Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1378147 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4320 Dátum: 2008. Augusztus 07., 17:14:50 »
Én eddig próbáltam pozitívan állni a Hulkhoz, de ez a mostani rész tényleg nagyon rossz volt. A rajzok szépek voltak, és talán ez minden pozitívum, amit fel tudnék sorolni. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Thor legyőzését[/span] is hülyeségnek éreztem már, de a zöld Hulk infantilis beszéde már tényleg nagyon zavart.

szerk.: Ja, és ez a sorozat a Marvel szerint v3 vagy v4?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 07., 17:20:33 írta zozi56 »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4319 Dátum: 2008. Augusztus 07., 16:27:14 »
És a CapBritain? Meg az Initiative? És a két Avengers-tie-in?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4318 Dátum: 2008. Augusztus 07., 16:10:59 »
ja hát nézhetünk mindent az elmúlt nagy sztorik tükrében is, és akkor zseniális..de az hogy most mindenki kap egy 3részes tie-in sessiont, aminek a lényegi történései is max két normális füzetet tennének ki? ehh...ez a baj a secret invasionnal, hogy a civilwarnál bevetett időhúzós (filózós, önmarcangolós) taktikát futtatják...persze, ez fenntarthatja az érdeklődést is, de kijöhet úgy is hogy tök felesleges mellékszálakat olvasgatunk, amig gatyába rázzák a main line-t...

mondjuk a new warriors/runaways/young avengers brancs amúgy sem nagyon köt le...a frontline meg mégannyirasem...

idáig Ms Marvel és a Párduc visznek mindent....és nem a hentfesztivál miatt, egyszerűen csak ott átjön a Skrull invázió...

...bár lehet hoyg csak azért gondolom így, mert Starkot már felkoncolnám...de nagyon (vágta volna haza Ultron) ((jé, ez rímelt, Marvel verseket fogok írni))

Thort akarom, Hulkot akarom (bár neki nem lesz tie-in külön, szóval akarhatom  ), egy United Avengers offenzívát akarok, meg hogy Reed használja azt a nagy agyát, és hogy úgy igazából magához térjen már az egész hősleosztás, mert ez idáig kevés...

ez az invázió annyi jó lehetőséget rejt magában, jó lenne ha végre látnám hogy kiaknázzák rendesen...

...ja, és az Infiltration teljesen jó volt, meg az első lendület is

(ja, és ideje lenne kitörnie az N-börtönből pár használható csávónak)

az Inhuman/Thor/X-men még billenthet a mérlegen persze  

és csalódhatok kellemeset a Pókemberben is  

Herkules is csak harmatosra sikeredett, a Cpt. Britain & MI13 meg nem tudom hova tart....
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 07., 16:20:31 írta drbob »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4317 Dátum: 2008. Augusztus 07., 15:24:10 »
Jó részük ráadásul még csak el se kezdődött. Eddig egy gyenge volt csak, az F4. A többi egész jó.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4316 Dátum: 2008. Augusztus 07., 15:19:07 »
Idézet
SI Tie-in sztorik 95%*-a...(persze adhattok a listához ti is bátran)

Most komolyan: szerinted a SI tie-injei nem jók? akkor mégis mi a jó neked? Klasszisokkal előzik a Civil War hasonló sztoriajit és bár fáj ezt kimondani, de a WWH-sokat is. Mégisd mi a gondod velük?

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4315 Dátum: 2008. Augusztus 07., 14:57:32 »
hááát...nem hiszem hogy SI alatt játszódna...max előtte...és a Hulk fog a legkésőbb eljutni oda hogy Skrullt verjen...addigra még Skaar is a Földre jön, igazi kis családi összeröffenés Rick bácsival....jézusomnyugtatótkellbevegyek  

naszóval pár adag válium után már elég jónak tűnik ez a Rulk (a név is meg a képregény is).., szerintem mostanában dobták piacra a váliumos kólát, azért születnek ilyen remek képregények...nem is azt kell listázni, hogy ki skrull (szerintem Quesada tutira), hanem hogy mit sikerült már olvashatatlanná (feleslegessé) tenni: Spidey, Hulk, az SI Tie-in sztorik 95%*-a...(persze adhattok a listához ti is bátran)

Wolverine Origins: az a sorozat amit el sem indítottam volna

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4314 Dátum: 2008. Augusztus 07., 12:41:11 »
Akkor most már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy velem van a probléma.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4313 Dátum: 2008. Augusztus 07., 12:26:31 »
Idézetet írta: Sepi
Néha én is csodálkozom, hogy most Loebnek ennyire fingja sincs a Marvel univerzumról, vagy mi.

Te eccerűen nem értesz hozzá és buta vagy, mer a Jeph Loeb az egy "superstar writer", olvastam a Marvel honlapján, tudd meg!!! Ők már csak jobban tudják nálad!!!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4312 Dátum: 2008. Augusztus 07., 12:25:11 »
Idézetet írta: talgaby
Ajaj, ez esetben még csak le se töltsd azt a Hulkot.

Na ja, azt gondoltam, hogy az én reálisnak tekinthető helyzetfelmérésem köszönőviszonyban sincs a Szemlélő-verő Hulkot vizionáló író lázálmaival...

Idézet
Bár az a sorozat lassan kezd tetszeni nekem.
Bizonyos szempontból egy valóságos csoda. Már az ötödik számnál tartunk, de még mindig hihetetlen sebességgel esik a színvonal.

Na ja, és amúgysem indult felhői magasságokból.

Idézet
már a Young X-Men és a Cable is megállt a süllyedésben, pedig azok is mindent megtettek, hogy minél olvashatatlanabbak legyenek, de pl. a Cable mostani része már kifejezetten tűrhető volt.

A YXM eddig borzalmas volt, aztán a legutóbbi rész végére helyrerázódott a dolog, ami nagyon szép, de minek egy jó pillanat kedvéért három-négy pocsék számot beáldozni? Ugyanez volt az érzésem a Wolverine Origins-nál is (a legfölöslegesebb ongoing), mikor Bucky feltűnt, fejbelőtte Dakent és hirtelen értelmet nyert az egész értelmetlenség: kiváló pillanat, de hányan vannak, akik az addig vezető többrészes dögunalmat végigszenvedték érte, és hányan unták meg és vágták a sarokba?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4311 Dátum: 2008. Augusztus 07., 11:27:44 »
Néha én is csodálkozom, hogy most Loebnek ennyire fingja sincs a Marvel univerzumról, vagy mi. Mehetne inkább vissza a DC-hez, mert amit itt a Marvelnél művel az már szánalmas. Bár most a Hulk vége érdekes volt. Kiváncsian várom, hogy ebből a Team-Upból mi fog kisülni a következő részben, valamint, hogy mennyire lesz hosszú életű ez a sorozat. Most már visszarakhatnák Hulkot a saját sorozatába.
Abba meg bele se merek gondolni, hogy ezek az események mennyire helyezhetőek bele a kontinuitásba, hogy most ez az SI előtt vagy után játszódik, mert alatta biztos nem, ez tuti (ha mégis, akkor mindenki skrull   ).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4310 Dátum: 2008. Augusztus 07., 10:45:50 »
Ajaj, ez esetben még csak le se töltsd azt a Hulkot. Bár az a sorozat lassan kezd tetszeni nekem. Bizonyos szempontból egy valóságos csoda. Már az ötödik számnál tartunk, de még mindig hihetetlen sebességgel esik a színvonal. Komolyan, most már azon lepődök meg, ha a következő szám nem lesz még a mostaninál is pocsékabb. Ami tényleg nagy szó, tekintetbe véve, hogy már a Young X-Men és a Cable is megállt a süllyedésben, pedig azok is mindent megtettek, hogy minél olvashatatlanabbak legyenek, de pl. a Cable mostani része már kifejezetten tűrhető volt.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4309 Dátum: 2008. Augusztus 07., 09:54:32 »
Az Ms Marvel nekem is bejön! (Várjunk csak, nem fikáztam néhány hete? Mindegy, akkor azt visszavonom! :-) ) A pasizási próbálkozásai külön jók, aztán még Simonra is rávetette magát; igazi modern kényszerszingli, lassan indulhat egy "Sex and the Marvel Universe" sorozat Ms Marvellel, She-Hulkkal meg még néhány modern Marvel-csajjal
(A legnagyobbat akkor röhögtem a legújabb részen, amikor Sum ügynök keresztbe tette a buszt a kanyarban. A SHIELD-nél mi mindenre kiképezik az ember! :-) )
Az új Thor még jobb; és ha minden igaz, ma jön ki a Hulk új száma, amiben a vörös Hulkot látogatja meg pörölyös barátunk. Csalódott leszek, ha nem veri meg az izomagyút, mint szódás a lovát, de asszem a vöröske - hiszen rafinált gyerek - valahogy kereket fog oldani, mielőtt beszakítanák a fejét.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4308 Dátum: 2008. Augusztus 05., 09:06:33 »
Kiröhögtök vagy sem, a Ms Marvel az egyik legjobb tie-in sztem (bár magát Ms Marvelt nem igazán bírom)...az F4 az tényleg gyenge lett...még a nem tie-in powerpack skrullos kiadás is jobb  a Párducos is remek, vajon ki tippel arra hogy maga a Párduc skrull? és hányan fogadnak Viharra? Mint a Buki a Pókfejben, én is elkezdek fogadásokat kötni skrullokra  

Skaar? Szerintem nagyonfrankó, jól indul, már várom a 3.at...és az új Thor-ról mik a vélemények?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 05., 09:08:25 írta drbob »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4307 Dátum: 2008. Augusztus 04., 12:06:29 »
Nem baj, ott a Black Panther, abban meg egy piszok jó tie-in kezdődött el.

Nékém is téccik :-) Kíváncsi leszek a Párduc nagy tervére, mert Vihar már rég lerendezhette volna az egész társaságot (nem is tudom, miért nem megy ki az űrbe hogy elintézze az egész zöldfülű armadát, hiszen már a hetvenes évek óta tudni lehet, hogy az ereje a napszélre is hat, meglehteősen pusztító formában).

A Skaar meg egyelőre legfeljebb érdekes (a kiegészítő sztori tetszik).

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4306 Dátum: 2008. Augusztus 01., 14:30:56 »
Nekem mondjuk tetszett az F4-es mini. Bár mondjuk nekem minden tetszik, amiben Lyja van. Délután valami megfoghatatlan oknál fogva elolvastam az Ultimates vol2. utolsó pár számát és engem ez az egész sztori nagyon emlékeztet az SI-re. Komolyan mintha, Bendis papa innen lopta volna a főmini ötletének a felét...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4305 Dátum: 2008. Augusztus 01., 11:50:06 »
Az F4-nél már a második rész után várható volt, hogy sokkal több potenciál nincs és nem is lesz benne. A harmadik rész egyetlen értékelhető része a Lyja-s visszaemlékezés volt, de azon kívül semmi extra. Igazából kár érte, lehetett volna ennél sokkal jobb is, de ez rengeteg már Marvel címre is elmondható mostanság. Mindent összevetve ez a mini közepesre sikerült (legalábbis nálam).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4304 Dátum: 2008. Augusztus 01., 11:39:50 »
Nem baj, ott a Black Panther, abban meg egy piszok jó tie-in kezdődött el.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4303 Dátum: 2008. Augusztus 01., 11:23:43 »
Kijött az SI:F4 3. Borzasztó. A sztori nem szól semmiről, a narráció unalmas, a Pléhsuszter szerintük a Secret War óta visszavonult, holott közben a Wolverine Origins-ben és a Punisher-ben is szerepelt (ráadásul itt az unokáiról kedélyesen beszélget, szót sem ejtve arról, hogy állítólag Stamford-ban meghalt közülük egy).

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4302 Dátum: 2008. Július 31., 09:22:13 »
Néhány jó kis képregényes áthallásért olvassátok el a Futurama 38-at!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4301 Dátum: 2008. Július 29., 17:20:38 »
Hátja, az még hagyján, de nekem még így eléggé soványnak tűnnek azok a szeptember, október hónapok is...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4300 Dátum: 2008. Július 29., 17:16:33 »
Igen, Aftermath például nincs rajta (pedig szerintem lesz valami ilyesmi).

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4299 Dátum: 2008. Július 29., 17:14:53 »
Köszi!  Bár fogadni mernék, hogy még ez sem a teljes lista lesz...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4298 Dátum: 2008. Július 29., 17:00:07 »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4297 Dátum: 2008. Július 29., 16:47:17 »
Srácok, ha már SI: nem tud nekem valaki egy aktuális check list-et linkelni?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4296 Dátum: 2008. Július 29., 10:28:54 »
De a kiegészítőkben legalább megtudtuk, miért csinálták (azért finaoman szólva is pofátlanság, hogy a főminiben egy mukkot se szólnak erről, jöttek, oszt' kész), hogyan készültek elő, pár lényegesebb múltbéli kicserélés történetét, és nagy átlagban, hogy miként került megszervezésre. Viszont most, hogy már a főbb infók kiderültek, már a két Avengers is csak újra felhasználja és más keverékben tálalja ugyanazokat a darabkákat. Jó, elismerem, Bendis nagy mestere az innen-onnan (gyakran saját magától is) lopott elemek ügyes újratálalásának (idehaza profi szavatosság-újracímkéző karriert futhatott volna be), de lassan már ott tartok, hogy "jó, jó, de mikor lesz ebből *valami*?".

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4295 Dátum: 2008. Július 29., 09:59:27 »
Na igen, egy nagyon szépen megírt, de sajna nulla információt hordozó tölteléksztori.

Egyáltalán az SI-ben mi hordozza az információt?
Eddig ami történt: New Yorkban balhé van (na, ilyen se volt még) és a hősöket a Vadföldön abajgatják ál-hősök, és mindenféle más helyeken is feltünedeztek skrullok; ezt ragozzák már vagy négy szám óta. A nagy sztori felénél tartunk és eddig kábé fél sűrű füzetnyi esemény történt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4294 Dátum: 2008. Július 29., 09:42:41 »
Na igen, egy nagyon szépen megírt, de sajna nulla információt hordozó tölteléksztori.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4293 Dátum: 2008. Július 28., 20:57:34 »
Idézetet írta: Predash
az ég világon semmit nem tudok Grendel-ről, és gondolotam Wikinél többet ér a képregényesek véleménye.
Tehát ki a frász ő?

Elég híres étterme van az Állatkerti Körúton (a Bagolyvár mellett), nem?
Közben SPOILER: kijött az új New Avengers, benne a skrullokkal érkezett Kapitány elemzésével. Megint SPOILER: nem meglepő módon skrull ő is, de a sztori elolvasandó, nekem nagyon tetszett (különös módon a mostani, 43-as szám a 41-es folytatása, a 42-es közben másról szólt).

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
« Válasz #4292 Dátum: 2008. Július 28., 10:06:45 »
lehet h hülyeséget mondok de ő nem valami óriás a Beowulf-ban?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4291 Dátum: 2008. Július 27., 18:01:27 »
Nos, mivel sem talgaby, sem Sepi, sem pedig én nem tudtunk érdemben hozzászólni a kérdésedhez, szerintem fordulj bizalommal a wikihez...