Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1391650 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3390 Dátum: 2007. Január 10., 19:49:44 »
Én kicsit levagyok maradva:( Pym görög istenekröl mintázz szupercsapatott? Hogyan? Frank Castle miért nem ütött visza Kapnak? Harcoltak egymás mellet Vietnámban és ezért?

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3389 Dátum: 2007. Január 10., 19:15:42 »
Köszi a frissítést. Vajon a két tábor összecsap vagy kibeszélik szépen, hogy mégse kéne?
Így a vége előtt mik a lehetőségek vajon? És vajon kinyírják e May nénét vagy MJ-t?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3388 Dátum: 2007. Január 10., 17:32:55 »
Semmi gond. Tényleg sok van, nehéz követni őket. Bár ebből a szempontból még talán mindig az X-ek vezetnek...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3387 Dátum: 2007. Január 10., 17:13:52 »
hoppsz...télleg az young, és nem new....ez a sok cím már összkavar New x-men, young avengers...keveri az ember

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3386 Dátum: 2007. Január 10., 17:05:21 »
Hát nem kedves, hogy mennyire szeret engem ez az ember?  Megártott neki az avatarja.  
Abyss: Diamondback a B.A.D. Girls egyik tagja, egy 3, kígyókról elnevezett csajokból álló tolvaj banda. Gondolom őt Frank azért nem lőtte reflexből fejbe, mert nem hallott róla... és mert a Marvelnél félnek, hogy kedvenc pszichopatájuk eladásait csökkenti, ha fegyvertelen nőket lő szitává...
Hulkling pedig a Young Avengersszel van/volt. Velük is mi lesz a CW után...?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3385 Dátum: 2007. Január 10., 15:26:49 »
Köszi az új képregényekért    
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3384 Dátum: 2007. Január 10., 14:50:07 »
Köszi, Köszi, Köszi, Köszi, Köszi, Köszi, Köszi, Köszi, Köszi !!!   Már menetgetem is az oldalakat.
(egyébként a CW-s , és planet HULK-os cuccokat minden további nélkül látom, de ezt a nyüves extra képregényt az istennek sem tudom semmiféle formátumban működlésre bírni

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3383 Dátum: 2007. Január 10., 14:43:30 »
KILENC ROPOGÓS CW CÍM A TROLL. EXTRA DECEMBERI RÉSZÉBEN.

Nem vállogattam szét, a checklistet követve meg tudjátok állapítani a sorrendet.
A következő adagért emberáldozatot kell bemutatnotok... talgaby élve megsütögetős videója a youtube-ra feltöltve megfelel a sorozat végéig  .

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3382 Dátum: 2007. Január 10., 14:16:34 »
Civil war 6

A történet egy kiképző telepen kezdődik. Hill parancsnok, és Dr. Pym beszélgetnek, a legyártott görög istenekről. Pym elmondja hogy kicsit fel lett turbózva az istenek képességei. A beszélgetést egy fiatal shield ügynök szakítja félbe aki félre hívja Pymet, mert valami hülyeséget adtak be Poseidonnak, és elváltozott a színe.
Második jelenet. Vasember pátoszosan áll a város felett, és figyeli van-e bűnüldözés, miközben távbeszél Reeddel, aki épp egy asszisztensével operálja a Thor klón /kiborgot?/, és arról beszélgetnek hogy ez a Thor másolat már nem fog gyilkolászni, mert letiltották ezt a funkciót benne. Reed megkérdezi Vasfejtől, hogy nem lehetne-e megkímélni Sue /na és esetleg persze Johnny/ életét, mire közli A bádogdoboz, hogy az elnök 12 személynek felmentést /immunitás...talán ugyanaz/ ad.
Mindeközben kedvenc megtorlónk hiperszuper felszereléssel a nyakában kémkedik a Baxter házban, és tölti le az adatokat. Egy két aggódó kijelentést és tanácsot kap hogy mire vigyázzon, de ő csak legyinm mert ő neki aztn hű de szuper érzékelhetetlenné tevő cucca van. A kérdésre hogy mégis honnan azt válaszolja hogy Stark menedzsere/raktárosa, beszerezhetne már egy profibb nagyobb lakatot.
Ezek után Starkot látjuk amint az egyik gyermek áldozat anyjával trécsel egy emlékmű előtt amit ő állítatott a Stamfordi eset után /ezek milyen jóba lettek...az első részben az arcon köpi Starkot, most meg már puszipajtások/.
A következőp jelenet Namornál játszódik ahol Sue megpróbálja meggyőzni Namort csatlakozzon, ám ő elküldi , és elég kimérten bánik vele. Amikor Sue megkérdi miért nem segít az egyik legjobb barátjának Namor flegmán közli, hogy ha annyira jó barát miért nem ő jön ide, miért a kiskutyáját küldi, és üzeni Kapinakhogy ha akar valamit jöjjön ő mahga,de ne az ő és Sue viszonyára építsen...Erre Sue meglepődik hogy mi van? milyen viszony? nincs köztük semmi, ám erre Namor azt mondja érzi a vizen keresztül Sue szívdobogását, és az mást mond mint a szája.
Ezekután megfigyelhetünk egy beszélgetést a szemlélő, és Dr. Strange között, amint mindketten bevallják, a semleges oldalon szándékoznak maradni, és eszük ágában sincs közbe avatkozni, mert hogy ez nem jó-rossz kérdés,m hanem nézőpontbeli különbségen alapuló kérdés.
Eközben Kapiék megbeszélést tartanak, üdvözlik Pókit, aki mondja hogy csatlakozik, é hogy minden pár kézre szükség lehet, ekkor az egyik számomra ismertelen néni, aki tDiamondbacknek hívnqk, közli hogy ő is erre gondol, és bemutat két szuperbűnözőt Goldbugot, és Plunderert /ők meg ki a túrók?/ Akik elmondják, hogy a szuperbűnözők is két részre szakadtak, és ha kell segítenek....válaszként pár gólyót kapnak a tüdejükbe a Megtorlótól, aki a többiekre néz és csak annyit kérdez.."Mos mi van?" Kap erre földbe döngöli kidobatja majd azt mondja őrült.
Az uccsó jelenetbena negatív zóna előtti kapunál állunk ahol Kapék rövid úton bejutnak, és hatástalanítják a gyalogokat. Ekkor megjelenik Vas és a bandája, és közli hogy "Ha! túljártam az eszeteken, mert én aztán tudtam ám hogy mit terveztek, mert nekem van ám kémem is."
Mire Kapi közli, hogy ha Tigrára gondol akkor mindent tudtak, és hogy nemcsak ő az egyetlen kém ebben a harcban. Erre Tóni meglepődik...hisz ezt csak Ő Reed, és Hank tudták..máérmint Tigráról. Ám ekkor Pym leveszi a maszkját, és egy sorry odaköp Vasnak, akik nem értik, majd kiderül, hogy reggel óta Hank Pymet  Hulkling helyettesíti /New avengers ha jól tudom/. Reed megijed hogy akkor tudja a kódot a cellákhoz, és ekkor megjelenik az erősítés Kapiékhoz, az összes szabadon engedett szuperhős. Kapi még annyit mond ez fájni fog.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3381 Dátum: 2007. Január 10., 10:06:08 »
Egyébként tényleg jó lessz ha már befejezik ezt a CW-t (igaz alig várom hogy a hiányzó részek is felkerüljenek, de türelmes vagyok  ). Maximális köszönet az eddigiekért is hogy ezt a kaotikus katyvaszt követtétek és lehetővé tettétek hogy hozzájussunk..

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3380 Dátum: 2007. Január 10., 01:05:54 »
Új topik, a troll.extrával kacsolatban. Mindenki nézzen bele!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3379 Dátum: 2007. Január 09., 23:24:48 »
Nekem mindegy, mikor rakod ki, addig szöszmötölsz vele, amíg jólesik.  Én csak ellátlak a nyersanyaggal, a feldolgozás a Te dolgod, olyan kényelmesen csinálod, ahogy akarod. Egyébként se szoktak nagyon sürgetni itt senkit sem.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3378 Dátum: 2007. Január 09., 23:13:13 »
Jó, de legalább péntekig bírd már ki  ... Ha lenne egy 2megás netem, akkor már rég megcsináltam volna, csak hogy befogd végre  , de sajnos nincs... szóval türelem. Aki meg eddig néma volt, az szidjon továbbra is csak magában engem  .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3377 Dátum: 2007. Január 09., 23:05:12 »
És még én vagyok lelombozó meg rosszmájú meg mittudomén... mások meg azért még várják ezt az egészet.  Gondolj bele, hogy mennyi hálás (és néma) embernek teszel jót ezzel.  Plusz arra, hogy a jövő évben egyedül csak a WWH ígérkezik ilyen nagy dolognak, egyébként minden a maga csendes kis folyásában megy tovább.  Szóval hajrá, Gabe, csak egy kicsit kell még kibírni.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3376 Dátum: 2007. Január 09., 22:59:34 »
Idézet
Eddig egyébként legalább kétszer szóltam, hogy van új cucc a mappádban.

Itt hiába szólsz, most is vagy három hét után estem be ebbe a topikba, kb. annyira érdekel a téma.

A jelek szerint a Marvel még a csonthártyát is le akarja húzni erről a rókáról...  Komolyan, ez lesz a képregényes Dallas vagy mi?
Még jó hogy az ftp tárolókapacitása nem végtelen, így ki tudok szállni ebből  . Sajnálom, de a CW lejárta után már erősen meg lesz szürve, hogy mi kerül fel  , az meg bizony inkább Hulké lesz. Vagy maximum ha valaki átvállalja  ezt a feladatot, és töröljük a cw-t, hogy a helyére más kerülhessen ki.  (támogatom   ezt az ötletet,  mert  ebből a cw-ből elegem van, látni sem bírom már  )

Sőt, akár el is csiripelhetnétek majd egy szavazás keretében, hogy mit szeretnétek majd látni. (csak CW-hez ne legyen köze könyörgöm, kivéve Hulk). Persze ez csak akkor fog müködni, ha törlésre kerülne a cuccok. (De élvezni fogom ezt a részét a dolgoknak  ). Szóval lehet gondolkodni. Ezt az adagot meg majd kiteszem a hét folyamán, még erőt kell gyűjtenem.
(12 "nemszeretem" képregény 128-al feltöltve...      )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 23:00:33 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3375 Dátum: 2007. Január 09., 21:15:30 »
Oké, ez a Frontline 10 már egy kicsit beteges... és hamár szóba hoztam, párezer szóban, hogy miért is:

Most már csak két történetünk maradt, amik eddig is végigkísértek. Az első a riportereké, amiben nem történik s-e-m-m-i. Megtudjuk, hogy mindketten rájöttek, mi van a Polgárháború mögött, és hogy ehhez köze van Starknak. De hogy miről is szól a tizenvalahány oldal:
A riporternő, akinek még mindig nem tudtam megjegyezni a nevét, találkozik Ms. Marvellel, aki közli vele, hogy a tartozását úgy letudta, hogy most már a nő jön neki. Ez a "hatalmas" szívesség annyi, hogy elmondja, Stark rájött, ki nyúlt bele Norman Osborn nanobotjainak programjába, de nem mondta el nekik. Miután ezt a már tudott infót elmondta, közli, hogy ez egy hatalmas titok (amiről csak az nem tud, aki nem él az USA-ban) és most már húdenagyon tartozik neki, majd elrepül. (Ez a nő komolyan nem normális...  ). Majd Ben Urich bemegy a Harsonába, hogy beadja a lemondását, mondván, hogy amire rájött, azt még "mindenkosztümöstlógassunkfel" Jonah se merné leadni. Majd JJJ elköszön tőle, hálálkodva addigi munkákáért, végül Urich távozik, Jolly Jonah meg sajnálja egyik legjobb riportere elvesztését. Végül Ben találkozik az unokahúgával a Times Square-en, ahol egy rakat volt szuperbűnöző nekiesik pár hősnek. Mellékesen megemlítjük, hogy Typeface-t megölik. Végül a riporterek lejutnak a metróba, és elmondják, hogy rájöttek valamire. Itt a vége, befejezése következik.
A második sztoriban folytatódik Speedball sztorija. Robbie bemegy a börtönbe, ahol közli a támadójával - aki hasbalőtte - hogy a regeléséért cserébe azt kérte, hogy engedjék el. A stanfordi áldozatok egyikének apja kéri, hogy legalább a gyűlöletét ne vegye el, ha már a lányát megölte (a felesége rég nem él...), de Robbie megmondja, hogy nem érdekli. Majd kifelé menet Reed jelenik meg és vinnyog egy sort. De szó szerint. 3 oldalon át "jaj, hogy tehetted ezt, jaj, ne csináld, jaj, nagyon sajnálom, jajajajajaj". Egyébként azt nem említi, hogy miről beszél, mert Robbie közli, hogy húzzon a jó édes anyukájába, mielőtt eljuthatna oda. (kedvelem alapvetően Reedet, de most Robbie-nak teljesen igaza volt.) Majd Robbie elbiceg egy elhagyatott helyre, elégeti a régi jelmezét, mikor befut egy alak egy páncéllal. Részletesen leírja, hogy a páncél belsejében egy rakat tüske van, köztük jópár átszúrja a bőrt is és a kívántaknak megfelelően elektromosságot vezetnek közvetlen az idegvégződésekbe. Mikor megkérdezi, hogy ez a kegyetlen kínzóeszköz kinek lesz, Robbie megmondja, hogy neki. Majd kéri, hogy segítse fel. A gondolataiból láthatjuk, hogy így bünteti magát azért, amit tett, plusz az új ereje is fájdalom hatására indul be. Végül közli, hogy Speedball meghalt, és innentől csak Penance létezik. Az ábrázolásokból is jól lejön, hogy emberünk a vele történtek hatására egy nem picit megkattant.  És  a jelek szerint itt az ő Frontline-os sztorijának vége.
A szám érdekes volt, de azt biztosította, hogy már alig várom a befejezést. Ez a nagy titok határozottan birizgálja az ember képzeletét. Mivel a Speedball-történet úgy tűnik, tényleg véget ért, egy egész számon át izgulhatunk majd, hogy mi is volt az, amire rájöttek és egy egész történeten keresztül vezették fel.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3374 Dátum: 2007. Január 09., 18:27:23 »
Nem azért kérdeztem, egyszerűen csak kiváncsi voltam. Az biztos, hogy ennyi erővel az ezután megjelenő képregényeket mind felrakhatnánk az oldalra, mert kapcsolódik a CW-hez.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3373 Dátum: 2007. Január 09., 18:23:12 »
Hergeld csak Gabe-et, hergeld csak...
Legyen része?   Egyébként hivatalosan nem az, csak következménye az ottani eseményeknek. Csak a jelek szerint az eljövendő pár évben minden a következménye lesz a CW-nek. De a köz nyomására ezt is a nyakába sózhatjuk...  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3372 Dátum: 2007. Január 09., 18:16:39 »
A Silent War egyébként nem kapcsolódik a CW-hez?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3371 Dátum: 2007. Január 09., 18:03:34 »
Emlékeim szerint 1, azaz EGY darabban maradtak reklámok... az utolsó két adagot olyan szinten átválogattam, hogy még a scanelő logója sincs benne.
Komolyan, egy vénasszony nem panaszkodik ennyit...
Eddig egyébként legalább kétszer szóltam, hogy van új cucc a mappádban.
És már csak egy hónap van hátra a CW-ből, plusz az utózönge, a Casualties of war. De az már csak pár füzet.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3370 Dátum: 2007. Január 09., 18:00:13 »
linkelést? A letöltő oldalakra gondolsz? Azt is magától csinálja az oldal... Csak fel kell tölteni, és semmihez sem nyúlni, mielött valamit elbarmolnál  . Inkább én elintézem majd...
Egyébként hány CW-hez kapcsolodó füzet van még? (istenem, már nagyon uncsi    )
Ja, és köszönöm azt a 12 sávszélesség pazarló cuccot a mappámba,- reklámokkal teletüzdelt verzióval persze-  kellemes szórakozás lesz egyszerre feltölteni,(meg vállogatni is),  pláne 128-al  .

(szólhattál volna kisebb adagokban is  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3369 Dátum: 2007. Január 09., 17:32:53 »
Persze, amint megmondod, hogyan... de a lnkelést akkor is neked kell megcsinálnod.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3368 Dátum: 2007. Január 09., 17:05:48 »
Szóval már fent van? Nem baj, majd a hét vége felé elintézem. Bár, nem értem mi a különbség neked feltölteni erre az ftp-re, vagy a troll.extrára? Adatforgalomban úgyan annyi... a különbség csak annyi, hogy oda kicsomagolva kell tenni, és kész, semmi extra munkával nem jár.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3367 Dátum: 2007. Január 09., 16:57:10 »
Idézet
de felteszem majd egyben, amint a cw 6 beesik a megfelelő helyre, ne agódjatok.
Akkor vess egy röpke pillantást a mappádba és neki is kezdhetsz.  Meg hagytam ott neked vmit kedvenc zöldségeddel kapcsolatban is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 16:57:35 írta talgaby »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3366 Dátum: 2007. Január 09., 16:20:06 »
Megnyugodtam ! Akkor vonulok is vissza dolgozni. Holnap ra kész az Anarchia 1.  részének összefoglalója (tegnap átrágtam magam a maradék 6 füzeten ami fent van és azért nincs kész  )

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3365 Dátum: 2007. Január 09., 16:13:18 »
Nyugi, a Planet Hulkhoz nem apadt el az olvasói támogatás (értsd: összefoglalók), plusz nem követhetetlenül béna és koncepciótlan a megjelenési sorrend. Így a Planet Hulk üzletág nincs veszélyben, olyannyira, hogy  egyelőre nem látom akadáját a WWH -ba átmenően folytatni majd a dolgot, persze amenyiben az a topik nem csak az új megjelenések bejelentéséből fog állni. De ettől a cw-től már bizony hányingerem van, de felteszem majd egyben, amint a cw 6 beesik a megfelelő helyre, ne agódjatok.

Valóban Ignashov az, hát nem gyönyörű  . Nitro segedelmével rászabadultam egy rakás K1-es videóra, sőt adott egy linket egy fan oldalhoz is. Van ott minden, így K1 rajongóknak javalott felkeresni.

Az aláirás levétele is ennek köszönhető, bár mejegyzem, hogy talgaby alattomos hátbaszúrása (  ), amit a PH üzletágunk ellen követett el, okozott némi tetszési index csökkenést a részemről, de ez kezd újra helyreállni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 16:14:26 írta Gabe »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3364 Dátum: 2007. Január 09., 16:02:53 »
Gabe !
Ti voltatok ez egyetlenek ahonnan ezt az egész CW mizériát össze tudtam kaparni. Remélem a Planet Hulk-ot azért nem tartod ekkora nyűgnek   (kezdek belejönni az english nyelvő Hulkok összefoglalóiba-remélem elfogadhatóak)

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3363 Dátum: 2007. Január 09., 16:02:48 »
A mostani aláírásán egy legalább olyan kemény fickó van, mint az előzőn.   Már ha jól sasolom, hogy ez itten Ignashov

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3362 Dátum: 2007. Január 09., 15:59:03 »
Most már nincs olyan sok hátra. A nagyján már túl vagy. Ezt már csak kibírod, eddig is szép munkát végeztél.    
Ja, és amit meg akartam kérdezni: hová lett a Planet Hulk aláírásod? Ilyen hamar ráuntál?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3361 Dátum: 2007. Január 09., 15:50:35 »
Ne mááá... pedig ki akarok szállni ebből a cw bizniszből  . A rendbetételét is azért húzom, mert marhára nincs kedvem a feleslegesen sok címet pakolgatni jobba-balra.

Majd ha kijön a cw #6 is, akkor majd egyben letudom ezt a nyügöt.

(Marvel, waddafakkért kellett nyújtani augusztusban? Picsába... már rég vége lenne  )