Na jó, most olvasgatom a Wizardot és megpróbálom kiszűrni belőle az érdekességeket:
- tényleg elpaterolják Supermant, Batmant és Wonder Womant és ahogy olvastam, WW szerepét egy férfi fogja átvenni
- az Action Comics-ba tényleg Nightwing és Flamebird lesznek a címszereplők
- Grant Morrisson visszatér a Batmanhez
- Loeb és Cho a New Ultimates-en dolgozik, illetve, valami nagy durranást akar a 600. Hulk számra (ne ezt is visszaszámozzák, az tuti)
- az IDW új Star Trek minikkel jön ki, név szerint az 5 részes Mission End’s –el (Kirkel és Spockkal a főszerepben), illetve jön a Spoitlights vol2 is és még Byrne is készül egy 6 részes Crew című minivel, ami az eredeti sorozaton fog alapulni és valami nagyot is ígérnek májusra!
- ja és lesz egy Star Trek: Countdown című négy részes mini is a mozifilmhez!
- a sokunk által nagyra becsült Geoff Johns a következőkön fog dolgozni 2009-ben: Green Lantern, Flash: Rebirth, Secret Origin és a Blackest Night
- Millar még mindig nem tett le róla, hogy valahogy összeboronálja az F4-et, a Wolverint és az 1985-öt.
- a Lil’ League fog még szerepelni a Superman/Batman-ben!
- a sorozat fog vendégszerepelni Robin, Supergirl, Harley Quinn és Catwoman
- Green és Johnson ki fog nyírni egy női szereplőt a sorozatban, aki azonban nem lesz sokáig halott, teljes más képességekkel fog visszatérni!
- a Dynamite két BSG minit is ígér az új évre: az egyik a Cylon War lesz, amely az első cylon háború idejében fog játszódni, a másik pedig a Finel Five mini lesz
- Peter David fog írni valami Stephen King adaptációt, a Dark Towert
- Pak üzeni, hogy a Dark Reignek a Herkulesre is lesznek kihatásai
- az Ezüst Utazónak nem csak cameo szerep fog jutni a Skaarban, hanem nagyon is fontos lesz a jelenléte
- lesz egy új G. I. Joe sorozat
Bocsi, hogy csak azokat írtam ki, amik engem is érdekelnek, de hát ez van.