Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1403815 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #2730 Dátum: 2006. November 11., 21:04:13 »
Az a tetoválás felér egy sorszám tetoválással a felkar belső felén, te gonosz fasiszta  A győzelmen azt értjük, hogy egy idő után mindenki szépen elfordul a Stark-Pym-Reed triumvirátustól, Hill-t elküldik a francba, visszavonnak minden szuperhős ellenes törvényt. A fent megnevezett személyeket pedig Hulk zöld keze fogja kezelésbe venni. De a te általad vázolt vízió is szimpatikus

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2729 Dátum: 2006. November 11., 20:57:58 »
  A franc... a Vasember fejével allátott tetkó a hátsómon az mennyire számít árulkodónak?  .

Na jó, tisztázzunk valamit. Ti mit értékelnétek győzelemnek a Regpártiak (tehát a törvényes hatalom oldalán állók) fölött? Ha a Shield embereinek hulláiban mászkáltok térdig, amihez tökéletes hátteret nyújt a lángoló fehérház, előterében a felsorakoztatott és Hulk által sakkban tartott bukott hősökkel? Ez nem fog bekövetkezni. Viszont a regpártiak csak szépen beregisztrálják a hősöket, vagy nyugdíjazásra kényszerítik őket. Persze pár lázadó meghalhat, de az közel sem egyenlő a fent vázolt eseményekkel, főleg hogy államellenes büncselekményt követnek el.

(ha a fentebb vázolt esemény bekövetkezne, akkor önként és dalolva beáldozok Amkapnak, szívesen gyönyörködnék a látványban, de ellenkező esetben....   )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2728 Dátum: 2006. November 11., 20:40:05 »
Idézet
Hoppá. Én Vasember mellett állok, mert Amkap egy mainstream f*sz
Ez biztos, a CW után én is felújítom NO MACA tevékenységemet, de addig a győzelem érdekében elviselem az arogáns pofáját  Mindenesetre elkezdjük összeírni a listákat a Vas Pártiakról, csakhogy késöbb le ne tagadhassátok hovatartozásotokat

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2727 Dátum: 2006. November 11., 20:38:10 »
Idézet
Nézd, ha a netem úgy akarja, fel is pakolhatom ftp-re, ha kell

Remek.   . A háború végeztével a hálálbüntetésedet életfogytiglani kényszerunkával fogod tölteni. Tekintsd kegynek. Cserébe Amkap kisuvickolt koponyáját is megkapod nyakláncon. Persze csak ha feldobálod a cuccot az ftpre   . Ellenkező esetben golyó általi halál. (viccen kívül: mehet a mappámba, örök hála. A többit elintézem.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2726 Dátum: 2006. November 11., 20:32:11 »
Nézd, ha a netem úgy akarja, fel is pakolhatom ftp-re, ha kell... annyi még csak nem jelent meg...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2725 Dátum: 2006. November 11., 20:29:51 »
Régebben felfedtem magam, most is felfedem. Én is a Vödörfejűvel vagyok. Tudjátok, ahol a pénz, ott a technológia, és ahol a technológia, ott a győzelem  

Na ezt itt gyorsba kitaláltam, hogy lehessen rajta filozofálni  
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2724 Dátum: 2006. November 11., 20:26:54 »
Hoppá. Én Vasember mellett állok, mert Amkap egy mainstream f*sz. Ezt jól bizonyítja az is, hogy mindenki rá szavaz. Nameg Vas mindig ad ingyen piát  

Okés talgaby, viszont tisztázom az egyértelműség kedvéért, hogy a scanelt megjelenéseke gondolok. Annyira még van eszem, hogy kinézzem a listából.   Jah, az új anonim alkoholistáknak üzenem, hogy az offtopikon belül lévő Civil War kiszolgálóból magukhoz szólíthatják a tömény 60 oldal körüli összefoglalót az eddigi eseményekből. Nameg ott van a sok képregény is. Meg a sok banner is.

« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 20:29:44 írta Gabe »

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #2723 Dátum: 2006. November 11., 20:25:51 »
Idézet
Uff. Uraim, Micho távozásával nekem kell karbantartanom a kiszolgálót. Nameg a sörözőben a kidóbóember szerepe is az enyém....    Bár, részben eddig is így volt. Viszont én már régen belegabalyodtam a CW-s kiadványokba. Ezért valamelyik nagy CW-guru segíthetne a többieken, meg rajtam azzal, hogy összeírja a kiszolgálóból hiányzó cuccokat, és a listát továbbítja nekem privátban. Előre is köszönet.      Sajnálom, de nekem már túl kusza. Na persze van még egy gond, ami ha megoldódik, akkor feldobálom a hiányzó cuccokat. Nameg jöhetnek az összefoglalók ezerrel.

Az jó lenne!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2722 Dátum: 2006. November 11., 20:19:33 »
Idézet
Fel kellene kutatni őket...
Nem, mi megbocsájtjuk a bűnöket, ezzel is példát mutatunk. Még az kéne, hogy ránk fogják: mi se vagyunk jobbak. Persze ez Hill-re, Reed-re, Pym-re és természetesen Vas-ra nem vonatkozik. Nekik jár a kötél általi halál (ezt Reed-nél igazán gázos lesz megoldani  ), a többiekröl meg aktát nyitunk  
Idézet
én mindig ott vagyok ahol több a zsé d.gif Meg az esély a túlélésre
Akkor megigérhetem, mi fogunk győzni  Az ellenfelek sorsát lásd fent
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 20:19:52 írta Punkológus »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2721 Dátum: 2006. November 11., 20:10:30 »
Gabe: Ha nem jelentkezik senki, holnap átfutom.
Punkológus: Páran felfedték magukat, de egy részük még rejtőzködik. Fel kellene kutatni őket...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #2720 Dátum: 2006. November 11., 20:10:28 »
É-é-é-én... kényszerítettek... megfenygettek... illetve vesztegettek... azt mondta... hogy "yo" és hogy na'on yo... de... de... nem hittem neki... a családomat fenyegette. Én igent mondtam... De aztán megszöktek ... így én is bújkálok... mindenhol őt látom... villámló sötét... vörös és sárga páncél... neeeee... kérem segítsetek... a Negatív zónát ne... Parker... segíts!!!!

Nos ezzel csak azt akartam felvázolni, hogy én mindig ott vagyok ahol több a zsé  Meg az esély a túlélésre. Mos álljak Kapék mellé? Mert sokat bántják a csapatát? Én a pénzre mejek    

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2719 Dátum: 2006. November 11., 20:05:58 »
Heh, egy sörözőbe mindig jó betérni  És követeljük, hogy azzon 13 ember nyomban fedje fel magát, aki Vas melett van  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2718 Dátum: 2006. November 11., 20:03:10 »
Uff. Uraim, Micho távozásával nekem kell karbantartanom a kiszolgálót. Nameg a sörözőben a kidóbóember szerepe is az enyém....    Bár, részben eddig is így volt. Viszont én már régen belegabalyodtam a CW-s kiadványokba. Ezért valamelyik nagy CW-guru segíthetne a többieken, meg rajtam azzal, hogy összeírja a kiszolgálóból hiányzó cuccokat, és a listát továbbítja nekem privátban. Előre is köszönet.      Sajnálom, de nekem már túl kusza. Na persze van még egy gond, ami ha megoldódik, akkor feldobálom a hiányzó cuccokat. Nameg jöhetnek az összefoglalók ezerrel.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2717 Dátum: 2006. November 11., 19:10:11 »
Végre megint itt gyárthatjuk az összeesküvés elméleteket CW-ral kapcsolatban! A sztájk topik már kezdett túl szerteágazóvá válni.
Igyunk hát egy jó hideg virtuális sört ebből az alkalomból!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2716 Dátum: 2006. November 11., 18:58:52 »
YEEE-HAAA!!! BEKK TU DÖ FJÚ-SÖR!!!  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2715 Dátum: 2006. November 03., 12:57:24 »
Idézet
csak ez az olyanokkal kicseszés akik minden elolvasott képregény után írnak egy-két sort... és szerintem olyanok is vannak jópáran a fórumon...
Igen ez nekünk is szívás. De ha annak ez az ára, hogy az olvasói magatartás megváltozzon, akkor megéri az áldozatot.
Idézet
Bár ezzel gyakorlatilag a honosítók oltottak hosszas fórumozói karriered során, de nagyon örülök, hogy megérted ezt. Reméljük, hogy minél többen fogják a jövőben.
Nemhiába kérdezősködtem erről itt is, "otthon" is. Csak úgy lehet megérteni valaminek a jelentőségét, ha te nem csinálod, ha megkérdezed az illetékeseket...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2714 Dátum: 2006. November 03., 12:27:39 »
A Xfanzine-on újra kellet regisztrálnom, úgyhogy ott valami megtorlás   is volt, nótórius nem fórumozók ellen.

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #2713 Dátum: 2006. November 03., 12:24:41 »
csak ez az olyanokkal kicseszés akik minden elolvasott képregény után írnak egy-két sort... és szerintem olyanok is vannak jópáran a fórumon...

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #2712 Dátum: 2006. November 03., 12:01:07 »
exactle:
Nem , ne csináljon mást. Akkor csináljon mást ha nem szereti azt amit csinál. (ez mindenre vonatkozik nem csak a honosításra)
A visszajelzésre szerintem neked is szükséged van, vagy nem szereted tudni hogy amit csináltál (főleg ha valakinek csinálod) az tetszik-e neki vagy sem?
Igazuk van, én is kezdtem trehányodni, de nem szüntem meg teljesen (csak nem mindent tudtam elolasni (pl az utolsó két tarot is parkolópályán van)

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #2711 Dátum: 2006. November 03., 11:59:53 »
Ha nekem ilyen oldalam lenne, kifejezetten dagadna a mellem, ha látnám, hogy
mennyien is látogatták az oldalt. Mert ugye ott vana  látogató számláló és
amit mutat az nem kevés. Jó , lehet nem köszönik meg, de ez a csomó ember az oldal miatt jön/jött.  Persze oké, van aki szeretné, hogy legalább egy köszit mondjanak. Én se mondtam soha semmit, de elolvastam szinte mindent.
Sok köszi az eddigiekért és remélem lesz még folyt . köv.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2710 Dátum: 2006. November 03., 11:56:59 »
Azért szerintem ez a nincs frissítés, amíg nincs vélemény megoldás sem jó. Mert most véleményeznek páran akik nem szoktak egyébként is, ti frissítetek újra egy hétig/hónapig, aztán megint kezdődik előről. Akinek ennyire létszükséglet az olvasói visszajelzés, az szerintem inkább csináljon mást...

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2709 Dátum: 2006. November 03., 11:29:58 »
Megtudom érteni nektek srácok, hogy mien rossz érzés lehet. Főleg amiatt is, mert ez az én hibám is. Már szeptember óta krónikus időhiányban szenvedek, és hajlamos vagyok arra, hogy mondjuk este, amielött kidőlnék a fáradságtól elolvasok egy képregényt, de utána nem véleményezem. Csak most érzem a jelentőségét ennek. Meghát azért is megértelek titeket, mivel ha volt egy kevés szabadidőm, akkor csináltam néhány bannert, hátha bejön valakinek, és arra se szólt senki egy büdős szót se vissza, mintha az a hsz nem is létezne. Bár az is igaz, hogy azokat elsősorban a saját szórakoztatásomra csináltam, de úgy gondoltam megosztom veletek.

Remélem folytatjátok, én is majd az időmtől függően megpróbálom kijavítani a sok szart, amit itt is elkövettem, hogy én is hibás vagyok azért, hogy az oldal bizonytalan időre leáll. (Csak ahhoz előbb át kell gondolnom, hogy mivel kezdjem)
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #2708 Dátum: 2006. November 03., 10:47:40 »
Az meglehet hogy sok más oldal is szívesen fogadná a honosításainkat, de mi NEM VÉLETLENÜL ide akartuk berakni őket.....

Nem elérhető Namu

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #2707 Dátum: 2006. November 03., 10:42:32 »
Egész jó oldal volt, kár érte, de bizonyos szempontból megtudom érteni a honosítókat.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2706 Dátum: 2006. November 03., 09:25:00 »
Idézet
A honosítók többsége jól elvolna a (többnyire) angol nyelvű scannekkel, de mégis az az elhatározás születet meg bennük, hogy megosztják ezeket magyarul a nyelvet kevésbé bírókkal és azokkal, akik nem tudják maguknak megszerezni. Egyszer jó lenne már, ha az olvasók ezt megértenék...
Hát ja, külön kiemelve azt, hogy a legtöbb internetező legalább alapfokon valahogy elgagyog angolul, de azért ez nagyon messze van attól, hogy egy képregényt élvezni tudjon. Szerintem én kb. annyira tudok németül, mint az átlag-internetező angolul. És ha németül kell képregényt olvasnom, akkor mindig iszok egy kis rövidet a nagy ijedtségre :-)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2705 Dátum: 2006. November 03., 09:19:19 »
Nah, a következő az lesz, hogy mindenkit visszaminősítenek "Sörhab"-bá

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2704 Dátum: 2006. November 03., 09:13:19 »
Zodiak: A hobbink a képregényolvasás. A honosításokat az olvasókért csináljuk. A honosítók többsége jól elvolna a (többnyire) angol nyelvű scannekkel, de mégis az az elhatározás születet meg bennük, hogy megosztják ezeket magyarul a nyelvet kevésbé bírókkal és azokkal, akik nem tudják maguknak megszerezni. Egyszer jó lenne már, ha az olvasók ezt megértenék...

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #2703 Dátum: 2006. November 03., 09:05:01 »
Ne haragudj elwood, de a hobbit saját magáért csinálja mindenki, és nem másoknak/másokért. Én a hobbimat úgy választom, hogy az nekem örömet okozzon, és nem vágyom másnak az elismerésére.
Nyilván, ha mások elé tárom az eredményeimet, akkor jól esik némi elismerés, de azért nem próbálok véleményt kikényszeríteni senkiből. A motiváció? az alkotás öröme. Ha nem ez a motiváció, akkor az már nem hobbi, hanem munka. Nincs ezzel semmi gond, de akkor tessék érte fizetést kérni. Persze ez utóbbi esetben ne kívánjunk rajongótábort toborozni magunk köré.

Elnézést ha durván hatott amit írtam, itt érthetőbben leírtam a gondolataimat:
Felhívások topic
by all

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2702 Dátum: 2006. November 03., 09:04:55 »
Na jó, akkor kezdjük:
Idézetet írta: freakdavE
de nem úgy volt, hogy a saját örömötökre csináljátok?
Ó, de igen. Aztán mindenki rájön, hogy ez nem olyan móka és kacagás, mint az kintről tűnik. Az olvasókért csináljuk. Ezt sose felejtse senki.
Idézet
De csalódtam bennetek.
Mi is az olvasók nagyrészében (akinek nem inge, ne vegye magára...itt most a szótlanokról van szó).
Idézet
Mondjuk azért mi csak elkezdünk honosítani.
Sok sikert hozzá. Csak nehogy csalódjatok, ha nálatok se lesz egy véleményező sem...

mahdi:
Nem csak nálunk vannak azért nem-szuperhősös képregények, ezt meg kell mindenféleképp jegyeznem.
Idézet
Remélem csak szivattok minket, és nemsokára berobbantok valami extra nagy dologgal, mert különben nincs értelme húzni a sok képregényfüggő agyát.
Nekünk nincs szülinapunk, és annyira nem morbid a humorérzékünk...
Idézet
Veletek vagyunk, de ahhoz hogy ezt érezzétek ne keljen most ódákat zengeni a csodás munkásságotokról, az úgyis nyilvánvaló mindenki számára hogy nagy dolgot vittetek véghez, és vért izzadtatok egy-egy alkalommal, hogy időre beessen az aktuális frissítés.
Ez kicsit drámai volt... de ha tudod, hogy mibe kerül egy-egy honosítás, akkor azt miért nem érted meg, hogy itt meg azt nem értjük, hogy miért szakadna le a kezük, ha megköszönnék (mert mondjuk ha a munkahelyen a képregényt el tudja vki olvasni, akkor a fórumot miért nem tudja beüzemelni? gyorsabb...)
Idézet
Amint azt dave is írta lentebb, elkezdtünk mi is honosítani, szerettünk volna hozzájárulni az oldalhoz, de azt kelett látnunk hogy itt abszolut csőd helyzet van.
Ez kedves, de attól még, hogy mi szünetelünk, van jópár képregényes oldal, ami szívesen venne fel új tagokat...így is állítólag túl sokan vagyunk (nem én mondtam!)...

Idézetet írta: manchiman
Szerintem rengeteg embernek okoztatok csalódást ezzel az elhatározással!
Igen, pontosan ez volt a szándékunk vele. Nem magunkat akarjuk sajnáltatni (mi ilyen olcsó eszközökhöz nem folyamodunk), hanem kicsit átadni szeretettel az olvasóknak az érzésből, amit az ő érdektelenségük okoz nekünk.
Idézet
Lehet, hogy nem kaptok elegendő elismerést a fórumon, de szerintem a 900 regisztrált felhasználó azért sugall valami tiszteletet a munkátok iránt!
Aminek 66%-a(!!!) egyetlen árva sort sem írt még...
Idézet
A lényeg, hogy azokat sajnálom a legjobban, akik miattatok kezdtek bele a munkába ...pl.: freakDave, mahdi, tomgrey
Ha most az érzelmeinkre próbáltál hatni, akkor az félrement. freakdavE és mahdi előtt rengeteg ehetőség van még különböző oldalakhoz menni, vagy nyithatnak sajátot is, persze ez az ő döntésük. tomgrey meg már egy ideje a ComiX Art kiváló minőségű gyűjteményének bővítésében vesz részt...

pepo: Direkt hagytalak a végére, de nem negatív okokból.
Idézet
Ez tényleg valami járvány? Ezt a szívást...de komolyan!
Igen, úgy tűnik. Bár mi is jó ideje elhatároztuk már, de az oldalak egymás előtt is titkolóztak. Viszont megnyugtathatok mindenkit, hogy mi nem tervezünk egy nagy, látványos visszatérést egy hét után...  
Idézet
De a legszarabb az egészben, hogy teljesen megértelek titeket...
Eddig Te vagy az egyedüli, úgy tűnik. Köszi, jó érzés azonban.
Idézet
Saját örömükre csinálják? Tudod te mennyit szarakodnak egy képregénnyel? Sok munka van benne ám. Szerintem a tagok nagy részének sokkal egyszerűbb lenne magának elolvasni. Nemhogy még fordítás plus beírás...
Bár ezzel gyakorlatilag a honosítók oltottak hosszas fórumozói karriered során, de nagyon örülök, hogy megérted ezt. Reméljük, hogy minél többen fogják a jövőben.
Idézet
Hmmm...szerintem nem egy ember volt, aki még arra sem méltatta ezt a munkát, hogy beköszönjön, hogy köszi...
Sajnos így van. A pontos számot nem tudom, de sokszázra rúg ezen emberek száma. De lehet, hogy még többre...

+++

kieg.: Ez van, ha az ember 20 percen át gépel...
elwood: Mivel tudom, hogy tudod,  milxen érzés, ezért köszi. Amit mondtál, azzal nem lehet vitatkozni.
Idézet
Vannak, akik pl. teljesen természetesnek veszik, hogy jön a frissítés, hisz a honosítónak ez a "dolga".
Igen. És pont ezt kellene végre megérteniük, hogy NEM ÍGY VAN!
Idézet
Persze, van pár cím, ami akkora lelkesedést vált ki a honosítójából, hogyha senki nem olvassa, akkor is megcsinálja, de ez sem tart a végtelenségig.
Ez is igaz. Néha nem számít, még ha senki se olvassa, az ember meg akarja csinálni...de ez elég ritka eset.
Idézet
Amúgy az X-fanzine visszatért, és ünnepli saját 5. szülinapját. Jó kis szivatás volt.
Igen. Bár szvsz amikor a kiegészítés megjött az üzenethez, már akkor lebuktak (gyanúsan nagy ijedtséget váltott ki a beszűntetéshez képest a honosítások átvételének lehetősége...)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 03., 09:09:42 írta talgaby »

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #2701 Dátum: 2006. November 03., 08:46:37 »
Mindenkinek javaslom, gondoljon bele, milyen érzés lehet az, hogy napokat, esetleg heteket áldoz valamire a szabadidejéből - család, haverok, munka, szórakozás, pihenés stb. mellett/helyett - és mikor megmutatja ezt a nagyközönségnek, a válasz néma csend és tücsök ciripelés. Ki mit gondol, mégis mennyi motivációt ad ez a folytatásra? Lehet számolgatni a letöltéseket, ami nem jelent semmit, mert attól, hogy valaki letöltötte, még nem biztos hogy elolvasta, tetszett neki, vagy értékeli. (Vannak, akik pl. teljesen természetesnek veszik, hogy jön a frissítés, hisz a honosítónak ez a "dolga".)
Persze, van pár cím, ami akkora lelkesedést vált ki a honosítójából, hogyha senki nem olvassa, akkor is megcsinálja, de ez sem tart a végtelenségig. A hobbi saját magunk választotta munka, ami idővel ugyanolyan fárasztó, és ha nincs megbecsülés, nem érdemes rá időt pazarolni.

Amúgy az X-fanzine visszatért, és ünnepli saját 5. szülinapját. Jó kis szivatás volt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 03., 08:49:40 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."