Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1374970 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4470 Dátum: 2008. November 03., 17:44:39 »
Idézetet írta: drbob
ja, és a Spidey meg simán elment Reedhez??? ezmeghogy...????
Miért, ezzel mi a baj? Attól, hogy Reed nem ismeri Pókember személyazonosságát, jó barátok.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4469 Dátum: 2008. November 03., 16:26:47 »
Kalapácsfejet illetően, akármilyen erős vázat is kapott, az adamantiumnál nem lehet keményebb, márpedig Pókember a berlini kaland során teljes erővel (ezt kifejezetten írták) pépesre verte Rozsomák fejét, megszámlálhatatlan ütéssel, ráadásul Rozsi egy sírkőnek támaszkodott közben, vagyis még el se mozdulhatott a feje. Ezzel szemben KF egy sallert kapott és hátra is mozdulhatott a feje, Pókember valszeg nem is teljes erővel ütött (nem szokása), és a keze mégis azonnal eltört. (Ja és Rozsomákot nemhogy Pókember, de akár átlagos fickók is simán pofán vágják úgy, hogy meg sem érzik. Szökőévente egyszer fáj valakinek, hogy állon vágja, én kábé két ilyen esetre emlékszem.)
Annyira, de annyira utálom az ilyeneket.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4468 Dátum: 2008. November 03., 15:48:25 »
tényleg, én már el is felejtettem hogy Fátum egyik dadája  hmm...akkor viszont úgy érzem valami itt hiányzik...na de majd megvilágosodunk

annak örülök viszont, hogy nagyon úgy néz ki, hoyg amit a CW szétszakított, az SI összehoz (mondjuk a halottakat nem támasztja fel...)...ja, és a Spidey meg simán elment Reedhez??? ezmeghogy...????

Kalapácsfej meg sosem volt még ilyen kemény...kivácsi leszek a folytatásra (mert bunyó nem nagyon jutott ebbe a számba  )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4467 Dátum: 2008. November 03., 13:18:42 »
Egyik sem lehet, mert mindketten Fátum doki után jöttek, márpedig Fátum egyik tanítójáról van szó.
Nem beszélve arról, hogy mekkora gáz lenne, ha Fátumot egy lúzer képregényrajongó vagy egy kattant portálnyitogató képezte volna ki

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4466 Dátum: 2008. November 03., 08:27:09 »
na igen...én is vártam hogy ki lesz a naaagy übervillain, de lövésem sincs...lehet hogy a csávó faterja bekattan? áhhh (legyintőszmájli)...viszont a portálnyitogató csávóból még lehetne kihozni valamit...bár ő nem gonosz alapvetően...szóval passz...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4465 Dátum: 2008. Október 31., 10:50:20 »
Idézet
Hááát, egyelőre még nem világos számomra, hogy mire gondolt... mint általában
Hát ezzel nem vagy egyedül...  De hála istennek, most már ezt is kiírhatom a gépről és többet elő sem kell vennem...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 31., 10:50:32 írta dr samson »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4464 Dátum: 2008. Október 31., 10:48:25 »
Thor az egyik legjobb manapság. Néha még félpucér nénik is előfordulnak benne :-)

És most, hogy véget ért az 1986, emlékezzünk vissza, mit is mondott Millar:

"This story also marks the origin of a huge villain [for] an upcoming FANTASTIC FOUR arc. [That] story is called "The Masters of Doom" and one of the two men who trained Doctor Doom has an origin here. 1985 is basically his story."

Hááát, egyelőre még nem világos számomra, hogy mire gondolt... mint általában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4463 Dátum: 2008. Október 31., 10:47:32 »
Wolvie FirstC-t még nem olvastam...az XmenFC-t is csak most kezdem majd el...ez olyasmi mint a MA vonal?
Hasonló, bár azt nem tudni, hogy ez a 616-os univerzumban játszódik, vagy egy alternatívban, mint a Marvel Adventures.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4462 Dátum: 2008. Október 31., 10:37:16 »
A Thor az egyik kedvenc futó sorozatom, és nagyon jól hozza...már nagyon vártam ezt a részt is  és nem sikerült csalódni

Wolvie FirstC-t még nem olvastam...az XmenFC-t is csak most kezdem majd el...ez olyasmi mint a MA vonal?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4461 Dátum: 2008. Október 31., 10:21:38 »
No, csak elolvastam a Thor-t és tényleg nem volt rossz. Lehet, hogy rá kéne szoknom erre a sorozatra...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4460 Dátum: 2008. Október 30., 20:29:20 »
Most hozza helyre a renoméját, amit eléggé lesüllyesztett az olyan nagy alkotásokkal, mint a One More Day.
Viszont a Wolverine First Classban kinek hogyan tetszett a Vakondember diszkó?  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4459 Dátum: 2008. Október 30., 18:52:11 »
Ez igen...  Egyre nagyobb írónak tartom JMS-t.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4458 Dátum: 2008. Október 30., 18:31:04 »
Nem írnád le, hogy mi az? Én csak ezért nem fogok Thor-t olvasni...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4457 Dátum: 2008. Október 30., 18:26:57 »
Nézzétek meg a Thor 11-et... szép csöndben (a címlapon egy szó sincs róla) olyasmi történik benne, ami... hát, nem hiszem hogy egy igazi Marvel-fant érzéketlenül hagyna!

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #4456 Dátum: 2008. Október 29., 14:13:56 »
Rendben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4455 Dátum: 2008. Október 29., 12:47:44 »
Benya, ezeket nagyon gyorsan szedd le! Mert azért ezek közül van jópár olyan, ami majd meg fog jelenni magyarul, mégha nem is a közeljövőben. Meg teljesen felesleges így már képregényeket feltölteni egy tárhelyre, hiszen aki leleményes, az megtalálja a neten ezeket. Nem véletlenül nem üzemel már jó ideje nálunk sem a Troll-os kiszolgáló, vagy pedig arra is csak olyan képregények kerülnek fel, amelyek nagyon régiek, és nem valószínű, hogy megjelennek, vagy honosításra kerülnek.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #4454 Dátum: 2008. Október 29., 12:00:51 »
Önkiszolgáló
Elindult az Önkiszolgáló!!
Az első frissítés: 25 képregény!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4453 Dátum: 2008. Október 29., 10:41:08 »
khm...MUHAHAHAHAHAHAAA...khmm..krr..khmmm.....

na, (got a frog in my throat  nem lett olyan rossz az SI7...pont az lett amire számítottam, nagynagy bunyó, kár hogy fejetlen összevisszaságban...a Darázsos dolog mondjuk kicsit fura, valami sokkal jópofábbat vártam...de ugye még egy rész jön (plusz biztos lesz aftereffect)...

A Hulk viszont jópofa volt most (mista Fixit )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4452 Dátum: 2008. Október 28., 17:16:08 »
Figyeljétek meg: ha nem veszik vissza Fury-t, akkor Osborn lesz az új SHIELD-főnök, és akkor csúf világ jön...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4451 Dátum: 2008. Október 23., 11:05:43 »
Hát ízlések és pofonok, de nekem meg nagyon bejött! Tízből kilencet adnék rá! végre az volt, aminek lennie kellett: egy jó kis bunyó, ahol végre eleresztik magukat a hősök. Bár talgaby-t megkövetve, a párbeszédek tényleg szánalmasak bene. Különösen az első dupla oldalon lévő. Az Őrszem meg kit érdekel...  Bár a végére kíváncsi leszek, mert ez így nekem most egy igen erős Onslaught koppintásnak tűnik...  
Viszont, hopgy senki ne vádoljon részrehajlással, a Final Crisis negyedik száma is nagyon tetszett! Bár pont az ellentéte az SI-nek: sok szöveg és kevés bunyó. Bár azért mér reménykedek, hogy a végén majd Blüdhaven-ben összehoznak egy jó kis csatát!
És még valami: az a Darksied most Lex Luthor volt? Vagy csak valami átlagember?

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4450 Dátum: 2008. Október 23., 01:07:22 »
Nem lett valami lebilincselő az SI #07. És még Őrszem sem volt benne, pedig végig őt vártam.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4449 Dátum: 2008. Október 22., 07:44:39 »
A lényeg kimaradt :-)
Az egész úgy kezdődik, hogy a Vadföldön kényszerleszállást hajt végre egy skrull hajó, mire a skrull veszedelemről már értestült *.AVG kiterjesztésű csapatok a helyszínre sietnek (New Avengers, Mighty Avengers). A hajóból előjön egy tucat szuperhős (jó részük a tükörképével néz farkasszemet), akik azt mondják, hogy ők az igazi földi hősök és most visszatértek a skrulloktól, és a mieink a skrullok. Nagy bunyó lesz, a végén kiderül, hogy MINDEN földi igazi volt és MINDEN skrull csak másolat. (Bár csalódnék, ha nem szóródott volna szét a Vadföldön még vagy húsz skrull-hős, akiket később még elő lehet rántani. Nem mindegyiknek láttuk a hulláját, és akikét nem, azok tutira visszajönnek 20 szám múlva valami betéttörténetben, akikét igen, valszeg azok is...)
Közben Reed-et elrabolják a rosszfiúk, mert ő az egyetlen, aki dekódolni tudja, hogy ki a skrull és ki nem az. Szerencsére Bestia zöld ügynökcsaja megmenti, elkötnek egy skrull hajót, felveszik a vadföldieket, aztán irány New York, ahol közben előkerül Nick Fury, a Kapitány és Thor és most készülnek együttes erővel szíjjelrúgni a skrullok valagát.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4448 Dátum: 2008. Október 21., 19:57:17 »
Nos, az eddigi kb. 60-70 szám eseményei... hát, ezt kemény lesz összefoglalni:
A Stark-válallat számítógépes rendszerét globális szinten megfertőzi egy vírus, minden technológia, amiben vmi Stark-kütyü van, leáll. Majd megérkezik egy akkora orbitális nagy skrull flotta, ami mellett az Annihilációs hullám egy gyenge előörs volt, és a skrullok elárasztják a Földet, és közben a szuperegyénekhez beférkőzött összes létező skrull gondol egyet, és felfedi magát, és kiderül, hogy az Angyalok Póknője a vezetőjük. A hősök pedig szembeszállnak velük, és mindenféle erkölcsi hozavatartozástól, jellemtől és egyébtől függetlenül elkezdik nagy tömegben irtani a skrullokat és a velük érkezett szuper-skrullokat, akik mind 4-5 ismert/kevésbé ismert jelmezes alak képességeit hordozzák magukban.
És... hát, ha jobban belegondolok, az összes létező szám annyi, hogy vannak skrullok, és ölik őket. Aztán mindig jön 1-20 szuper-skrull, azzal/azokkal van egy epikus nagybunyó, és kinyírják az(oka)t is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4447 Dátum: 2008. Október 21., 19:49:11 »
Elnézve a sok Marvel borítót egy ideje, attól félek, hogy egy reggel zöld-barázdás állal ébredek, mert már lassan a billentyűzetem gombjai között is skrullok lesznek.
Tehát egy rövid kérdés:
Összefoglalná valaki az SI-t, mert nincs erőm elolvasni.

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4446 Dátum: 2008. Október 21., 15:45:02 »
Hát, azért mondjuk a legutóbbi szám is egész jó volt tőle. Ami nagyon rossz volt, az az SI 04-05. számai.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4445 Dátum: 2008. Október 21., 13:43:22 »
Fura, mert az SI eleje egy nagyon jó műve még, a végére kezdett a jelek szerint elfáradni. Ami borzalmas volt tőle, az a New Avengers.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4444 Dátum: 2008. Október 21., 12:45:21 »
Én meg régi Wolverine-ket vettem le a polcról, amiket Leinil Yu még sírnivalóan gyönyörűen rajzolt meg, ráadásul a színezésük és a kihúzásuk is elsőrangú. Van bennük egy-két kevésbé sikerült képkocka, amik szégyenkezve húzódnak meg a többi mellett; na, ezek is kenterbe verik a mostani Secret Invasion lósz.rt, ahol talán még egyetlen tisztességes képet sem láttam :-(

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4443 Dátum: 2008. Október 20., 09:57:16 »
na ja...mondjuk nem biztos hogy a helyében kihagytam volna..hiszen lehet hogy WarMachine is lesz (emlékeztek az egyben van egy jelenet, amikor ránéz a páncélrai: maybe next time  )

vége a NWTDnek is...nagyon kiváncsi avgyok most mivel jönnek elő (érdekes, pont tegnap olvasgattam régebbi Spiedykat, és nem értem hoyg akkor miért tudott JRJR normálisabban rajzolni )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4442 Dátum: 2008. Október 20., 09:42:47 »
(ja, az IM2-ben állítólag Don Cheadle kapja a szerepét, Howard nem vállalta)

És állítólag anyagi természetű okokból kifolyólag nem (=nem kapott elég zsét? egy ilyen filmben ingyen is játszanék :-)

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4441 Dátum: 2008. Október 17., 15:50:36 »
tömény zúzda, minimál agy...ez eléggé WarMachine szerű ;D

nem a kultúrált képregényrajongók álma :D:D de ilyen is kell (bár mostanság vagy ül, vagy zúz az SI, az egészséges középút valahol elveszett  )

A Frontline végén az a CentralPark-os kép viszont ígéretes...hogy szerencsétlen Rhodeyval mi lesz

(ja, az IM2-ben állítólag Don Cheadle kapja a szerepét, Howard nem vállalta)