Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1392638 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3300 Dátum: 2006. December 28., 21:43:05 »
Idézet
Az NA egyébként is az egyik legjobban fogyó cím, tehát várható volt, hogy lesz társa is. Szerintem a rajongók simán eltartanak két Bosszúangyal-sorozatot.
Írókról már lehet valamit tudni? Érdekes lenne ha mindketőt Bendis írná. Vagy ha az egyiket JMS, a másikat Bendis. Ahogy nézem ők elégé a Marvel húzóemberei és van is köztük egy kis rivalizálás.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3299 Dátum: 2006. December 28., 21:39:58 »
Idézet
Hogyhogy trilógia? All Access, Marvel vs DC és még mi tartozik ide?
A harmadik része az Unlimited Acces. Gőzöm sincs, miért nem honosították anno, semmivel se rosszabb, mint az All Access, ráadásul megmagyaráz pár dolgot, például hogy ki is volt az az ismeretlen csöves, aki a srácnak adta a dimenzióugró erőt.

Gabe, Te meg valóban kicsit megkavarodtál: a vasember film a CW utáni évben jön majd ki, hacsak el nem halasztják. Egy év alatt meg elég sokat felejtenek az emberek.

papper: régebben is ment két ongoing Avengers egymás mellett. Az NA egyébként is az egyik legjobban fogyó cím, tehát várható volt, hogy lesz társa is. Szerintem a rajongók simán eltartanak két Bosszúangyal-sorozatot.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3298 Dátum: 2006. December 28., 21:30:35 »
A film másfél év múlva jön tavasszal. Akkora már vége a CW-nek!

Ja és hát a Marvel tudja, hogy adja el a két Avengers számot. Lehet arra játszanak, hogy aki eddig vette , mostantól mindakettőt venni fogja? Esetleg ha rosszul fogy az egyik még mindig találhatnak egy okot, hogy egymásba olvasszák a két sorozatot.
Igazság szerint én az F4-re vagyok kíváncsi, hogy folytatódik? Tán lehet hogy igaz lesz az a kép, amin Fáklyát , Lényt , Fekete PÁrducot és Vihart látjuk együtt?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3297 Dátum: 2006. December 28., 21:03:44 »
Idézetet írta: Punkológus
A regisztrációs cécót lehet, hogy elfelejtik, de szerintem a Marvel hosszabb távra tervezi az Avengers kettéválasztását.
Persze, az biztos, hogy lesz utóhatása a történetnek. Láttunk már erre példát (pl.: titkos háború), mert ez az egész CW is arra lesz jó, hogy jól felbolygatja az évek óta álló vizet a Marvelnál. Az biztos, hogy sok történetet lehet majd elindítani belőle.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3296 Dátum: 2006. December 28., 21:02:49 »
Tényleg... de hogy a picsába lehet eladni egy világot kért külön kiadónak? Hiszen jópár közös kalandjuk is volt  . Én a DH meg a Dynamite helyett tutira kiadnék közös címeket, szinte adja magát a téma.  

A film tavaszal jön, úgytudom. Szerinted ha oltári nagy pofáraesés lesz számára a cw vége, úgy hogy mindenki megutálja, akkor sikerül 3 max 4 részen belül rehabilitálni? Marhaság, mert ki az az idióta aki hagyná magát meggyőzni, hiszen teljesen nyilvánvaló volna hogy a jegyre és a későbbi DvD árából befolyt zöldhasúra hajtanak. Mindezt úgy, hogy az utobbi évtized legnagyobb szenyóságát követik el két karakterrel is (póki meg Tony, a többiek viszonylag könnyen kimászhatnak a szarból), ami jó hosszú időre előre vetitené a további sorsukat, erre meg 3 részen belül "jólvan fiúk, semmi probléma, kezet rá, Tony újra jó arc" szerű szöveggel meggyőznek arról hogy irány a jegypénztár. Ha nem így tesznek, akkor a részvényesek jól seggbe rúgják a vezetőséget. Végülis ez lesz, valami jelentéktelen sztorival "visszahozzák" úgyis...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3295 Dátum: 2006. December 28., 20:53:57 »
Idézet
Szinte biztosra veszem, hogy a két oldal szövetkezik a visszatérő Hulk ellen, és akkor már elfelejtik a regisztrációs cécót.
A regisztrációs cécót lehet, hogy elfelejtik, de szerintem a Marvel hosszabb távra tervezi az Avengers kettéválasztását. Szerintem a helyzet konzerválása lesz az egésznek a vége vagy a regesek győzelme, mert csak így van értelme ennek a cseszet nagy crosovernek
Idézet
Acces-trilógia
Hogyhogy trilógia? All Access, Marvel vs DC és még mi tartozik ide?

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3294 Dátum: 2006. December 28., 20:52:39 »
A Vasember film még másfél év legalább. Addigra talán a Hulk sztorinak is vége. Sőt, szerintem direkt tartogatnak arra az időszakra valamit. Új páncélt esetleg?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3293 Dátum: 2006. December 28., 20:44:14 »
Tony-t bőven ráérnek kimosni a sz*ból utána is, ott a saját címe meg még a Mighty is az ő csapata lesz.
A Dark Horse legfeljebb Conannak örülne. Sonja a Dynamite-nál van.  Egyébként a behozásuk kizárva, a Marvel az éves crossovereit a saját címei közt csinálja. Nem is emlékszem olyanra, hogy létezne olyan crossover kiadók között, ami egyszerre több címen át futna. Olyanról tudok, hogy több közös one-shoton át ívelt egy sztori, a Marvel és a Top Cow csinálta. meg volt egy, ami több minit is megért, a Marvel/DC "Acces-trilógia", aminek még előzménytörténete és "következménysorozatai" is voltak.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 20:45:52 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3292 Dátum: 2006. December 28., 20:39:22 »
Idézetet írta: Gabe
Rá merném tenni az egész vagyonomat arra, hogy a Vasember film miatt Tony számára minimum semleges, de inkább pozitív lesz a vége a dalnak. Mert ki merné megkockáztatni hogy közutálat tárgyává tegyék Vasembert a moziba kerülés előtt?
Én is ezért vagyok azon a véleményen, hogy döntetlen lesz a CW vége. Szinte biztosra veszem, hogy a két oldal szövetkezik a visszatérő Hulk ellen, és akkor már elfelejtik a regisztrációs cécót.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3291 Dátum: 2006. December 28., 20:32:06 »
Szerinted a Dark Horse nem rágná le a fél lábát örömében ha a Conan meg Sonja körül csinálna a Marvel egy kis ingyen cirkuszt? Szerintem még a rajzolóikat is kölcsönadnák, csak hogy belegyömöszöljék őket az aranytojást tojó tyúk torkába, hátha csöppene nekik is néhány tízezer statisztikai adat pozítivban a havi olvasószám táblázatán. Itt már minden történést a marketing osztályon hozznak meg, fütyülve a reális történetvezetésre. (képregényes-reális persze  ). Rá merném tenni az egész vagyonomat arra, hogy a Vasember film miatt Tony számára minimum semleges, de inkább pozitív lesz a vége a dalnak. Mert ki merné megkockáztatni hogy közutálat tárgyává tegyék Vasembert a moziba kerülés előtt?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3290 Dátum: 2006. December 28., 20:16:58 »
A hybóriai korba meg még visszább nem nagyon szoktak menni. Vagy azért, mert tényleg marha messze van időben, vagy lehet, hogy az akkori mindehol jelenlévő mágikus energiák kicsit zavarják az "adást"... vagy csak azért, mert Conan és Vörös Sonja jogai már rég nincsenek a Marvelnél.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 20:17:22 írta talgaby »

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #3289 Dátum: 2006. December 28., 19:53:07 »
A Pterodactilus (Dactilus és Spondeus   ), ha jól tudom, a repülő ősgyíkok összefoglaló neve, illetve nem konkrétan a repülőké, hanem valami szűkebb köré, de az. Ha konkért nevet akarsz, akkor Pteranodon. Hirtelen csak ez jut az eszembe  És ez különben nem beégés, nem tartozik se az általános műveltésghez, sem az érdeklődési körökhöz. Inkább az 5-6 évesek nyomják nagyon, én is óvodában kívülről fújtam a könyveket... Bronto-, Apato-, Barchio-, meg minden gec, most is tudok egy csomót  Csak repülőt nem. Azért kemény lenne Vas egy Triceratops [(S)Tricy] hátán flangál Kap'-ék ellen

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3288 Dátum: 2006. December 28., 19:44:16 »
Ha így nézzük, akkor lassan Conan meg Vörös Sonja is belép az antiregbe...  
minden, aminek valaha is köze volt a marvelnek. Nekem van egy dinós  képregényem (a dinoszauruszok tündöklése és bukása nevű 2 részes cucc), amit ők adtak ki. Hamarosan Amerika kapitány egy Pterodactilus* hátán fog repkedni  . Ráadásul ezek még könnyebben magyarázhatók mint a transvesz... transformerek . Hiszen mindkettő a 616-os múltja,  és ebben az univerzumban az időutazás nem nagy szám. Fátum doki tud hozzá berhelni valami kütyüt, amivel  visszahozhatnák őket, de még akár Reed is.

*: reméllem az valami repülni tudó dinó, vagy beégtem

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3287 Dátum: 2006. December 28., 19:30:24 »
Idézetet írta: talgaby
Bár azért arra kíváncsi lennék, hová tűnt az Áramkörszaggató...
Arra én is. Meg valamikor a kilencedik szám környékén volt egy brigád amely az autobotokra vadászott az álcák megbízásából. Ők is megígérték, hogy egyszer visszatérnek.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3286 Dátum: 2006. December 28., 19:25:35 »
Ühüm. A Marvel Transformersei már békés, nyugodt, gondtalan nyugdíjaséveiket töltik. Többmillió évet átháborúztak, megérdemlik. A kegyetlen harcok stafétája jelenleg az IDW különböző univerzumainak Alakváltóinál vannak.
Bár azért arra kíváncsi lennék, hová tűnt az Áramkörszaggató...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3285 Dátum: 2006. December 28., 19:21:24 »
Idézetet írta: Punkológus
Így, ha csak nem következik be egy újabb hasonló dimenzióösszeolvadás, a CW nem érinti a Transformerek világát.
Szerintem az óriási baklövés lenne a Marvel részéről, ha belevennék a Transformereket.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3284 Dátum: 2006. December 28., 19:15:23 »
Idézetet írta: papper
Egyébként a Transformerekkel mi lesz?:  
Ha jól emlékszem a Transformers második számában szerepelt Pókember is.
Heh, ezt egyszer még talgabyval vitattuk meg. Arra az eredményre jutottunk, hogy a Transformers világ egy Marvel alterverzuma, amibe egyszer bekerült a Pókember is egy teljesen észrevehetetlen ideiglenes dimenzióösszeolvadás miatt.  Így, ha csak nem következik be egy újabb hasonló dimenzióösszeolvadás, a CW nem érinti a Transformerek világát.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3283 Dátum: 2006. December 28., 12:24:39 »
Ez alatt mit értesz?  
Csak a Marvel féle kiadványban szerepelt, de az csak egy kis része a Transformers történelemnek. Rengeteg más kiadó is foglalkozott vele, mostanában az IDW ad ki képregényeket róla (legalábbis amiről biztosan tudok). Nézz be a CoverArt topikba, ott megtalálod a borítóit.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3282 Dátum: 2006. December 28., 12:19:20 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3281 Dátum: 2006. December 26., 21:46:48 »
Hm, hát Wanda Sólyomszem egyik "vesszejét" megbűvölte, az már biztos.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3280 Dátum: 2006. December 26., 21:38:59 »
Na jó, így kábé két hónnap a vége előtt szummáljuk át a dolgokat, és vetítsük előre a véget.
Két részre szakadt a nagy szuperhősgárda és ütik egymást ahol tudják a reg törvény miatt. Röviden:)
Ja és Tonynak már hipermegaszuper páncélja lett a lemásolt ösztönnel. Na de most azért kétségek között van már kissé, hisz már a piához nyúlt majdnem. Lehet hogy inkább hagyják a fenébe a törvényt, akik meg felfedték magukat meg magukhoz nyúlhatnak. Szóval hősködhetnek megint, max ha találkoznak akkor bemutatnak egymásnak. Aztán jön Hulk és -....hát ide már az is kevés lenne, hogy atomot a bestiáknak:

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3279 Dátum: 2006. December 26., 21:30:58 »
Nagy Q igazán odaszólhatott volna, hogy na ezt már nem. Tudtommal ő mindig is ellenezte ezeket a nagy szuperhős-exhumálási szertartásokat. Hihetetlen, hogy főszerkesztő létére ennyire kifolynak a dolgok az ujjai közül.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 26., 21:43:01 írta Punkológus »

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3278 Dátum: 2006. December 26., 21:25:54 »
Há' én már mindjárt megszaggatom magam! Sólyomszemet is visszahozzák, a végén még talán azt is elsütik, hogy Strange doki bá  álmodta az egészet 10 évre visszamenőleg.
Majd még lehet hogy az is befigyel, hogy Wanda jól meg bájolja Sólyomszem nyilvesszejét (  ) és meglvöldözi Hulkot

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3277 Dátum: 2006. December 26., 20:38:24 »
Végre, nagyon kösz  
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3276 Dátum: 2006. December 26., 19:21:46 »
 Köszönjük szépen.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3275 Dátum: 2006. December 26., 19:14:14 »
Amasing Spider-man #531    javítva az extrán

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3274 Dátum: 2006. December 26., 12:30:17 »
Nem gyenge amit itt levágtok. Reptile biztos irigykedne.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3273 Dátum: 2006. December 25., 23:20:16 »
De csak ő tudja hogy hol lehet állítgatni az ilyesmit... az admin-rész használati utasitása (ami persze nincs) lenne vagy 100 oldal, persze angolul, mert arra már nem terjedt ki a lokalizáció  . Troll már rég átálítgatta volna, de nem olyan egyszerű  . Láttam az adminfelületet, de jöttem is ki egyből amint megláttam  , pedig pont az előléptetések miatt mentem arrafelé, csak hát...  (gondolom a régi motor sokkal egyszerűbb volt mint ez, azért van pár embernek rangja)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 25., 23:20:52 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3272 Dátum: 2006. December 25., 23:14:16 »
Nem Micho az egyedüli admin...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3271 Dátum: 2006. December 25., 23:08:37 »
Már csak erre a rang-adásra (  ) kéne rájönni, mert valami hihetetlenül bonyolult ez az adminfelület  de pár embernek kijárna már a dolog. Majd ha Micho erre jár, akkor megkérjük hogy léptessen elő pár embert, ő neki menne talán a dolog.