HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (5/86) > >>

turkia:
Megrendeltem a Kingpin-től postán az Utolsó Vadászatot és a Vadász Lelkét.
Előbbit még anno a Marvel Extra-ban olvastam, utóbbit még nem ismerem.
Keménykötéseset kértem, az Eaglemoss sorozata nálam ha a történeteivel nem is, de a kötés minőségével ezekhez a borítókhoz hozott kedvet.  ;D
Na szóval tegnap este elkezdtem az Utolsó Vadászatot, de egy nap csak néhány oldalt olvasok, hogy minél tovább húzzam ki.  :lol:
Kraven nagyon bejön, mondjuk meghal, aztán a Vadász Lelkében feltámad (?), vagy utána megint feltámasztja valaki? A lánya? Ez mondjuk megszokott a Marvel-nél.  :cool: Csodálom, hogy Ben bácsi, Gwen, meg Ned még halottak, de tényleg!
Kraven egyébként mennyire kemény karakter? Mert a superhuman strength azért elég soványka magyarázat, abba sok dolog belefér... Nyilván olimpia-szintű atléta, meg kézitusában is vadállat, mesteri stratéga, mérgek, bombák, blabla. Ez eddig kb minden második nem Bulldi-szintű karakterre igaz, hogy valahogy növeljék az ázsiójukat az olvasók szemében. Na de mire képes? pl kézitusa Pókemberrel? Mert akkor ő is tonnákat nyomogat. megnyújtott élettartam a főzetei miatt. Örökké élhetne?

turkia:

Ha emberi áron tudok szerezni mondjuk néhány régi X-men-t, sztem utána örömömben még a Bobó-Góliátra is vevő vagyok, ha ügyesen kínálják.  :D Na szuper, naptárba be is írtam, köszi az infókat!!  :bravo:

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2017. Június 01., 20:39:00 ---És majd vehetsz tőlünk mindenféle jóságokat. Mondjuk Marvel Masterworks köteteket. ;D

--- Idézet vége ---
Némi bújtatott reklám. Hint, hint.  ;D

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2017. Június 01., 10:03:21 ---ÓÓ, azt hittem, kb lézengenek majd bent az emberek.

--- Idézet vége ---
Igen. Lézengenek. Általában fél négyzetméteren. Aztán odébb lökik őket.  :)

--- Idézetet írta: turkia - 2017. Június 01., 10:03:21 ---A Hálózsák csapat nem lesz ott valamilyen "félhivatalos"-szinten? Érdekelne a gárda.

--- Idézet vége ---
Ott leszünk és árulni is fogunk.  ;)

--- Idézetet írta: talgaby - 2017. Június 01., 20:39:00 ---És majd vehetsz tőlünk mindenféle jóságokat. Mondjuk Marvel Masterworks köteteket. ;D

--- Idézet vége ---
Sose fogsz tőle megszabadulni.  ;D

talgaby:
És majd vehetsz tőlünk mindenféle jóságokat. Mondjuk Marvel Masterworks köteteket. ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése