HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2017. Június 01., 10:03:21 ---A Hálózsák csapat nem lesz ott valamilyen "félhivatalos"-szinten? Érdekelne a gárda.
--- Idézet vége ---
Dehogynem!!! Ott leszünk, a világért sem hagynánk ki. ;)
turkia:
ÓÓ, azt hittem, kb lézengenek majd bent az emberek. Családi programnak indult volna, feleség + kicsi gyerek, de így sztem egyedül megyek és tényleg csak Blitzkrieg-jelleggel járom körbe. Mondjuk 9-re odamegyek. A fényképen a C épület recijén is túlmegy a sor, mint utaltam rá lent, lényegében haza fogok menni. Anno minden nap ott ebédeltem. Nem tudtam egyébként, hogy abban az épületben ilyet is rendeznek...Köszi az infókat, srácok!
A Hálózsák csapat nem lesz ott valamilyen "félhivatalos"-szinten? Érdekelne a gárda.
Sepi:
Amikor az őszi börzét rendezték ott, akkor a helységtől egészen az utcáig állt a sor vége.
Farek:
Várható bizony. Igazából egyéni preferencia kérdése, hogy az ember vár és bízik benne, hogy nem fogy el az, amit akar, vagy pedig ott támasztja már az ajtót nyitás előtt több órával, hogy aztán az első között jusson be, és levadásszon mindent mások előtt.
turkia:
Hoppá, még egy kérdés.
A rendezvény 10-15 óra között lesz, sor várható a belépésnél? Mikor érdemes odaérni? Köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése