húvazze, ennek örülök, bár engem nagyon feldühítettek a végtelen ostobaságukkal... ez az egyetlen, na meg az arrogancia, amivel ki lehet hozni a sodromból... azóta már flém miatt törölték szinte az egész csevejt, köztük a kedvencem is... ez hálistennek elment msn-en valakinek h röhögjön ő is egy jót....
szóval tessenek elolvasni azóta a cybertér atomtemetőjébe száműzött postomat::
>>az alap a bolha meg az elefánt, de ami lejött belőle egy fáint kis pszichológiai jellemrajz:
a gondolat- és ízlésrendőrség, a maguk kis látens barnaingeseivel (szerk: itt kb. 3 db volt, nem nagy szám, de milyen feszültséget csináltak ... az ilyenekkel volt tele a Geheime Staadpolizei (aztán ebből sokan átigazoltak a Staziba), Ávó és a többi roppant hasznos erőszakszervezet...
no persze ez egy csöppet sem sérti a fórumszabályzatot, sem semmilyen etikai szabályt... Mert Mi magunk vagyunk az Etika. Az Ízlés. A Törvény mindig velünk van. Figyelünk, feljelentünk. Félj. <<
és komolyan, ezek az emberek arra sem vették a fáradságot, h aszongyák, bocs tévedtünk, vaksik voltunk... sztem el sem jutott a tudatukig... tény, h erkölcsi vereséget szenvedtek és komoly intellektuális csapást mértem rájuk, de a győzelem ízét teljességgel megkeserítette, miszerint annyira hülyék voltak szegénykéim, hogy ez nem is tudatosult bennük