Az integrált dologgal egyetértek. Öcsém, bár informatikus, fél napon keresztül gyilkolta a gépet, mire ki tudott belőle csikarni hangot, hogy ne akadjon össze egyetlen programmal, vagy játékkal sem (Mert Star Wars game hang nélkül Brrrrr..) Szóval mi is gyorsan kiiktattuk. Nekem egy sima Blaster live digital 5.1-esem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem mai csirke, de ami kell, azt megcsinálja. Nincs is itthon házimozi rendszer, mert van TV-kimenet, meg 5.1 hang és hangszóró. 5x4 szobába nem is kell "több millió watt " teljesítmény..
De ha már Whadda akkor egy kis anti-whadda.. az egerem, (igaz nem görgős, nem optikai, nem.. nem... nem..) egy genius noname sima, de 97 óta ezt nyűzöm... Erre mondom én, hogy akkor még nem spórolták ki az anyagot belőle...(Jó persze ma már olcsóér hozzádvégnak bármilyen normál egeret, de ha hozzámnő, akkor nem szívesen cserélem le) a joy-om meg egy analóg 4 gombos Genius flight 2000. 99.ben vettem és végigharcoltam vele az összes SW játékot (űrhajósat) valamelyiket többször is, és repültem is vele, és tökéletes állapotban van.. Még csak holtmozgása sem lett azóta. Szóval Genius jó cuccokat rakott össze anno...