jelenhetnek meg
--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése