Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1382929 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4020 Dátum: 2007. December 03., 09:13:55 »
Sensational spiderman 041, ütős kis szám lett, kíváncsi leszek a következményeire
Bár a szám végén kicsit elvesztettem a fonalat,hogy pontosan mi is a feltétel,de nem lesz egyszerű a döntés

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
« Válasz #4019 Dátum: 2007. December 02., 14:20:35 »
oks,már asszidtem h góliát és Kapi hiába haltak meg

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4018 Dátum: 2007. December 01., 18:59:27 »
Meg. A New Wariiorsban és az Initiative-ben ez nagyon is látszik, de sok helyen lehet látni "Registration is the LAW" feliratú plakátokat Marvel-füzetekben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4017 Dátum: 2007. December 01., 14:59:18 »
nos egy kérédésem lenne most akkro a Regisztrációs Törvény megmaradt a CW után mert ez nekem nemderültki a végén

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4016 Dátum: 2007. November 25., 18:05:29 »
értem akkor majd eztis igyekszem letöltemi am éppen most olvastam el itt a F4-et amiben elköltöztek az embertelenek a holdra,gondoltam h ez a Maximus nemhaltmeg

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4015 Dátum: 2007. November 25., 17:48:19 »
A testvére, Maximus. A Silent War miniben történt, pár hónapja fejeződött be csak.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4014 Dátum: 2007. November 25., 17:11:19 »
és ki taszította le mer elég erős legény lehet ha őt csakúgy letaszította

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4013 Dátum: 2007. November 25., 11:52:18 »
XD

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4012 Dátum: 2007. November 24., 15:08:39 »
A jó angoltudással rendelkezők se... Fekete Villám elvileg kitaszítottként tengődik a Hold felszínén, mert megfosztották trónjától. De időrendben az a sztori sehol sem helyezhető el. Úgyhogy majd Bendis vagy ad magyarázatot vagy nem. Nála nem tudom, melyik lenne a félelmetesebb...

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4011 Dátum: 2007. November 24., 13:24:04 »
elolvastam a She-Hulkot meg az Illuminati 5-öt és nagyonkeményvolt Fekete Villám télleg skrull volt,mekkora durva de az a skrull aki fekete villám helyébe lépett az egy skrull hős v fontosabb skrullvolt mert ha ezcsak egy sima katona akkor iss bajok lesznek.am az igazi black bolt merre van mert eztmár a szinte semmi angoltudásommal nemtudtam már kivenni???

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #4010 Dátum: 2007. November 24., 12:02:29 »
sajnálattal hallom h nemlesznek összefoglalók de megértelek benneteket mind1 én követni fogom majd meglátjuk milyen lessz ez a nagy skrullos dolog:D

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4009 Dátum: 2007. November 23., 21:19:58 »
Ha úgy akarja...
A She-Hulk jó volt, bár erősen kétlem, hogy az a csaj az invázió része volna, akkor nem bratyiznának ennyire. David valószínűleg megint a saját pecsenyéjét kezdi el sütögetni abban a címben, csak legyen ideje kifejteni, nehogy úgy járjon, mint Pókival.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #4008 Dátum: 2007. November 23., 16:59:12 »
Húúú gyerekek! Most hatalmasat fogok spoilerezni, szóval aki nem akarja ne olvassa tovább!

Nem tudom, olvastátok-e már az új She-Hulkot, de a végén alaposan ledöbbentem. Amikor a magát Jennek kiadó lény átváltozik egy skrullá, az nagyon ott volt!  Úgy látszik, már itt is elkezdték  felvezetni a Secret invasiont! egyébként csak egy okból várom ezt az egész Invasion dolgot, mert ez egy soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a Marvelnél elővegyék a 11 éve méltalanul száműzött Lyja-t!  
Viszont voltak idegesítő dolgok is a képregénybe: pl. mikor a Szivacsember átváltozik lego emberré vagy cápa emberré. ennyi erővel, ha lekváros palacsintát eszik, akkor lekváros palacsinta lesz belőle?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4007 Dátum: 2007. November 20., 18:25:24 »
Oké, csak kérdeztem!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4006 Dátum: 2007. November 20., 11:58:12 »
Mivel Bendis írja, és valószínűleg még jópár évtizednyi Marvel-történelmet billent hátsón, nem is beszélve a saját címeiben hatvanezer éve elejtett apró utalsokról, amiket eddig nem használt fel sehol sem, és mivel gondolom itt is még hatezer szálat indít, amiket úgy 2012 környékén fog majd elvarrni, hogy aztán újakat építsen rájuk... nos, az eből fakadó erős átláthatatlanság miatt szerintem mndenkinek jobb lesz, ha hagyjuk. Akit érdekel, az olvassa, akit nem, az meg ne bolygassa.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4005 Dátum: 2007. November 20., 11:22:05 »
Nem.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4004 Dátum: 2007. November 20., 10:59:15 »
lhet, hogy már beszéltük, csak nekem lukas az agyam, de egy kérdés: a secret Invasionbvól is fogunk összefoglalókat gyártani, úgy mint a CW-ből vagy a WWH-ból?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #4003 Dátum: 2007. November 15., 14:40:41 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: beigli69
Nekem kifejezetten tetszettek a filmes utalások.
Melyik? Az Apokalipszis Most plakát? Az tényleg jól nézett ki.
valamint a "Kree Wars - A Skrull visszavág" sem enyhe

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4002 Dátum: 2007. November 15., 14:07:37 »
Idézetet írta: beigli69
Nekem kifejezetten tetszettek a filmes utalások.
Melyik? Az Apokalipszis Most plakát? Az tényleg jól nézett ki.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #4001 Dátum: 2007. November 15., 13:54:57 »
csak egy kis érdekesség : érdemes megnézni a House of M Avengers első oldalán a plakátokat. Nekem kifejezetten tetszettek a filmes utalások. Hátha másnak is bejönnek.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4000 Dátum: 2007. November 15., 09:56:12 »
A She-Hulk jó volt eddig is. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a fejvadászosdiból mi sül ki.
Az F4-nél a vége meglepett. Ez finaoman szólva is fényévekre volt Reed karakterétől, nem tudom, mit hoznak majd ki ebből az időutazósdiból. Egyelőre még izgalmasnak indul.
(Bár az marha fura, hogy Namor, aki a mostani idővonalon nem néz ki negyvennek se 100 éves kora fölött, 40 év alatt ötvenet öregedett...)
Az Illuminati 5-nek meg annyi érdeme van, hogy felvezette a Secret Invasiont. És megtudtuk, hogy skrullok vannak a szuperhősök között. Ez egy roppant fontos infó volt, hisz tényleg mindenki tudta idáig is. Egyébiránt nem történt benne semmi, de az legalább megint jó hosszan, akár az előző részében. És visszautalt két mondatban az első részre. Erre tök fölösleges volt 5 részt elpazarolni, amiből háromnak ráadásul semmi értelme, plusz feleslegesen szétzúzta a régi sztorikat (és nem egy füzetet, hanem húszasával, mert úgy illik).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3999 Dátum: 2007. November 15., 08:10:57 »
Az F4 nagyon jónak igérkezik, de még nem akarok róla érdemben nyilatkozni, mert még nagyon az elején van a sztori. A She-Hulknál pedig nekem is nagyon tetszik az új rajzoló és a történet is jó volt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3998 Dátum: 2007. November 15., 08:04:23 »
Mivel úgy spoileres topik, borzoljuk kicsit talgaby idegeit: kinek tetszett még rajtam kívül az Illuminati 5? Szerintem jó volt és sikerült elérniük, hogy elkezdjen érdekelni ez az egész Secret Invasion dolog.  
Tovább: friss F4? Amikor a végén Reed lelövi Namort az iszonyat ütős volt!
She-Hulk: végre Peter David megkapat ez a sorozatot és végre normális rajzolója van! Na meg a végén amikor Jen törött nyakkal tartja a pisztolyt...a nagyon ütős lett!
Na kb ennyi. Kinek mi a véleménye?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3997 Dátum: 2007. November 08., 09:43:55 »
Nem, nem egy idegen világra, csak a Szörnyszigetre, ahol - a változatosság kedvéért - megint a FÉszekkel kell kavarnia valamit. Carol csak úgy vonzza ezeket. Viszont ha már az a lény is elkezdi kritizálni a cselekedeteit, ami az első sztori óta szimbiózisban él vele, az már tényleg nem semmi.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3996 Dátum: 2007. November 08., 08:39:04 »
Most nézem, hogy (talán talgaby legnagyobb örömére   ) Ms Marvel-el is megcsinálta azt a Marvel, amit a Hulkkal is, kilőtték az űrbe, egy másik bolygóra.  Lehet, hogy jön a Planet Ms Marvel.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3995 Dátum: 2007. November 02., 21:34:16 »
Idézetet írta: FaNaTiC
Van egy olyan érzésem, hogy többen olvasnák sorozatként ilyen befejezéssel a minit, mint úgy, ahogy most megy a marvel fővonala. Tényleg, szerintem a háború az utolsó részig jó volt, a Thor-klón is, a rosszak átkonvertálása jóra, de a vége össze lett csapva. Most valahogy ezt látom a Planet Hulknál is, az utolsó előtti rész már közel sem volt olyan, mint a történet közepéig. De az is lehet, hogy csak nekem túl nagyok az igényeim/elvárásaim...?
Hidd el nem vagy egyedül. A régi crossoverekhez képest a mostani nagy sztorik befejezése mind összecsapottnak tűnik. A Planet Hulk a maga módjában fantasztikus volt, de a végét két részben csapták össze, hogy meglegyen az átmenet a WWH-ba. És ahogy elnézem, most a WWH-nál is nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a vége. Felépítették a sztorit, aztán a végén jön egy rövid Sentry bunyó, aztán minden vissza a régi kerékvágásba.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3994 Dátum: 2007. November 02., 21:03:01 »
Mindenki látja a saját figyelmeztetési szintjét. De ha nagyon akarod, beállíthatok neked egy szép nagy értéket is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 02., 21:03:13 írta talgaby »

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #3993 Dátum: 2007. November 02., 20:21:25 »
Nagyon jó a borítója, ez már egy jó pont. Érdekes, hogy ezt a CW-t mennyire meglovagolják most. Van egy olyan érzésem, hogy többen olvasnák sorozatként ilyen befejezéssel a minit, mint úgy, ahogy most megy a marvel fővonala. Tényleg, szerintem a háború az utolsó részig jó volt, a Thor-klón is, a rosszak átkonvertálása jóra, de a vége össze lett csapva. Most valahogy ezt látom a Planet Hulknál is, az utolsó előtti rész már közel sem volt olyan, mint a történet közepéig. De az is lehet, hogy csak nekem túl nagyok az igényeim/elvárásaim...?

Technikai kérdés: miért van nekem a nevem alatt a Warn-nál 0%? Rossz voltam?  Vagy azt csak én látom?
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 02., 20:23:44 írta FaNaTiC »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3992 Dátum: 2007. November 02., 17:53:44 »
Karácsony előtt egy újabb What If a láthatáron, a What If Civil War. Nem meglepő, talán csak az, hogy ennyi idő telt el, hogy megjelenjen. Eddig érdekesnek tűnik, de amilyen volt utóbbi időben a What If termés, sok jóra nem lehet számítani. Ebben is két történet lesz, én mindenesetre arra leszek kiváncsi, hogy mi lett volna ha Vasember veszít.

What If Civil War

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #3991 Dátum: 2007. November 02., 11:30:51 »
Nem találtam Messiah Complex témát, de mivel olvastam az első részt, a végén teljesen olyan érzésem volt, mintha megszületett volna a Marvel Doomsday-e. Tudjátok (annak, aki nem) ő volt az, aki megölte Superman-t és viszont. Nem akarok spoilerezni, de a végéről nekem valahogy teljesen ez ugrott be.

(Remélem itt már jó helyen vagyok...)