Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1384638 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

Nem elérhető Blem

• Dr.
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3780 Dátum: 2007. Március 12., 12:41:30 »
Idézetet írta: Punkológus
És hidd el Póki is sokat gondolt már arra, hogy talán mégis jobb lenne ha nekiállna megölni az ellenfeleit. Rájött már ő is sokszor, hogy a kisértő démonai mindig visszatérnek.
Tudom ,hogy Poki is gondolt ra, de ot most peldanak hoztam fel, akinek megvan a motivacioja, hogy ne oljon (Ben bacsi). De vannak paran, akik inkabb 100x bezarnak vlkt egy luxusudulobe, mintsem eltegyek lab alol (vagy a birosag kivegeztesse)
Idézet
Természetesen a Marvelben sem mindig így működnek a dolgok, lásd például Megtorló vagy Rozsomák. De pont most a Polgárháborúban is hullotak az emberek. Még a Pléhsuszter is meghalt  . Nélküle már sosem lesz olyan a Marvel Univerzum, mint elötte
Frank agyament. Nala pont az teszi erdekesse a dolgot, hogy gyilkol mint az allat. De o NEM szuperhos! Nincs semmilyen rejtett szuper/mutans kepessege (olyan mint batman,csak gyilkol   ). Rozsomakban megvan az az tulajdonsag, hogy mindent szeret elintezni es lezarni es az eroszaktol sem riad vissza

Idézet
http://troll.extra.hu/
ez megvan nekem is. azokhoz a reszekhez kellene link, amik mar nincsenek fent a trollon
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 12:44:09 írta talgaby »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3779 Dátum: 2007. Március 12., 10:59:39 »
Nadeha Bitumennek van egy jó indoka arra, hogy miért nem öl, ugyanezt az indokot miért nem tudod elfogadni a többi szuperhősnél? Ahogy ő látta meghalni a szüleit, Pók látta meghalni Ben bácsit, Kap a bajtársait és így tovább. Szrtem egyik sem tartja bulinak az ölést. Ez ilyen egyszerű.
 Én meg épp azt nem kedvelem, amikor egy karakterhez hozzátartozott hogy sosem öl, aztán -mivel erre van egy vásárlói igény -olyan helyzetbe hozzák ahol mégis rákényszerül.
 Épphogy a Punisher szerű figurák a hiteltelenek. Mert mi történik Amerikában ha egy ámokfutó ámokfut? Rááll az ügyre mindenki és pár hét alatt leszerelik.
 Ellenbn Superman-nak, Pókembernek, stb még képessége is van ahhoz hogy ne kényszerüljön rá.
 Szóval ebben nagyon nem értünk egyet. Szerintem -és szerény véleményem szerint -azoknak akik ezt hangoztattják át kellene ezt gondolniuk mégegyszer.
 Arról nem beszélve, hogy egy eredetileg humánus karakter / sztoriline megvadítása nem mindig hozza a várt új olvasókat, hisz az alapötlet a régi marad és a durvább tálalás ellenére is azt képviseli amit korábban. Ellenben biztos veszteséget okoz a régi olvasótáborban, akik közül sokan beintenek, hogy nekik egy pl gyilkos Ororo már nem az a Storm akit szeretnek. (Lásd a Star Trek tündöklése és bukása)
 Még1x szvsz. Béke.

Egybként meg ezeket a karaktereket mint pl Kap lehetetlen pótolni. Lentebb írtam miért. Van egyfajta látásmódja, múltból hozott tapasztalata, véleménye, ami csak az övé, és ami minden egyes újabb számban megszüli a maga kis poénjait, vitáit, egyedi helyzeteit. Egyik kedvencem amikor a szomszéd srácok kifosztják a lepukkant lakását, és nem is érti hogy ilyen egyáltalán létezhet. Vagy a jelenet, amikor egykori mennyassznya nem bír a szemébe nézni. Vagy amikor hazaüzen az elnöknek, hogy csalódott benne. Folytathatnám. És mekkora poén már, hogy neki tényleg mindenki más: "fiam". Steve Rogers, minden ráírt rossz rész, és beleeröltetett propaganda (ezek mind az épp aktuális alkotókat és nem a karaktert minősítik) ellenére egyedi, ötletes figura, akiben mindig lesz lehetőség.
 Épp ezért nem fogják hagyni veszendőbe menni. Max későbbre és későbbre helyezik kifagyasztását, ahogy ez már megtörtént az Ultiverzumban is.
 Bár még mindig nem olvastam az ominózus részt -akkor meg ugye mit pofázok itt -de megkockáztatom, hogy mivel a rajongók már (joggal) utálják a feltámadósdit, csak eljátszotta / eljátszották a halálát.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 11:21:09 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3778 Dátum: 2007. Március 12., 10:52:04 »
Idézet
Egyedul poknak ismerem a gyilkossaghoz valo hozzaallasat, de neha neki sem artana eltenni a foellensegeit lab alol.
Valahogy van olyan erzesem, hogy a legtobb karakter nem ment keresztul fejlodesen.
És hidd el Póki is sokat gondolt már arra, hogy talán mégis jobb lenne ha nekiállna megölni az ellenfeleit. Rájött már ő is sokszor, hogy a kisértő démonai mindig visszatérnek.
Idézet
Kicsit gagyinak tartom, hogy mind a mai napig nem olnek meg szinte senkit a kepregenyekben.
Természetesen a Marvelben sem mindig így működnek a dolgok, lásd például Megtorló vagy Rozsomák. De pont most a Polgárháborúban is hullotak az emberek. Még a Pléhsuszter is meghalt  . Nélküle már sosem lesz olyan a Marvel Univerzum, mint elötte
Idézet
adnatok linket a cw tobbi szamara (januariaktol) tnx
http://troll.extra.hu/

Nem elérhető Blem

• Dr.
  • Garfield
  • **
« Válasz #3777 Dátum: 2007. Március 12., 10:40:10 »
RIP Kap!

En akkor kedveltem meg kapot, amikor a 9.11-re irtak ra egy reszt. elkuldtek terroristat irtani es a verengzes utan, amiben reszt vett levette a maszkjat es megmondta, hogy kicsoda o es hogy qrvara belefaradt az egeszbe.
Tetszett (jobban is meg lehetett volna oldani), hogy vegre mutattak aldozatokat. Kicsit gagyinak tartom, hogy mind a mai napig nem olnek meg szinte senkit a kepregenyekben. Megkeressuk, megverexunk majd bezarjuk fel evre, hogy ujbol megszokjon tipusu storikat csak a deneveremberben kedvelem, mert ott meg van magyarazva, hogy miert nem ol. De itt? Egyedul poknak ismerem a gyilkossaghoz valo hozzaallasat, de neha neki sem artana eltenni a foellensegeit lab alol.
Vlhogy van olyan erzesem, hogy a legtobb karakter nem ment keresztul fejlodesen. Kapott uj ruhat, uj arcot, uj ellenseget, de alig haladt a korral.  Megmaradt annak, akit az elejen megkedvelt az ember, de sajnos mar kezdenek elavulta valni minden bajuk ellenere. Talan Kap halalaval megprobalnak lezarni egy korszakot, jelezni, hogy senki sem halhatatlan vagy sajnos ez egy sima marketingfogas (talan meg film is lesz belole)

PS: pls pls pls adnatok linket a cw tobbi szamara (januariaktol) tnx

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3776 Dátum: 2007. Március 12., 08:54:01 »
Gorgonita: Ez jó hír. Akkor hamarosan örülni fogsz...

admirarilles: Nem, az Adventures egy alterverzum, ahol a főbb karakterek kicsit gyerekes, kicsit a nagyon régi számok hangulatát idéző kalandokon esnek át. Ami ről Te beszélsz, az az Angyaloknál van Avengers: Earth's Mightiest Heroes néven, jelenleg a két mini az első kb. 200 számnyi Angyal-történelmet sűríti be.
Egyébként ami eseményeket felsoroltál, azokkal semmi baj, mindegyik jó ötlet, csak a *megvalósításuk* szánalmas. Eddig kivétel nélkül mindet elszúrták, egy remek alapötletből egy rosszul összehozott vacakot csináltak. Ezzel van gondjuk a fanoknak, nem a változtatásokkal. Ha már fel akarják forgatni a Marvel-univerzumot, azt csinálják normálisan, átgondolva. A HoM-et is kitalálták, és idén kezdenek végre úgy hozzáállni, hogy "jé, ilyen is van, írjunk már róla egy sztorit". Majd' 2 év után.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3775 Dátum: 2007. Március 12., 00:44:21 »
Az adventures ilyen összefoglaló-szerű, nem? Azoknak, akik nem akarnak elolvasni 300 rész Angyalokat vagy Fantastic fourt, nem? Én legalább is ezt hallottam. Amúgy még nem volt egy sem a kezemben, meg nem is láttm...
Az, hogy Q-t itt Uwe Boll-hoz hasonlítja valaki, nem jó dolog. Azt én kérem ki. Uwe egyértelműen egy gyagyás, Q-ról ezt viszont nem lehet elmondani. A Marvel-univerzum változtatásra szorult. Ez fájdalmas, ez van. Ha valakinek nem tetszik, akkor olvasgassa a régi részeket, mert ha nem lennének ilyen drasztikus változtatások, akkor akár kiadhatnák a régi képregényeket újra átszámozva, átrajzolva. A másik, hogy ezekben a változtatásokban kú&#@ nagy lehetőségek vannak. A mutánsok mint veszélyeztetett faj? Népszerű póki? Akire nem csak azt mondják hogy valami őrült maskarában, hanem tudják, hogy ő A Peter Parker, egy olyan ember, mint bárki más, munkával, családdal, stb. A szuperhős szervezetről/szakszervezetről/suliról nem is beszélve....
Az meg kamu, hogy néhány fan nem vesz többé marvelt a kezébe, mivel jön a WorldWarHulk... úgy se bírják ki.
Kapitány maradjon halott! Kedveltem, kár érte, de a halálánál a  feltámasztósdi sokkal rosszabb!!!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3774 Dátum: 2007. Március 12., 00:17:54 »
Idézetet írta: talgaby
Beindította a különböző "alcímeket", amik érdeklődési kategóriák szerint csoportosították a képregényeket. Felnőtteknek elindult a MAX, a "kiserejű" szuperhősök rajongóinak ott lett a Marvel Knights, a tiniknek az Ultimate (bár abból, hogy mi lett, más tészta), a gyerekenek meg az Adventures.

Na most értettem meg, hogy miért bírom mindig az Adventures címeket.    
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 00:18:09 írta Gorgonita »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3773 Dátum: 2007. Március 11., 22:39:13 »
Pontosan. Ráadásul a saját érthetetlen nézeteivel nyúl bele mindenbe, mert megteheti.
Én sohasem a tecnikai erényeit kérdőjeleztem meg, vagy a szándék hiányát. Ez mind megvan, mégis általában rosszul sülnek el a dolgok, amit csinál.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3772 Dátum: 2007. Március 11., 21:41:00 »
...és a Marvel összebevételének minimum megtriplázása, inflációt leszámítva. és azt hiszem, ez a tény jó ideig ütni fog még mindent. De munkásságot illetően a néhány pozitívum:
Felélesztette a régi karaktereket, nem lett olyan statikus az univerzum, mint előtte.
"Kitakarított": rengeteg felesleges karaktertől szabadult meg; sajna a "hogyan" már más kérdés.
Beindította a különböző "alcímeket", amik érdeklődési kategóriák szerint csoportosították a képregényeket. Felnőtteknek elindult a MAX, a "kiserejű" szuperhősök rajongóinak ott lett a Marvel Knights, a tiniknek az Ultimate (bár abból, hogy mi lett, más tészta), a gyerekenek meg az Adventures. A komolyabb, nem-szuperhőhöket komáló olvasók pedig az Icon kiadványait olvasgathatják.
Erőlteti a szabadúszók alkalmazását, ami rengeteg mini segítségével a nem-ongoing erősségű szereplőkbe is életet lehellhet, nem beszélve az alkotói gárda folyamatos vérfrissítéséről.
Agresszíven alkalmazza a tpb-ket, amivel a gyűjtők számára nyitnak, plusz jelentősen megnövelhetik a kiadványok "utóéletét" is.

Ebből is látható, hogy főszerkesztőként a technikai részéhez ért. Nagyon is. A gondok a ott kezdődnek, amikor a történetekbe akar beleszólni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3771 Dátum: 2007. Március 11., 21:37:23 »
-A mutánsok eltüntetése célként nagyon is j volt, bár az eszköz elhibázott. Ezt általában még az X-esek is elismerik
-Rozsi múltjának feltárása
-egy teljesen új Avengers létrehozása
-Thor halála
-AmKap halála
-Póki maszk nélkül
-a szuperhős társadalmon belüli konfliktusok kiélezése
-May néni halála (ez még nem biztos)

Jelenleg ezzek ugrottak be, az idő meg majd eldönti, hogy ezzek mennyire fognak használni a Marvel Univerzumnak

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3770 Dátum: 2007. Március 11., 21:23:01 »
Szedjük össze Q eddigi munkásságát: majdnem 36 millió mutás kiírtása/degenerálása, Spidey Unmasked, Kap is dead. Ez a fickó kezd rosszabb lenni, mint Uwe Boll.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3769 Dátum: 2007. Március 11., 21:08:02 »
Idézet
Jó, de ez még meg van spékelve azzal, hogy őt úgyis visszahozzák. Gwen is visszatért sajnos és Superman is.
Ha a rajongók nem gyújtják fel a Marvel-székházat (értsd: nem bojkotálják az egész Marvel Univerzumot) és Nagy Q megpróbálja kézben tartani a dolgokat, akkor AmKap halott marad. Egyébként kiváncsi vagyok, hogy az utókor, hogyan fogja Nagy Q munkásságát értékelni. Mint nagy reformer vagy mint a főszerkesztő aki szétbarmolt mindent. Ha megnézed a keze munkáját, akkor látható, hogy próbálja az egész Marvel Univerzumot kimozdítani az eddigi állapotából (hol jobban, hol roszabbul).

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3768 Dátum: 2007. Március 11., 20:50:03 »
Idézet
Szenzációszaga, mint minden egyes nagyobb horderejű képregénynek. Ha azt mondom például, hogy Superman halála szenzációszagú, akkor nem mondok újdonságot. Vagy hogy Pókember leleplezte önmagát... vajon nem szenzációszagú.
Jó, de ez még meg van spékelve azzal, hogy őt úgyis visszahozzák. Gwen is visszatért sajnos és Superman is.
Idézet
Én nem igazán tudok így viszonyúlni a dolgokhoz, valahogy a képregényekkel kapcsolatban mindig megmaradt egy bizonyos fokú naívitásom. Valahogy mindig tudok lelkesedni az ilyen szenzációszagú dolgokért, mindeközben persze nagyon is tisztában vagyok az olyan klisékkel, hogy mindenkinek meg kell halnia egy időre, mindenkinek amnéziásnak kell lennie legalább egyszer. Ha képregényekkel kapcsolatban szkeptikus lennék, akkor már jó ideje nem vennék a kezembe Marvel újságot.
Ez sajnos így van, tényleg valami nagyon eredtinek vagy merész dolognak kell történnie, hogy meglepjen minket, csak ezekkel meg az a baj, hogy sokaknak tetszik, viszont sokaknak nem.
De egy szuperhős képregény nagy általánosságban állandóságot mutat(főleg a DC nagyobb hősei, Marvelnél azért van néha sorsszerűség is) és ezért szoktak le sokan ezekről, komolyabb témájú cuccokra. Ezért gondolom én úgy, hoyg egy képregény akkor lehet igazán eredeti, ha az alapszizuáció is az hozzá.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3767 Dátum: 2007. Március 11., 19:46:07 »
Idézet
Akkoriban egyáltalán Mar-Vellen kívül ki halt meg végleg
Ben Parker, Gwen Stacy, George Stacy kapitány, a tolókocsis Nathan  
Idézet
Annyira szenzációszaga van ennek az egésznek. Nem értem, hogy ezzel Q hogy akarja növelni a bevételt hosszú távon
Szenzációszaga, mint minden egyes nagyobb horderejű képregénynek. Ha azt mondom például, hogy Superman halála szenzációszagú, akkor nem mondok újdonságot. Vagy hogy Pókember leleplezte önmagát... vajon nem szenzációszagú. De Gwen Stacy halálát is bőven lehetne szenzációszagúnak hívni. Amerika Kapitány halálát pedig már most 200 dollárért adják-veszik (ha a Népszabadságban jól olvastam)
Idézet
Az lenne akkor jó, ha kiderülne, ő szervezte az egészet, a börtönbevonulását is, meg mindent, hogy gerillaharcmodorban folytassa a Civil WAR-t.
Szerintem ez a verzió igen messze áll Steve lelkivilágától.
Idézet
Az ilyesminek csak a Tini Titánok dőlnek be. De ti jó öreg JLA Öregfiú Ligatagok már tanúsíthatnátok egy kis önmérsékletet, amikor ilyet olvastok, hogy Ami Kapi megmurdált. Persze hogy kampeca. Benne van a szerződésében, hogy időnként fekszik és csöndben marad.
Én nem igazán tudok így viszonyúlni a dolgokhoz, valahogy a képregényekkel kapcsolatban mindig megmaradt egy bizonyos fokú naívitásom. Valahogy mindig tudok lelkesedni az ilyen szenzációszagú dolgokért, mindeközben persze nagyon is tisztában vagyok az olyan klisékkel, hogy mindenkinek meg kell halnia egy időre, mindenkinek amnéziásnak kell lennie legalább egyszer. Ha képregényekkel kapcsolatban szkeptikus lennék, akkor már jó ideje nem vennék a kezembe Marvel újságot.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3766 Dátum: 2007. Március 11., 16:19:20 »
Ez így működik.
 Kitalálnak egy szuperhőst pl. Hidrogénember. Szépen ráhuzzák a Zorro sztoriline-t. Lesz szerelme, öreg segítője, álarca, fekete lova/ kocsija, barlangja. Ha szerencséje van még sikere is.
 Kap (ez most nem az a kap, hanem kap) néhány ellenfelet és szövetségest. Adott mátrixban (Marvel univerzum, DC univerzum) végigvariálják vele a lehetséges variációs lehetőségeket. Győz, veszít, döntetlen, meghal valakije, meggyógyul valakije, vesz egy kutyát, elüt egy macskát. Találkozik Spidey-vel, Wolwival, Hulk-kal...Majd újratalálkozik mindenkivel. Crossovel. Új ruhát kap. Szakállat növeszt. Bajusza lesz. Elhagyja a csapatot, elhagyja a felesége. Gyilkol pedig sosem akart. Megzakkan, amnéziás lesz, megvakul, csuklási rohamot kap. Fia születik, nagypapa lesz, rájön hogy a főgonosz öccse, klónozzák és meghal.
 Ha már mindez megvolt kétszer oda vissza, újraindítják. Nagy cécóval, hogy most majd megújul. Ezzel el is adnak négy számot az új nemzedéknek akik elöszőr csodálkoznak rá, hogy jééé Spidey-nek új ruhája van, nicsak Zöld Manót váltja a Vészmanó, stb.
 Az ilyesminek csak a Tini Titánok dőlnek be. De ti jó öreg JLA Öregfiú Ligatagok már tanúsíthatnátok egy kis önmérsékletet, amikor ilyet olvastok, hogy Ami Kapi megmurdált. Persze hogy kampeca. Benne van a szerződésében, hogy időnként fekszik és csöndben marad.

Egyébként meg senki sem töltheti be a helyét. Ő épp attól poen, hogy a letünt vagy sosemvolt (válassza ki mindenki az általa jobban preferáltat) amerikai álmot képviseli, a mai világban. Ő egy kívülálló karakter, aki tükröt tart a többiek elé. És éppen a lefagyása miatt lehet(ett) egy ilyen múltból ittragadt őskövület.

Hapedg már helyettesíteni kell akkor követeljük Amerikai Álmot. Neki jobb a kontúrja!

Egyébként meg tudomisén. Elkéne már olvasni ezt a számot.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 11., 16:23:24 írta Gorgonita »

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #3765 Dátum: 2007. Március 11., 11:03:22 »
Hmm, ha What if.-ről lenne szó. Elképzelhető hogy Kapi Clonja veszi át a helyet, mint még régen valameik What If. Számban Ben Reily, A Pókember clonja. De biztos szép lehet új jelmezében Pók-Kapitány
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 11., 11:03:54 írta Archant »
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3764 Dátum: 2007. Március 11., 11:01:11 »
Vagy esetleg így oldják meg Pókember ismertségének problémáját, hogy Peter Parker veszi fel a jelmezt és ő lesz a Pók Kapitány.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #3763 Dátum: 2007. Március 11., 10:55:04 »
Én elöször arra gondoltam hogy USA Kapitány veszi át a helyét, hisz sokban hasonlítanak egymásra. Konfliktusuk ellenére.
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3762 Dátum: 2007. Március 11., 10:35:59 »
Én mondjuk bőven eltudnék képzelni egy olyan variációt is, hogy valaki más (egy eddig teljesen ismeretlen szereplő) vegye fel az Amerika Kapitány szerkóját. Egy újabb szuperkatona pl. Ezzel meg lehetne reformálni ezt a karaktert és mindenki elégedett lenne. Volna egy új Amerika Kapitány (beindulhatna a Captain America vol.6 cím) és a régi pedig maradna az örök vadászmezőkön.

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3761 Dátum: 2007. Március 11., 10:00:01 »
Szerintem jó, hogy kinyírták a kapitányt. Ezt a karaktert már nagyon kifacsaták. Nem volt már benne semmi. Ez után már tényleg csak az jött volna, hogy szerelmes lesz, meg mgházasodik, meg ilyen baromságok.
Meg amúgy is, mit csinált volna ezek után. Egy darabig ül a börtönben, aztán amikor nagy szükség van rá,  meggyőzik, hogy segítsen, mint Sentryt a New Avengersben, ami kiba**ottul nyálas, már csak belegondolva is.
Ha feltámasztják, remélem nem valami gáz klónozással. Az lenne akkor jó, ha kiderülne, ő szervezte az egészet, a börtönbevonulását is, meg mindent, hogy gerillaharcmodorban folytassa a Civil WAR-t. Gagyi lenne, ja, meg mindenki azt mondaná: "már megint?" De még ez lenne szerintem az egyik legjobb megoldás.
Én csinálnék egy Ellen petíciót Kap' feltámasztása ellen. Ha soha nem hal meg főbb szereplő, akkor nem lesz változás a marvel univerzumban.
Még valami:
Mekkora poént hagytak ki azzal, hogy nem a Megtorló nyírta ki a kapitányt?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 11., 10:01:44 írta admiralilles »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3760 Dátum: 2007. Március 10., 13:11:39 »
Leborulni Quesada nagysága előtt? Soha! Olyan nincs neki.
Annyira szenzációszaga van ennek az egésznek. Nem értem, hogy ezzel Q hogy akarja növelni a bevételt hosszú távon...úgyis kitalálnak valamit, hogy AmKap visszatérhessen.

Nem elérhető csehlak

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #3759 Dátum: 2007. Március 10., 12:25:06 »
Sziasztok!Eddig még nemirtam a forumba de nagy civil war rajongó lettem és azóta meg marvel képregény rajongó.Olvasgattam a kapitány halálával kapcsolatos dolgokat.Én már elolvastam a Civil War: The Initiative 1et és abban van egy utalás kapitányra.Iron Man találkozik Ms.Marvellel és marvel meséli hogy találkozott Jessica drewval akinek nemtudom a szuperhős nevét és ő is azthiszi hogy a kapitány halott és erre mondja neki Ms. Marvel hogy kapitány még mindig életben van és most is éppen próbálják megmenteni az életét.Aki kételkedik kapitány halálában annak ajánlom ezt a képregényt én ez után kijelentem hogy KAPITÁNY életben van. Remélem nem tévedek

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3758 Dátum: 2007. Március 10., 11:39:40 »
Arról tudtam/tudom, hogy nem végleges (túl sokan vesztek oda ahhoz, hogy az ember elhiggye).

De Vadóc nem a többiekkel együtt halt meg, hanem szólóban, amikor a nagy robottal harcoltak.

Akkoriban egyáltalán Mar-Vellen kívül ki halt meg végleg (nenevincs szereplőkön kívül)?

Kőfal, Sors, Mariko?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3757 Dátum: 2007. Március 10., 11:18:04 »
Arról tudtam/tudom, hogy nem végleges (túl sokan vesztek oda ahhoz, hogy az ember elhiggye). Akkoriban egyáltalán Mar-Vellen kívül ki halt meg végleg (nenevincs szereplőkön kívül)?

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3756 Dátum: 2007. Március 10., 10:56:00 »
Vannak eléggé rajongói beállítottságú emberkék, valószínűleg nekem is addig tartana az X-univerzum, amíg Vadócot meg nem ölnék, egy füzettel se tovább...

Szerintem azért olvasd el az UXM cca. 245 utáni részeit is. Tudom, nagy lemaradásod van, de hidd el, tök jó sztorik jelentek meg az elmúlt 15 évben az X-univerzumban!  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3755 Dátum: 2007. Március 09., 23:05:20 »
Idézet
Q merész, de annyira nem hülye, hogy anagfy eseményeket ne direkt úgy írassa meg, hogy ne lehessen minimum kétféleképpen lefuttatni, meg mintha menekülőutak is volnának azért.
Én is azt mondom, hogy ha sikerül Q-nak akkor leborulok nagysága elött... Nagyon remélem, hogy a Marvel jól fog ebböl kijönni... Én maximálisan támogatom az ötletet

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3754 Dátum: 2007. Március 09., 22:51:38 »
Ha Q ragaszkodik ehhez, akkor szerintem kisebb öngyilkosságot követ el. Szupi a DC nagy hőse volt, de mint minden DC-hős, pótolható (tudom, hülyén hangzik, de ők legalább képesek voltak egy hagyományt felállítani normálisan megírt és később kezelt halálokból, a Marvel meg állandóan csak felélesztgetett). Itt viszont gyakorlatilag Amerika jelképét tette el láb alól. veszélyes játszma. Egyébként megértem azokat, akik komolyan leállnak a Marvellel, ha ez  a helyzet. Vannak eléggé rajongói beállítottságú emberkék, valószínűleg nekem is addig tartana az X-univerzum, amíg Vadócot meg nem ölnék, egy füzettel se tovább...
Nem tudom. A #25-ben az egész eléggé úgy van megírva, hogy vagy féltucat kiskapu van benne a későbbi visszamagyarázásra. 100%, hogy most szépen megnézik, tényleg megjátsszák-e a rajongók a régi "irtsunk Pók-klónokat" bojkottjukat, vagy mennek a vérszagra... Q merész, de annyira nem hülye, hogy  anagfy eseményeket ne direkt úgy írassa meg, hogy ne lehessen minimum kétféleképpen lefuttatni, meg mintha menekülőutak is volnának azért. Ám mindettől függetlenül merész, én még nem tudom, hogy érezzek ezzel az egésszel kapcsolatban.
A felrakás pedig... igazság szerint betáraztam az ftp-nkre, de azért megkérdezem: tényleg akarjátok, hogy kikerüljön? Ez most egy többrészes sztori kezdete, ami folytatódni fog a CapAm v5-ben, de azok már nem is CW-logó alatt mennk, úgyhogy én azokat biztos nem fogom kitetetni. Tehát ha kell, akor csakis ez lesz, a többi nem, az már egyéni beszerzési alapon megy.

szerk.: Sepi, az általad felsorolt minik közül az Onsalughtos alter realitás, az A:EMH II pedig az Angyalok régi történeteinek újramesélése, zanzásítva. Gyakorlatilag gyorstalpaló az első 2-300 számból.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 09., 22:53:19 írta talgaby »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3753 Dátum: 2007. Március 09., 22:45:08 »
Tényleg egy nagyot húztak vele, hiszen még mi is sokat gondolkodtunk, hogy ugyan ki fog meghalni, de erre szinte senki nem gondolt volna. De majd kérdés lesz, hogy meddig fogják húzni nélküle? Hiszen most is van két olyan mini is ami most is fut az ő főszereplésével (Avengers Earth Mighest Heroes II, Onslaugh Reborn - bár az első ha jól tudom az valami altern dolog).

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #3752 Dátum: 2007. Március 09., 22:42:41 »
Hát igen, ebből még lesz valami...bátor dobás volt.
No fear, No Fail

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3751 Dátum: 2007. Március 09., 22:41:12 »
És ha belegondolunk, hogy ez az elejétöl el volt döntve a Marvelnél... és nem csinálják vissza az egészet... akkor tényleg ez a Marvel egyik legmerészebb dobása...