Na jó, akkor kezdjük:
de nem úgy volt, hogy a saját örömötökre csináljátok?
Ó, de igen. Aztán mindenki rájön, hogy ez nem olyan móka és kacagás, mint az kintről tűnik. Az olvasókért csináljuk. Ezt sose felejtse senki.
De csalódtam bennetek.
Mi is az olvasók nagyrészében (akinek nem inge, ne vegye magára...itt most a szótlanokról van szó).
Mondjuk azért mi csak elkezdünk honosítani.
Sok sikert hozzá. Csak nehogy csalódjatok, ha nálatok se lesz egy véleményező sem...
mahdi:
Nem csak nálunk vannak azért nem-szuperhősös képregények, ezt meg kell mindenféleképp jegyeznem.
Remélem csak szivattok minket, és nemsokára berobbantok valami extra nagy dologgal, mert különben nincs értelme húzni a sok képregényfüggő agyát.
Nekünk nincs szülinapunk, és annyira nem morbid a humorérzékünk...
Veletek vagyunk, de ahhoz hogy ezt érezzétek ne keljen most ódákat zengeni a csodás munkásságotokról, az úgyis nyilvánvaló mindenki számára hogy nagy dolgot vittetek véghez, és vért izzadtatok egy-egy alkalommal, hogy időre beessen az aktuális frissítés.
Ez kicsit drámai volt... de ha tudod, hogy mibe kerül egy-egy honosítás, akkor azt miért nem érted meg, hogy itt meg azt nem értjük, hogy miért szakadna le a kezük, ha megköszönnék (mert mondjuk ha a munkahelyen a képregényt el tudja vki olvasni, akkor a fórumot miért nem tudja beüzemelni? gyorsabb...)
Amint azt dave is írta lentebb, elkezdtünk mi is honosítani, szerettünk volna hozzájárulni az oldalhoz, de azt kelett látnunk hogy itt abszolut csőd helyzet van.
Ez kedves, de attól még, hogy mi szünetelünk, van jópár képregényes oldal, ami szívesen venne fel új tagokat...így is állítólag túl sokan vagyunk (nem én mondtam!)...
Szerintem rengeteg embernek okoztatok csalódást ezzel az elhatározással!
Igen, pontosan ez volt a szándékunk vele. Nem magunkat akarjuk sajnáltatni (mi ilyen olcsó eszközökhöz nem folyamodunk), hanem kicsit átadni szeretettel az olvasóknak az érzésből, amit az ő érdektelenségük okoz nekünk.
Lehet, hogy nem kaptok elegendő elismerést a fórumon, de szerintem a 900 regisztrált felhasználó azért sugall valami tiszteletet a munkátok iránt!
Aminek
66%-a(!!!) egyetlen árva sort sem írt még...
A lényeg, hogy azokat sajnálom a legjobban, akik miattatok kezdtek bele a munkába ...pl.: freakDave, mahdi, tomgrey
Ha most az érzelmeinkre próbáltál hatni, akkor az félrement. freakdavE és mahdi előtt rengeteg ehetőség van még különböző oldalakhoz menni, vagy nyithatnak sajátot is, persze ez az ő döntésük. tomgrey meg már egy ideje a ComiX Art kiváló minőségű gyűjteményének bővítésében vesz részt...
pepo: Direkt hagytalak a végére, de nem negatív okokból.
Ez tényleg valami járvány? Ezt a szívást...de komolyan!
Igen, úgy tűnik. Bár mi is jó ideje elhatároztuk már, de az oldalak egymás előtt is titkolóztak. Viszont megnyugtathatok mindenkit, hogy mi nem tervezünk egy nagy, látványos visszatérést egy hét után...
De a legszarabb az egészben, hogy teljesen megértelek titeket...
Eddig Te vagy az egyedüli, úgy tűnik. Köszi, jó érzés azonban.
Saját örömükre csinálják? Tudod te mennyit szarakodnak egy képregénnyel? Sok munka van benne ám. Szerintem a tagok nagy részének sokkal egyszerűbb lenne magának elolvasni. Nemhogy még fordítás plus beírás...
Bár ezzel gyakorlatilag a honosítók oltottak hosszas fórumozói karriered során, de nagyon örülök, hogy megérted ezt. Reméljük, hogy minél többen fogják a jövőben.
Hmmm...szerintem nem egy ember volt, aki még arra sem méltatta ezt a munkát, hogy beköszönjön, hogy köszi...
Sajnos így van. A pontos számot nem tudom, de sokszázra rúg ezen emberek száma. De lehet, hogy még többre...
+++
kieg.: Ez van, ha az ember 20 percen át gépel...
elwood: Mivel tudom, hogy tudod, milxen érzés, ezért köszi. Amit mondtál, azzal nem lehet vitatkozni.
Vannak, akik pl. teljesen természetesnek veszik, hogy jön a frissítés, hisz a honosítónak ez a "dolga".
Igen. És pont ezt kellene végre megérteniük, hogy NEM ÍGY VAN!
Persze, van pár cím, ami akkora lelkesedést vált ki a honosítójából, hogyha senki nem olvassa, akkor is megcsinálja, de ez sem tart a végtelenségig.
Ez is igaz. Néha nem számít, még ha senki se olvassa, az ember meg akarja csinálni...de ez elég ritka eset.
Amúgy az X-fanzine visszatért, és ünnepli saját 5. szülinapját. Jó kis szivatás volt.
Igen. Bár szvsz amikor a kiegészítés megjött az üzenethez, már akkor lebuktak (gyanúsan nagy ijedtséget váltott ki a beszűntetéshez képest a honosítások átvételének lehetősége...)