HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (46/86) > >>

kaine:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ott sarcolják meg az embert ahol érik. Nincs igazság.
--- Idézet vége ---
Megértem őket is.  El kell tartraniuk hatalmas épületeket, fűteniük kell, az ott dolgozókat kifizetni... szóval alapvetően ezért nem húztam még fel magam.

--- Idézet ---Egyébként sikerült eladni az összeset amit kivittél?
--- Idézet vége ---
Á, dehogy! Elsősorban nagyon örültem volna neki, ha annyi elfogy, másodsorban dühös lettem volna, hogy miért nem vittem többet!    Mindig jóval többet viszek, mert inkább kelljen visszavinni, minthogy elfogyjon idő előtt.

--- Idézet ---Sikerült átrágnom magam a Vertigo könyvön és nagyon jók a benyomásaim róla. A történetek nagyon jók, főleg az Y volt a legjobb.
--- Idézet vége ---

Szerencsére majdnem mindenkinek az tetszik a legjobban, így nem gond, hogy abból lesz kettő ezentúl.

--- Idézet ---Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól.
--- Idézet vége ---

Ahogy pepo05 mondta: nem volt hely benne, de majd mostantól...

--- Idézet ---esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott).
--- Idézet vége ---

Borítók lesznek. Nekem is a Marvel Univerzumon túl az első lépéseim a Vertigo felé történtek. Azóta is visszajárok.

--- Idézet ---Mindezektől függetlenül nagyon jó kis kiadvány ez, bőven megérte azt a pénzt érte (ezúton mondom mindenkinek, aki még nem vette meg, hogy usgyi a legközelebbi könyvesboltba!), a papír és a borító minősége tökéletes.
--- Idézet vége ---
Nos, a második számtól változni fog a külső. Remélem nem túl észrevehetően, de találtam valami költségkímélő megoldást, amit most vizsgálok főleg és úgy tűnik sikerül lehoznom az árát 2500 ft alá, ami annyit jelent, hogy a rendezvényeken 2000-2100 ft lesz majd az ára.

--- Idézet ---csak az a baj, hogy nagyon soká lesznek számomra új történetek benne.
--- Idézet vége ---
A Prédikátor csak a 14. számig volt honosítva, ha jól emlékszem. A Constantine pedig csak a 2.-ig, szóval a harmadikban már lesz új benne neked is. Hacsak nem olvastad angolul...

Sepi:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Ez érdekes. Teljesen más stílusú a két rajz, ráadásul a prédikátornak sokkal fakóbbak a színei. Szerintem igen nehéz összekeverni.
--- Idézet vége ---
Persze, a rajzokból észrevettem, hogy más történet következik. Csak mint lentebb írtam, eddig nem ismertem ezeket a képregényeket és az elején szépen összekevertem őket, mert hirtelen nem tudtam, hogy melyik-melyik.

pepo05:

--- Idézet ---Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól. Jó volna, ha a történetek között volna valami kis ismertető, vagy esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott). Első ránézésre simán összekevertem a Prédikátort a Constantine-al.
--- Idézet vége ---
Ez érdekes. Teljesen más stílusú a két rajz, ráadásul a prédikátornak sokkal fakóbbak a színei. Szerintem igen nehéz összekeverni.
Bocs, hogy megelőzlek kaine! Szóval, azért nem tudta a meistro szétválasztani a történeteket borítókkal, vagy mással, mert a Hellblazer elős része 40 oldalas, szóval elég terjedelmes, így csak úgy jött ki a 100 oldal, hogy így egybe lett sürítve. A kövi számban már lesz hely, hogy szét legyenek választva a történetek.

d-mon:
nekem is megvan a könyv!! még nem olvastam, mivel a történeteket úgy-ahogy már ismerem. inkább a papírminőséget meg a preacher bevezetőjét olvastam el. nekem egyelőre bejövős. csak az a baj, hogy nagyon soká lesznek számomra új történetek benne.

Sepi:
No. Sikerült átrágnom magam a Vertigo könyvön és nagyon jók a benyomásaim róla. A történetek nagyon jók, főleg az Y volt a legjobb. Már alig várom a folytatást. Egyetlen dolog amit negatívumként tudnék felhozni, az az, hogy szerintem jobban el kellene választani a történeteket egymástól. Jó volna, ha a történetek között volna valami kis ismertető, vagy esetleg az eredeti borító. Így talán könnyebben eligazodnának rajta azok is akik még csak most ismerkednek ezekkel a kiadványokkal (mint például én is, mert eddig az érdeklődési köröm főleg csak a Marvel univerzumra korlátozódott). Első ránézésre simán összekevertem a Prédikátort a Constantine-al. Úgyhogy javítani szeretném a múltkori hsz-emet: a Constantine rajzával nem voltam teljesen megelégedve.
Mindezektől függetlenül nagyon jó kis kiadvány ez, bőven megérte azt a pénzt érte (ezúton mondom mindenkinek, aki még nem vette meg, hogy usgyi a legközelebbi könyvesboltba!), a papír és a borító minősége tökéletes.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése