Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1374179 alkalommal)

0 Felhasználó és 40 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4530 Dátum: 2008. December 27., 16:36:28 »
Jesszusom, pár hétre abbahagytam az aktuális újdonságok olvasását, és csak most látom, mennyi mindent kellene bepótolnom... Pedig én nem vagyok olyan, hogy valamit csak azért elolvassak, hogy utána elmondhassam, milyen rossz volt, tényleg csak azt nézem meg, ami érdekel...
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4529 Dátum: 2008. December 27., 16:29:02 »
Idézetet írta: dr samson
- tényleg elpaterolják Supermant, Batmant és Wonder Womant és ahogy olvastam, WW szerepét egy férfi fogja átvenni

Mármint a Ligából, a képregényekből a Trinity-ből vagy honnan?        

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4528 Dátum: 2008. December 27., 15:57:54 »
Na jó, most olvasgatom a Wizardot és megpróbálom kiszűrni belőle az érdekességeket:

- tényleg elpaterolják Supermant, Batmant és Wonder Womant és ahogy olvastam, WW szerepét egy férfi fogja átvenni
- az Action Comics-ba tényleg Nightwing és Flamebird lesznek a címszereplők
- Grant Morrisson visszatér a Batmanhez
- Loeb és Cho a New Ultimates-en dolgozik, illetve, valami nagy durranást akar a 600. Hulk számra (ne ezt is visszaszámozzák, az tuti)
- az IDW új Star Trek minikkel jön ki, név szerint az 5 részes Mission End’s –el (Kirkel és Spockkal a főszerepben), illetve jön a Spoitlights vol2 is és még Byrne is készül egy 6 részes Crew című minivel, ami az eredeti sorozaton fog alapulni és valami nagyot is ígérnek májusra!
- ja és lesz egy Star Trek: Countdown című négy részes mini is a mozifilmhez!
- a sokunk által nagyra becsült Geoff Johns a következőkön fog dolgozni 2009-ben: Green Lantern, Flash: Rebirth, Secret Origin és a Blackest Night
- Millar még mindig nem tett le róla, hogy valahogy összeboronálja az F4-et, a Wolverint és az 1985-öt.
- a Lil’ League fog még szerepelni a Superman/Batman-ben!
- a sorozat fog vendégszerepelni Robin, Supergirl, Harley Quinn és Catwoman
- Green és Johnson ki fog nyírni egy női szereplőt a sorozatban, aki azonban nem lesz sokáig halott, teljes más képességekkel fog visszatérni!
- a Dynamite két BSG minit is ígér az új évre: az egyik a Cylon War lesz, amely az első cylon háború idejében fog játszódni, a másik pedig a Finel Five mini lesz
- Peter David fog írni valami Stephen King adaptációt, a Dark Towert
- Pak üzeni, hogy a Dark Reignek a Herkulesre is lesznek kihatásai
- az Ezüst Utazónak nem csak cameo szerep fog jutni a Skaarban, hanem nagyon is fontos lesz a jelenléte
- lesz egy új G. I. Joe sorozat

Bocsi, hogy csak azokat írtam ki, amik engem is érdekelnek, de hát ez van.  

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4527 Dátum: 2008. December 27., 15:08:35 »
A Végső Válságot követően azért lesznek majd változások a DC Univerzumban. Egy új Igazság Ligája alakul a Trió nélkül. Barry Allen is visszatér (noha már felbukkant a Final Crisis-ben) és nagyobb szerepe lesz a háttérben megbújó karaktereknek. Aztán néhányan versenyre kellnek a Batman jelmezért, ami szintén változásokat eredményez majd a Dinamikus Duó kilétét illetően. A JLA mellett az Outsiders is átszerveződik, valamint az Amerikai Igazság Szövetségnél, a Titánoknál és a Tini Titánoknál is lesznek változások. Aztán 1-2 év múlva megint visszaáll minden a régi kerékvágásba...  

Számomra a 2009-es évben a régi-új Outsiders, a The Flash: Rebirth, a Batman: Battle for the Cowl, a Green Lantern: The Blackest Night, Geoff Johns Superman eredete, valamint Bill Willingham és Matt Sturges JSA-je lesz a középpontban.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4526 Dátum: 2008. December 27., 12:28:06 »
Aha! akkor azért virít ott az Action comics-ban az Nightwing és Flamebird a címlapon...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4525 Dátum: 2008. December 27., 12:18:23 »
Végső soron csak kipaterolják egész évre a DC-ből Batmant, Supermant és Wonder Womant (igen, megint), nem lesz olyan feltűnő...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4524 Dátum: 2008. December 27., 11:26:51 »
Na, ha már így belejöttünk: januárban vége a Final Crisisnek. Ez abból a szempontból marha poénos lesz, hogy a Legion of Three Worlds még tuti nem fog akkora véget érni...  De ez most nem lényeg. Viszont, egyelőre a borítók alapján nem sok változást látok a DC univerzumban, de majd kiderül a végén, ha mi lesz a nagy Válság után.
Viszont márciusban jön egy Solomon Grundy mini első száma! Na azt tuti megnézem majd!  
Ja, meg ami még érdekes: januárban heti jét Trinity fog kijönni, méghozzá olyan bontásban, hogy 37, 41; 38, 42 stb.
Hej, és most nézem a márciusi Teen Titans ajánlót és egyre biztosabb vagyok benne, hogy Robint is kihajítják a csapatból...
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 27., 11:30:00 írta dr samson »

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4523 Dátum: 2008. December 26., 15:15:22 »
Egyre kíváncsibb vagyok Tony Daniel: Battle for the Cowl című képregényére, ám most hogy egyre több "előzetes kép" tűnik föl, 99%-ban biztos vagyok benne, ki[span style=\'color:#000000;background:#000000\']k[/span] lesz[span style=\'color:#000000;background:#000000\']nek[/span] majd az új [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Dinamikus Duó[/span]. Vigyázz, lehet hogy beleköpök a levesedbe! [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A Batman R.I.P. első részében látható volt ez a kép, amely a Robin legutóbbi száma óta szerintem egy újabb változásról árulkodik. Úgy néz ki, hogy egy már meglévő új Csodafiút avatunk. Őszintén szólva erre (a kellemes meglepetésre) nem számítottam. Sőt, egy érdekes kép is előkerült. Balról jobbra Tim Drake, Jason Todd, Kétarc és Hush (lent) feszít Batman jelmezben (háttérben Harley Quinn, Alfred és Batwoman), még Dick és Damian gyanúsan a kép jobb szélén állnak civilként, már-már a régi szép időket idézvén, csak akkor Dick vállát épp Bruce Wayne fogta. Csak nem... Nos egy biztos, érdekes lesz a 2009-es év.[/span]
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 26., 16:39:13 írta Jolly Jack »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4522 Dátum: 2008. December 25., 08:51:51 »
A felesége San Franba ment, miután az X-Men odaköltözött, hogy kissé velük is legyen a Messiah CompleX eseményei után, T'Challa pedig Afrikában szembenézett az ősellenségével, Killmongerrel aki elég kemény politikai támadást indított ellene. Plusz a World's Apart miniben újra felbukkant az Árnykirály és foglyul ejtette a lelkét, és a testében támadást indított Ororo ellen. Jelenleg így állunk.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #4521 Dátum: 2008. December 24., 22:31:56 »
Valaki aki otthon van Marvelben azon belül A Fekete Párduc történeteiben, eltudná mondani hogy mitörtént azóta hogy helyeetesítették az f4-et? Kb azota nem olvastam képregényt:s

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4520 Dátum: 2008. December 24., 12:27:31 »
Idézetet írta: talgaby
abszolút nem értem, hogy DiDio valójában mi a fenét akar kezdeni a cég kiadványaival
Elsősorban eladni kívánja azokat.  Bár mostanság tényleg sok a kavar. Elég csak erre a Trinity-re gondolni. Már az első szám se tetszett, a többi meg aztán pláne. Őszintén szólva nem is értem minek kell(ett) ez a sorozat. Aztán van itt egy-két mini, gondolok itt elsősorban a Terror Titans-ra, ami végképp "behúzta a kertajtót". Az a koncepció pedig, hogy egyszerre tökítsük el a Nagy Triót, finoman szólva is baromság...
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 24., 12:43:01 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4519 Dátum: 2008. December 23., 16:57:44 »
Akkor lehet, hogy ennek a számnak az előzetesében találkoztam vele. Ki tud már ennyi mindent észbentartani.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4518 Dátum: 2008. December 23., 16:05:51 »
Idézetet írta: Sepi
Pedig már nem újdonság, a Silver Surfer már valamelyik korábbi számban visszatért oda is.

???? ez elkerülte a figyelmemet

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4517 Dátum: 2008. December 23., 13:34:40 »
Ooooké... vna egy olyan érzésem, hogy ebből a kavarból is én majd a végén próbálom meg akkor kideríteni, mi lesz. A DC-be egyrészt nem merültem sose ennyire bele, másrészt meg mostanság abszolút nem értem, hogy DiDio valójában mi a fenét akar kezdeni a cég kiadványaival, mert annyi kavar van már, hogy csak a hírekbe belefájdul már a fejem.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4516 Dátum: 2008. December 23., 13:27:39 »
Tony Daniel nyilatkozatából kiderült, hogy a Batman and the Outsiders legutóbbi két száma (tulajdonképpen) a Battle for the Cowl felvezető sztorijának is tekinthető. Azonban az a hálózat, melyet Batgirl és Nightwing létrehoz, nem az új Outsiders.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4515 Dátum: 2008. December 23., 12:03:20 »
Nekem újdonság.    De nem is feltétlenül az Utazó, hanem inkább a deszkája miatt nőtt az érdeklődésem, amin ugyebár a borítórajzon nem ő manőverez.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4514 Dátum: 2008. December 23., 11:59:53 »
Pedig már nem újdonság, a Silver Surfer már valamelyik korábbi számban visszatért oda is.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4513 Dátum: 2008. December 23., 11:57:28 »
Na engem most kezdett el érdekelni Skaar

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4512 Dátum: 2008. December 20., 13:53:47 »
Szerintem Timmy a South Parkból sokkal jobb fej, mint Tim Wayne.  De legalább az új stylist-nak köszönhetően Robin is egy fokkal feljebb lépett, és most hogy a Red Robin jelmezbe bújt eltakarván a kobakját (  ), biztosra veszem, hogy Jason Todd megorrolt rá...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4511 Dátum: 2008. December 19., 20:18:19 »
Hello, Timet nem szidjuk ám!  Nekem az egész bagázsból ő kedvencem, meg mondjuk én Nightwinget is bírom. Én speciel Batmant utálom, de nagyon...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4510 Dátum: 2008. December 19., 19:44:46 »
Nos, Tomasi kotyogta ki az infókat az Outsiders kapcsán, ami azért biztosnak tekinthető. Szerintem Alfred lesz az, aki kézbe veszi a dolgokat, hiszen ő fogja irányítani a küldetéseket. A többiek pedig arról fognak dönteni, hogy kik legyenek a csapat tagjai és ki a legmegfelelőbb a vezető szerepére, aki ugyebár Geo-Force lesz. Szóval akárhogy is nézem Batgirl nem szerepel Tomasi elképzeléseiben. Egyébként a Batgirl mini arra jó volt, hogy bemutassa Cass igenis képes szétrúgni az apja alfelét és képes új ellenséget is összeszedni a testvére személyében. A befejező részben pedig megtudhattuk, hogy Batman a Joker kivételével mindenkit örökbefogadna. De most komolyan, milyen kemény a sztori lezárása.  Egyébként nekem a három kölyök közül pont Nightwing karaktere a legszimpatikusabb. Engem inkább Batgirl és Robin idegesít. Simán meglennék nélkülük és Spoiler nélkül is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 19., 19:52:11 írta Jolly Jack »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4509 Dátum: 2008. December 19., 19:23:43 »
Ez vicces, mert most Cass szervezkedik, hogy újra összehozzon egy csapatot, pontosabban egy egész hálózatot, és a minije is azt sejtette, hogy végre (megint) komolyabb szerepet fog kapni, mint a Bat-család tagja. A három kölyökből amúgy is őt meg Robint kedvelem jobban (nem tudom, engem Éjszárny mostanság idegesít, eléggé idegbeteg lett), megnézném, ahogy simán tartják a frontot apuci eltűnése után.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4508 Dátum: 2008. December 19., 19:20:57 »
Bazdki. Az itt felsoroltakból két nevet ismerek.    Le kéne szokni a mini-oneshot megszállotságról.

Katt a képre!

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4507 Dátum: 2008. December 19., 19:19:13 »
talgaby: Én Batgirl helyett inkább a Zöld íjászt tudtam volna elképzelni a csapat élén. Már a cím is kegyetlenül hangzott volna: Green Arrow and the Outsiders. Black Canary-t pedig bedobták volna a közösbe.

Viszont arról nem szól a fáma, hogy Batgirl is a csapat tagja lenne. Ami biztos, hogy Black Lightning, Geo-Force, Halo, Katanna, Metamorpho mellett Creeper és Owlman alkotják majd a Kívülállókat. A Batman and the Outsiders Special-ban pedig feltűnik majd Huntress is.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4506 Dátum: 2008. December 19., 14:53:29 »
A Cage-család sem olyan stabil jelenleg (gyermek nélkül)...

Szerintem is visszakerül Vihar, a Worlds Apart lehet hogy ezt a célt szolgálja...mert különösebb értelmét amúgy nem látom (a ShadowKing egyik legbénább rajzolata látható benne mellesleg (sztem) )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4505 Dátum: 2008. December 19., 14:40:29 »
Azért én örültem volna, ha Cassandra lett volna a vezető. Kifejezetten jó érzéke van hozzá, és még a személyisége is olyan imádnivaló, mint a nevelőapjáé.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4504 Dátum: 2008. December 19., 13:46:00 »
Ha már a topic címében a DC is szerepel... Olvasván a Robin 181. számát, jót röhögtem, amikor megláttam Tim új fizimiskáját. (Irigylem a stylelist-ot.  ) Őszintén szólva már azon sem lepődnék meg, ha teljesen begolyózna, hisz annyira komolyan veszi az álarcos jótevő szerepét, főleg most, hogy Batman eltűnt. Ráadásul egyre unszimpatikusabbá kezd válni a karakter. Spoiler visszahozatala (még a Batman R.I.P. előtt) pedig tök fölösleges volt véleményem szerint. Őszinén szólva örülök, hogy a 183. szám után vége lesz a sorozatnak. Viszont a Nightwing a végére egész jó lett, csak hát Dick versenyre kell a Batman jelmezért, így érthető a dolog, hogy 153. szám után valami új veszi kezdetét, amiből az Outsiders hála az égnek kimarad, bár "valaki" nagyon méltó akar lenni a Sötét Lovag szerepére, ez derült ki a Batman and the Outsiders #14-ből. Eddig úgy véltem, hogy a Batman R.I.P. tönkre teszi Chuck Dixon munkáját, végül ez a szerep Frank Tieri-nek jutott. De úgy tűnik épp jókor érkezik Peter Tomasi. Nekem nagyon tetszik a koncepciója; újra összehozza a régi bandát (mint ahogy azt Judd Winick tette a Titánokkal), ráadásul Batman nyomozói képességét egy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']régi-[/span]új karakterbe helyezi: Owlman. Az pedig már csak "Hal a tortán", hogy a Creeper is a csapat tagja lesz és a küldetéseket Alfred irányítja majd, noha a team vezetője Geo-Force lesz. Szóval, most hogy kiderült Geoff Johns a 26. számmal elhagyja a JSA-t, az Outsiders lesz nálam a No. 1 csapatképregény. Ugyanakkor az új Justice League is érdekesnek ígérkezik az egyszer biztos...
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 19., 13:48:02 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4503 Dátum: 2008. December 19., 13:11:35 »
Küklopsz és Emma is elég jól bírják (bár Emmával nem házasok).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4502 Dátum: 2008. December 19., 12:36:51 »
Vihart valószínűleg visszarángatják az X-füzetekbe, így kétlem. Én már azon szurkolok, hogy a házassága megússza, elég siralmas így is a Marvelnél a szuperképességűek házasságának aránya... jelenleg egy stabil pár van csak (Richardsék), meg talán Luke Cage és Jess Jones együtt maradnak, és ennyi. A DC-nél finoman szólva is stabilabban meg tudják tartani az ilyesmit.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4501 Dátum: 2008. December 19., 12:32:42 »
Hát ha csak az a biztos, hogy csajról van szó, akkor nem Vihar a magától értetődő választás, elvégre őt már megszimatolta a párduc-istenség is? Fekete Párducnak lenni nem csak választás kérdése, ahhoz a kaporszakállú fehér macskának is van néhány szava...