HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (4/86) > >>

turkia:
Na kész a végkövetkeztetés az Utolsó Vadászatról: fordítás a régihez képest nekem picit kevésbé hatásos és emelkedett, de a kötés csúcs! Jó lenne pl egy Titkos Háború is keménykötésben!

turkia:
Ó, a (Vész) manóba! Most rendeltem meg ugye a lenti két füzetet, ezt is hozzá kellett volna tetetnem. Majd a júliusi börzén megveszem, tavalyi szám, remélem, hoznak belőle ki... Köszi Sepi, most az ajánlót elolvastam és ott Macandale a szertől Pókember kategóriájába emelkedik, szóval nem tudom, ez a szer mennyire erős, tényleg ködösítenek.
Köszi a tippet, úgyis régóta tervezem, hogy képbe kerülök a Démanóval is (amúgy nem kedvelem különösebben) és így kapóra jön.
Régen is bírtam Kravent, sztem kicsit alulértékelik, míg sokakat, pl Oki Dokit meg túl.

Sepi:
Ez egy kicsit bonyolultabb, de nagyjából így igaz. Némi szupererőre szert tett a főzeteivel, de pontosan sose lett megmagyarázva. Mindig csak homályosan utaltak rá. Egyébként pont a PPP-ben a tavalyi utolsó számokban volt a Vadász fia sztori. Ugyebár abban került elő Kraven naplója, amiben benne volt valami erőnövelő eljárás, amitől először a Lámpás Jackből Vészmanóvá váló M. lett szupertápos, később meg maga Kraven fia. Azt szerintem mindenképpen érdemes elolvasni, ha képben akarsz lenni a Kraven körüli dolgoknak.

--- Idézetet írta: turkia - 2017. Június 20., 11:45:25 ---meghal, aztán a Vadász Lelkében feltámad (?), vagy utána megint feltámasztja valaki?

--- Idézet vége ---
Nem. Ha nem akarod lelőni a poént akkor ne olvasd el, de abban pont szó szerint a lelke van, ha jobban tetszik, akkor a szelleme.

turkia:
Ahogy a neten utánanéztem gyorsan:
-2 tonna felemelése, illetve elég erő és gyorsaság ahhoz, hogy pl Pókembert legyőzhesse, plusz ez a nyomáspont, amit Farek ír, meg főzetek, stratégiai ismeretek, stb.

Farek:
Kraven elméletileg valamivel az emberi teljesítőképesség csúcsa felett van. Szóval szupererős, de épphogy. Már amennyire én tudom. Emellett mesteri pusztakezes harcos, nagy ismerője a nyomáspontoknak és mindenféle főzeteknek. Ráadásul a főzetek révén az életét is meghosszabbította, pontosabban lelassította az öregedését. Amikor meghalt, akkor olyan 70 év körül volt, de 30 körülinek nézett ki és olyan kinézete is volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése