Sean McKeever valóban jobban tenné, ha átadná a címet valaki másnak. Egy sima középszerű csapatképregényt csinált a Teen Titans-ból. De a legnagyobb hibát mégis a Terror Titans megírásával követte el. Mondjuk engem egy csöppet sem érdekel egyik sem, de azért időnként bele-bele olvasok, és jókat röhögök... A DiliDió által beharangozott Deathtrap crossover is eleve bukásra van ítélve szerintem. Ráadásul most, hogy a Titans következő számában Nightwing lelép, nem látom értelmét tovább olvasni ezt a sorozatot sem. Pedig remekül indult...
Komolyan mondom, a Final Crisis égisze alatt futó Legion of 3 Worlds, a Rogues' Revenge és a Revelations, valamint a Last Will and Testament (bár ez utóbbit nem nagyon tudom behelyezni a történetszállba) össze-vissza verte a főtörténetet. Nemigazán értem Morrison mi a fenét akart ezzel a kusza Végső Válsággal, pedig ha elállt volna a Superman Beyond (noha a történet első része még tetszett) és a Batman R.I.P. megírásától, egy korrekt sztori kerekedett volna a Final Crisis-ből; így viszont finoman szólva is egy nagy massza lett az egész. Kár érte, de a Blackest Night kárpótol majd mindenért. Egyébként a mellékszállak közül szerintem a jelenleg is futó Legion of 3 Worlds a legjobb. Egyszerűen zseniális, amit Johns művel.
Egyre kíváncsibb vagyok Tomasi Kívülállóira. Szerintem az egyik legjobb csapatképregény lesz az Outsiders, de az, hogy Batman karakterét Owlman-nel akarja pótolni...az érdekes lesz. Tomasi előre közölte, hogy a figura eredete nem lesz valami nagy szám, ugyanakkor ki más, mint Dan apó kikotyogta: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']"A bagoly és az inas egy és ugyanazon személy." Az pedig már ismert, hogy Alfred irányítja majd a küldetéseket. Szóval úgy néz ki, az öreg is jelmezbe fog bújni.[/span] Erre nem tudom mit mondjak. Elég olcsó ötletnek tűnik, de még valami jó is kisülhet belőle.