Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1376598 alkalommal)

0 Felhasználó és 93 vendég van a témában

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4350 Dátum: 2008. Augusztus 11., 10:13:03 »
igenigenigeeeen! ezaaaaaz! végre még valaki aki szerint is skrullgyanús Lindseymama  

a Marvel Adventures-t én sem nagyon csípem, de volt pár rész amit nagyon élveztem, asszem beszerzek még párat

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4349 Dátum: 2008. Augusztus 11., 09:38:26 »
Vagy, amire még nagyobb az esély, kiderül a nőről, hogy skrull.
zozi, ahogy elnézem, alapos átvnevelésben kell majd téged részesíteni. Nem szereted az Űrgolyhókat (ami tegnap volt, jó volt ), nem szereted a Marvel Adventures-t... nem baj, kis kitartás, és majd ez megváltozik.
(Persze megúszhatod, ha mégis csak alámerülsz a "mocsár"-világban, azért szinte bármit hajlandó vagyok megbocsátani. )
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
« Válasz #4348 Dátum: 2008. Augusztus 10., 23:02:40 »
Tényleg, Bendisre nem is gondoltam. Akkor ezt a szálat majd az SI utáni harmadik crossoverben elvarrják.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 11., 09:36:37 írta talgaby »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4347 Dátum: 2008. Augusztus 10., 22:57:12 »
Idézetet írta: zozi56
de még az a dolog is a levegőben lóg, amikor Sentry "véletlenül" feltámasztotta Lindyt Ultron támadása idején, és ez eléggé megviselte a lelkivilágát. Ott valami nagyon nagy dologra számítottam, de egyszer csak eltűnt ez a dolog a Mighty Avengersből.
Bendist ismerve, ezt majd valamikor később húzza elő a kalapból.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4346 Dátum: 2008. Augusztus 10., 22:52:19 »
Én próbáltam utánanézni, és ha jól látom, egy olyan író is dolgozik rajta, aki eddig főleg Marvel Adventures-címeket írt, azokat meg nem szeretem.

Az SI-s dologból szerintem nem sok minden lesz, arra csak azért volt szükség, hogy ne legyen útban, mert túl erős. Remélem, a végére azért visszaér. Egyébként nem tudom, ti emlékeztek-e rá, de még az a dolog is a levegőben lóg, amikor Sentry "véletlenül" feltámasztotta Lindyt Ultron támadása idején, és ez eléggé megviselte a lelkivilágát. Ott valami nagyon nagy dologra számítottam, de egyszer csak eltűnt ez a dolog a Mighty Avengersből.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 10., 22:54:50 írta zozi56 »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4345 Dátum: 2008. Augusztus 10., 22:38:28 »
Én például azt tudom, hogy lesz ilyen; most tudtam meg tőled
(Mindenesetre elég fura hogy egy ilyen heavy hitter, mint a Sentry, békésen bóklászik és supportálja a többieket a MU-ban, ahelyett hogy főszereplő lenne. Kíváncsi leszek, hogy a SI-ben mi lesz a Void-os fejleményekből?)

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4344 Dátum: 2008. Augusztus 10., 20:34:33 »
Az Age of Sentryről mit lehet már tudni?

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4343 Dátum: 2008. Augusztus 09., 16:54:48 »
a Legacy of Doom-ot én inkább annak a régi sztorinak a folytatásának veszem...már ha ugyanarról a régebbi sztoriról beszélünk (ami valószínű) amikor visszaugranak az időben, és Merlin fogadja őket, kicsit handabandáznak, és mindenki megy a maga útján tovább, egészen az újabb kényszerű összefogásig...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4342 Dátum: 2008. Augusztus 09., 09:39:01 »
Ja tényleg, pedig azt is olvastam. De ki emlékszik már mindenre?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4341 Dátum: 2008. Augusztus 09., 08:44:32 »
A Legacy of Doom egy korai történet elmesélése volt, kb. olyan, mint az Enter the Mandarin, ami meg a Mandarin eredetének újraírása volt (nem mondom, hogy rossz lett, de amennyit megváltoztatott, azért felesleges volt).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4340 Dátum: 2008. Augusztus 08., 21:41:26 »
Nem a Legacy of Doom mini volt?
Nade elolvastam a Hulkot. Gyerekek, hogy ez mekkora szar!... a beharangozótok után nem vártam tőle túl sokat, de mégis, ENNÉL azért nehéz lett volna alább adni.
Nem is tudom, volt-e valaha egy képregény után olyan érzésem, hogy valami mintha fojtogatna. Gondolom, az undor lesz az. Tényleg: elszorul a torkom arra a gondolatra, hogy ezt a mocskot ma a Marvel képes kiadni. Önmagában is elég rossz lenne, de hogy pont a kiváló Thor sorozatot gyalázzák meg vele... mintha hetvenkednének azzal, hogy ők nemcsak véletlenül produkálnak szart, hanem egyenesen törekednek rá, és a jó rajzzal és jó történettel bíró sztorikat gondosan a sárba tiporják pocsék rajzzal és hajmeresztő sztorikkal. Nagyon is találó, hogy a Hulk-sorozat Oroszországban kezdődött: ez az egész kábé olyan, mint mikor a szovjet katonáknak a grófi kastélyokból csináltak laktanyát, aztán meg is lehetett nézni, mi történt velük... FÚJJJ!!!!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4339 Dátum: 2008. Augusztus 08., 16:38:54 »
Az a Mighty Avengersben volt, vagy nem? Az szerintem is egy tűrhető sztori volt.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4338 Dátum: 2008. Augusztus 08., 16:29:20 »
nem hiszem el hogy két fősorozata is van...bár nem is tudom eldönteni hogy utálom-e vagy nem-e  

amik utoljára bejött az a Doomos időutazós sztorik voltak...na azt szerettem...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4337 Dátum: 2008. Augusztus 08., 13:41:48 »
Persze, hogy abban.  Az lett a két fősorozata.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4336 Dátum: 2008. Augusztus 08., 13:37:47 »
ha már a bádogembernél tartunk: az Invincible és a DoS (hehe) mindkettő a jelenlegi kontinuitásban játszódik (vagy csak nekem tűnik úgy)?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4335 Dátum: 2008. Augusztus 08., 13:25:29 »
A Viva Las Vegas elvileg egy alter sztori, abszolút semmi köze sincs az alap Vasemberhez.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4334 Dátum: 2008. Augusztus 08., 13:01:06 »
Tán mert Mázlistáról senki nem tud igazán semmit és az erejével bármit ki lehet magyarázni, így kisebb a lebukás veszélye.
Igaz hogy Kovács 114 János váltóőrről se tud senki igazán semmit, és nem is érdekel senkit, szóval az ő alakjában is nyomhatná és gyakorlatilag nulla lenne a lebukás veszélye, nade akkor miről szólna az X-Factor?

Az Iron Man: Viva Las Vegasban meg szerepel Happy Hogan... ő nem halt meg a Civil War-ban? (Vagy ez előtte játszódik?)

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4333 Dátum: 2008. Augusztus 08., 10:41:18 »
igen, Veranke nekem is egyre szimpatikusabb  szóval lehet hogy mi is az invázióhoz tartozunk doki  

utólagos vallomás: a She-Hulk - X-Factor crossover viszont bejön...csak azt nem értem, hogy a többi skrull/félskrull/negyed/tized etc skrull akik a földön élnek miért nem kergetik mindannyian a Talizmánt? (és miért pont Mázlista alakjában nyomja ??? )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4332 Dátum: 2008. Augusztus 08., 10:23:19 »
Azok "évadok" voltak, és nem "kötetek". Tudom, fura, de így van. Annál az lenne az érdekes, ha lenne egy számozatlan ongoing majd belőle, az aztán bekavarhatna.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4331 Dátum: 2008. Augusztus 08., 10:07:40 »
Ultimates 1-2-3 má' nem is számít?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4330 Dátum: 2008. Augusztus 08., 10:06:17 »
Én pedig nem kívánok újra belekezdeni ebbe a vitába...  

Viszont: minnél többet olvasom az SI-t és az Angyalos részeket, annál inkább kezdem megkedvelni ezt a skrull főcsajszit, ezt a Veranke-t. Lehet, hogy valami hiba van bennem...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4329 Dátum: 2008. Augusztus 08., 09:49:44 »
Én az Inhumans egyik maxijánál láttam utoljára, akkor odaírták, hogy vol6.
A szerkesztőségen belül már jó ideje nem divat így számozni a képregényeket, ha mégis odabiggyesztik a cím mögé, akkor azok is mind vol1. Csak főleg a filemegosztók, és amúgy a kronológiai sorrend szerint szokták az emberek v1-v2-v3-v4-stb jelzőkkel illetni, a könnyebb beazonosítás kedvéért.
Én a Hulkot azért számolom most v4-nek, mert még eleinte úgy is akarták indítani, hogy Incredible Hulk (a szereplő színére utalva is), ám végül az Incredible lemaradt a címből, pedig még amikor beharangozták a sorozatot, akkor ott volt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4328 Dátum: 2008. Augusztus 08., 09:15:42 »
zozi: A Marvel szerint "csak" Hulk. Elenyészően kevés sorozat van, amit a szerkesztőségen belül is sorozatszámmal illetnek, nekem az elmúlt 8 év terméséből csak az Amazing Spider-Man v2 és a Captain Marvel v4 rémlenek, és azok is úgy számozódtak újra, hogy semennyi kihagyás nem volt előttük.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4327 Dátum: 2008. Augusztus 08., 09:05:37 »
A vörös Hulknak ezt a giganagy erejét képtelenség megmagyarázni, hacsak nem derül ki, hogy a vörös Hulk lenyelt egy Kozmikus Kockát vagy smárolt a Túlontúli húgával, és ettől kozmikusan tökös gyerek lett. De a képtelenül alacsony színvonalú részeket ez sem mentené.

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4326 Dátum: 2008. Augusztus 08., 08:58:16 »
talgaby: a CPTBritain-t mondtam, azzal csak az a bajom hogy nem tudom hova tart, különben azt még élveztem is  

az Initiative-ről már mondtam hogy tetszik (lehet ugyan hogy nem itt, szóval az határozottan tetszik  )

a két Avengers...hmm....jópofa mondjuk ugyanazokat az eseményeket két szemszögből látni (a Venom-vírus dolog pl. abszolút hangulatosra sikeredett) és most az invázió alatt is hozzák a formát...

Hulk: Banner végülis 'legyőzte' a Hulkot, lehet hogy ez annyira megviselte a zöld óriást hogy belehülyült megint  Most komolyan, én is agyaltam ezen egy darabig, de gyanítom hogy nem fogjuk megtudni miért butult el újra (ahogy Rickkel beszélgetnek...pffhehe)...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 08., 08:58:36 írta drbob »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4325 Dátum: 2008. Augusztus 08., 08:33:14 »
Idézetet írta: Genál
De a legfájóbb pont nekem még mindig az h a zöld Hulk agyi kapacitása megint egyenlő egy 5 éves gyerekével

Most mit akarsz?... szerintem az egy tök jó újítás! Friss vér kell a Hulknak és egy új író nem is húzhatott volna meglepőbbet... valósággal újraértelmezte Hulk karakterét!!! A killer stratéga, elszánt, Bannert háttérbe szorító, harcos Hulk egyszeriben eltűnik és helyette, WHAMMO!!! itt van a gügyögő, gyermeki Hulk! WHOA! Didn't see that one coming, did you???
(Bocs, elmentem sírni.)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4324 Dátum: 2008. Augusztus 07., 18:40:59 »
Idézet
Szóval ebből soha nem lesz megállapodás.

Dehogy nem! A következő börzén majd jól "meggyőzzük" talgabyt...  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4323 Dátum: 2008. Augusztus 07., 18:27:11 »
Idézetet írta: zozi56
szerk.: Ja, és ez a sorozat a Marvel szerint v3 vagy v4?
Talgaby szerint v3, szerintem és doki szerint v4, mert mi az Incredible folytatásaként tekintünk rá, hiszen egyértelmű, hogy onnan folytatják, míg talgaby a Rampaging folytatásaként tekinti v3-nak. Szóval ebből soha nem lesz megállapodás.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 07., 18:27:57 írta Sepi »

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
« Válasz #4322 Dátum: 2008. Augusztus 07., 18:09:42 »
hát ez az új hulk eléggé fura,és akkor még enyhe voltam.ahogy Thort elintézte egy akkora baromság volt h az már fáj.De a legfájóbb pont nekem még mindig az h a zöld Hulk agyi kapacitása megint egyenlő egy 5 éves gyerekével

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4321 Dátum: 2008. Augusztus 07., 17:56:33 »
Én egyelőre nem nyilatkozok. Ha minden jól megy, akkor holnap a spidertomon mindenki megismeri a hivatalos álláspontomat.  
Viszont DC fronton meg lehet, hogy velem van a baj, de én egyre kevésbé értem ezt a Final Crisist, meghogy mi a francot akar ebből kihazni Morisson...  

Ja és zozi, itt nem kell spoilerezni. Mint a topik címében is benne van, ez alapból spoileres söröző.