Na, mire letöltögettem magamnak, pont frissült a kiszolgáló is
Szóval a CW6-ban csak én látok ellentmondásokat? Namor a Black Panther-ben épp hogy próbálja rádumálni a Párducot a CW-ellenességre, itt meg úgy rinyál Sue-nak, mint a hülyegyerek, akit dizsiben lepattintott az álomnője és másnap a suliban tesióra előtt teszi neki az agyát. (Úgy is van öltözve ) Továbbá a Frontline-ban megtámadták Atlantisz követeit, lemészárolták pár egységüket és a háború szélére sodródott az USA-val... erről mind egy szó sincs a CW-ben. Nem beszélve a "Na most akkor ki az áruló?" sztoriról (szerintem maga Stark, bár elég nagy hülyeség lenne), ami fel-feltűnik, de ugye a CW-ben leleplezett Fullánk nem lehet az, mert csak reggel óta helyettesíti őt a micro-Hulk.
Maga a Párduc meg a BP-ben épp csak túlvan a Fekete Góliát temetésén és arról beszélnek, hogy valamikor esetleg talán nincs kizárva hogy csatlakoznak majd, itt a CW-ben meg már teljes erődbedobással ott vannak Viharral. (Ja és ott Thor már készen van, itt meg még csak debuggolja őt Richards.) Szintén érdekes, hogy miért nincs ott mögöttük az X-Men... ugyan elvileg semlegesek, gyakorlatilag viszont
- Bestia segített Pókembernek
- Rozsomák összebunyózott a SHIELD-del
- Kitty igen csúnyán nézett, amikor Emma semlegességről beszélt Viharnak.
Küklopsz meg Kolosszus nem számítanak, mert azok úgyis azt csinálják, amit a nőik a fülükbe sugdosnak Szóval Bestia-Rozsi-Kitty inkább a sápadt lotyóhoz hűségesek, mint Viharhoz?... ezt kizártnak tartom, hacsak nem attól félnek, hogy ha AK-ék mögé állnak, akkor a kormány a rájuk bízott igencsak kevés, maradék mutánson áll bosszút. Ezt mondjuk még elhinném, de ezt is nehezen... hiszen láthatják, hogy a totális szuperhős-kontroll felé halad az USA, az meg a mutánsoknak sem jó.
Amúgy a rajz jó, mint mindig, és végülis tetszik a sztori, csak lenne egy kicsit konzisztensebb.