Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1422776 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1800 Dátum: 2006. Szeptember 06., 17:04:08 »
Idézet
Ez a forum 1000000000000000x jobb mint a k.net-es.
OFF
ezt aláírom én is  
sőt, az egész HZs jobb lenne mint  a KN ha mi lennénk a KN.
nem tom, érthető-e
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 17:04:34 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1799 Dátum: 2006. Szeptember 06., 17:03:36 »
MIndenki szívesen látná, de szegény fordítóra (meg beíróra) is gondolni kell.

Persze hogy jobb, itt nem tépik le az ember fejét, ha megbotlik véletlenül.

Gabe: adok neked egy Xboxot, de a játékokkal csakis abc-sorrendben játszhatsz, és csak akkor jöhet  akövetkező, ha az előzőt végigvitted 100%-ra.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 17:05:43 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1798 Dátum: 2006. Szeptember 06., 17:03:30 »
Na jó, akkor egy példával élnék:

Adok neked egy A8-as Audit, de csak a bal első kerekét adom oda... marha sokra mész ám vele. Egyébként nincs kifogásom a #26-al, de csak az első 25 rész után. De tőllem akkor oké, van még sok minden más is helyette.

Cw-ben: Mivel updatelték a checklistet, gondolom ezzel van a csúszás összefüggésben. Ami kijött, az ott van a kiszólgálóban.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1797 Dátum: 2006. Szeptember 06., 17:02:00 »
Én is szívesen látnék Dp-t a Hzs-n.
ON
Ez a forum 1000000000000000x jobb mint a k.net-es.
OFF
DE nekem mindegy melyik, mert úgy is elolvasom.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 17:03:56 írta horjb »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1796 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:59:14 »
horjb: Off topic, ennél jobban offba nem tudunk kimenni. Továbbá DP részt vesz a Polgárháborúban, így laza kötődést lehet felfedezni (hátha a saját sorozatából kiderül, miért szállt most be stb. stb. és egyéb átlátszó kifogások...  )

Gabe: Nem te lettél volna  kiszemelt (na, jó, mégis  ), de ha már felajánlottad, akkor lecsaptunk. Ha akad valaki, aki ezt önként vállalja, azt nem szabad elereszteni

DD: Nem, csak most nyáron nagyon lazítanak. Amit eddig megcsináltak, az már a kiszolgálóban pihenget. Talán mostantól megint visszaáll a másnapra elkészülő munkatempó (és még mindig k*a várom azt a Graphic Novelt, hogy a fene vigye el azt a 7 hete nem elékszülő fejüket...)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 17:02:11 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1795 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:59:07 »
Idézet
2. Én felajálottam az egészet, nem kellet.. ez van.
nem tudom, de ez nekem nagyon hülyén hangzik (és szerintem nem csak nekem   )
Te szereted a DP-t, szeretnéd magyarul is látni és tennél is érte de mégsem mert kitaláltad, hogy az egész kell, és ezért egyet se vagy hajlandó  

nekem meg abszolúte mindegy ezek után.

Idézet
Egy kicsit eltértünk a Cw-től nem?

igen?
és szerettél volna valamit a témában is mondani vagy csak nem bírtad ki, hogy ezt megállapítsd?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1794 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:58:05 »
A színvonal már megint bassza a béka seggét. Jó, hogy van WAddaFAkk topic.
Az augusztusi CW képregényekkel mi a helyzet? Lebuktak odakint a szkenelők?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1793 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:54:53 »
Micho, szóval rám akarod verni a balhét mi?  
1. itt sem voltam még, amikor elkezdtétek megdumálni hgy legyen egy pár rész, vagy ezek szerint kapásból engem ért volna a megtisztelő feladat?    

2. Én felajálottam az egészet, nem kellet.. ez van.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:55:51 írta Gabe »

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1792 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:54:14 »
Egy kicsit eltértünk a Cw-től nem?
De nem is baj. Én is szeretem a Dp-t szívesen fordítanék csak nem tok angolul. Vagyis tok, csak még nem elég jol. Különben is azt hallottam hogy a Dp az egyik legnehezebb fordítások közé tartozik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:56:40 írta horjb »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1791 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:39:31 »
Hóóóóó, nyugi.... Közel sem olyan könnyű az, amit kérsz, és IC csak egy-két részt ígért meg. Nem kell felkapni a vizet, tudom én, hogy nagyon jó egy teljes sorozat meg minden, de ez akkor is egy nagy meló. Attól még, hogy vanak olyan fanatikusok, akik az elejétől visznek egy sorozatot, közel se biztos, hogy mindre akad egy. De komolya, olvasd el a #26-ot, és meglátod, megéri

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1790 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:33:57 »
Idézet
Igen, elvállaltam A kibaszott egészet  nem egy részét csak úgy a semmiből. Addig is csinálgatom a többi képregényemet, "míg valaki a közjó érdekében" felvállalja az összes részét.

akkor ez esetben el lehet felejteni a DP honosítást, pedig jó lett volna...

Inner Circle,  akkor ne töltsd az időd a #26-os fordításával se  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:35:58 írta Micho »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1789 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:29:13 »
Igen, elvállaltam A kibaszott egészet  nem egy részét csak úgy a semmiből. Addig is csinálgatom a többi képregényemet, "míg valaki a közjó érdekében" felvállalja az összes részét. Akkor teljes erővel beírom. De addig inkább másra pazaroljuk az erőnket, ha pedig a rajongók csalodottak lesznek, akkor küldjék a fordításokat, be lesz írva. De addig más dolgokba fektetem az energiáimat, olyasmibe ami nem csak vállogatás szinten van beírva.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1788 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:21:29 »
Idézet
Jó példa. Tomb raider. Az összeset sorban megcsinálják,
de csak azért, mert volt egy fanatikus fordítója VTomi személyében  ha ő nem lett volna, ma alig lenne néhány TR szám honosítva.
de nem ez a tendencia. nézz körül, szinte egyik nagyobb sorozat se az #1 számtól lett kezdve, mi se az első számtól kezdtük az F4-et. és kaine se az egészre törekedett a Deadpool-lal, pedig ő volt MO-on az első nagy rajongója, sokkal hamarabb olvasta és ismerte mint bárki más.
szóval semmi gond nincs vele, ha válogatás szintjén megy nálunk a DP, nem értem, hogy így akkor meg belőled hol van "áldozatvállalás a közjó érdekében?"
mert nagyon sok ember csalódott lesz, ha felmerül, hogy olvashatott volna DP-t magyarul, de a beírója aki elvállalta, úgy gondolta, hogy ez így nem jó és el se kezdte
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:23:17 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1787 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:17:15 »
Nézd, az az igazság, hogy túl sokat kérsz. A DP fordítása külön műfaj, eddig összesen hárman csinálták ezt, közülük egy abahagyta a honosítást, a másodiknak meg ott van a C&DP. IC-től meg nem várhatjuk el, hogy most essen neki az egésznek. De ha meg tudod győzni, akkor szívesen támogatlak. Csak attól még ne hanyagold el majd a többi sorozatodat

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1786 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:13:59 »
Akkor csinálja más, mert így marha nagy lúzerség. Szarabb részek is vanak, aláírom, oké. Na de mégiscsak Dp az is, az igazi rajongó meg mindent szeretne nem? Amúgy pedig: talgaby elolvasta az összeset. Azt mondja nem ütik meg a szinvonalat. De a többségnek akkor (aki ide jár) el van ásva az egész, csak pár olyan rész kerül ki, ami jónak itéltettet. Akkor hol itt az általad lentebb itélt áldozatvállalás a közjó érdekében?

Jó példa. Tomb raider. Az összeset sorban megcsinálják, pedig aztán abban vannak ám részek. És mivel rajongó vagyok, ezért örömel olvasom a gagyi részeket is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:16:39 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1785 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:12:32 »
Idézet
Itt most tényleg azt mondom neked, hogy bízz a fordítókban meg azokban, akik végigolvasták.
pont.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1784 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:10:47 »
Az első blokk függ össze, de ha IC vállalja, a kisebb blokkokat simán odaadhatjuk neki fordítás céljából. Mellesleg  aSpidertomon is eléggé meg volt szűrve a vége, mégse panaszkodott senki (meg akkor se, mikor  aHulkos rész került ki, pedig én a környezetét ismerve tudom, hogy eléggé benne van valaminek a özepében, de ha nem tudod, nehéz megmndani. És azt pl. egy ritka gyenge sztori követi). Itt most tényleg azt mondom neked, hogy bízz a fordítókban meg azokban, akik végigolvasták. Nam akarok én se meg a többiek se kiszúrni az olvasókkal, a #26-ot meg nyugodtan lenyomhatod, annak semmiféle történethez sincs semmilyen köze. Ha így tetszik, one-shot  asorozat harmadánál. Van még egy ilyen, de azt elvileg exactlee megcsinálja. Az is még egy *a jó rész (vendégszerepben DP nagy haverja, Bullseye!)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:12:19 írta talgaby »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1783 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:09:38 »
Idézet
Én nem táncoltam vissza, várom az #1-et 
de nem az 1-es lesz, hanem a jelen állás szerint a #26-os

Idézet
a vállogatás lehetősége nem túl nagy, mint talgaby fölvázolta lentebb, mert összefügenek a részek.

annyira azért nem, és a fölvázolás alapján baromi lúzerság lenne azzal tölteni az időt, hogy minden rész meg legyen csinálva. tudtommal neked se ez az egyetlen beírásod van, tehát még jó is, hogy válogatás lesz
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:09:57 írta Micho »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1782 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:07:09 »
Én nem táncoltam vissza, várom az #1-et   . Mellesleg ha ezt 10 évre datálod, akkor a Pókcsaj csak valamikor a 2020-as évek végén lesz kész? Hát nem úgy tünik... Ha semmi mást nem írnék be csak Dp-t, akkor max 3 év alkatt lemenne. Lehet ez is sok, de nem annyira vészes. De ha szerinted ez nagy falat akkor oké. Viszont HA beírnám ezt a #26-ot, az kinek lenne jó? a vállogatás lehetősége nem túl nagy, mint talgaby fölvázolta lentebb, mert összefügenek a részek. Így lenne összesen  5 rész?    Akkor már minek?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1781 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:06:19 »
No mindegy, én nem agódom. Tudom, hogy elöbb-utóbb kint lesz az összes (sőt nekem az a titkos kis véleményem, hogy egyszer úgyis elérünk odáig, hogy az egész átkozott Marvel Univerzum itt fog keringeni honosítva a neten  , de pssszt...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1780 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:03:25 »
A gond viszont ott kezdődik, hogy vannak benne nagyon rossz részek is. És a nagyon alatt én most a nagyon-nagyont értem. Vgy ott vannak az olyanok, mint pl. a Cruel Summer 3 részes történet, ami egy az egyben egy sötét, komor Megtorló-sztori egyedül azért lett DP, mert a legelején van egyetlen ütős poén, meg utána egy-két beszólás, de az egész inkább egy nagyon szomorú dráma. Vagy az utána következő gyilkos ikrek, abban se sok vicces dolog van. Aztán a Funeral for  Freak, amiben az egyedüli poén jóformán az, hogy egy tag 3 oldalanként lehányja DP-t (na jó, a végén a kölykök nagyot alakítanak, de annyi). De előbbre visszamenve is ott a feleségének története, semmi extra. Vagy ha elkezdődne az elejétől, akkor úgy huszonegynéhányig még talán menne is, mert az ott egy nagy-nagy történetvonulat, pár apróbb kitérővel, de azért többnyire a LL&L machinációi körül folyik. De onnan igencsak hullámzó a színvonal. Talán még a #39-től kezdődően a Weapon X-miniig lehetne, annak a végén van egy nagyon nagy törés.

Gabe: A DP az első író távozása után nem összefüggő, összevissza kalandozik, egy nagyobb blokk van, amit fentebb írtam. Nagyon nem tudnám a Spider-Girlhöz hasonlítani ebből a szempntból. Hd el, jól kársz a válogatásokkal is. Ha IC vállalja a miniket, azokkal meg különösen

Inner Circle: bazz, nem ebben van a Dracula vs. Bugs Bunny? Akkor bocs. Ez esetben elküldöm a Thorosat, hátha az jobban tetszik. Negyed óra, és fenn is lesz.

Micho: Kösz a linket. Végre megtudhatom, kihez kerül az a szerencsétlen lány (DP menti meg, így sok jót nem jósolok neki...  )

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1779 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:02:40 »
Idézet
Én csak kibic vagyok, de gondolj úgy erre Micho, mint a Knet lefőzésére tett következő lépés
most rosszfele kibickedel, mert ha Gabe kitáncol a projectből -merthogy ő az egészet akarja- akkor nem lesz aki beírja a Deadpoolt... én nem vállalom
szóval elesel attól a pár számtól is, ami elvileg most elkészült volna
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:03:52 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1778 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:01:51 »
Én csak kibic vagyok, de gondolj úgy erre Micho, mint a Knet lefőzésére tett következő lépés

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1777 Dátum: 2006. Szeptember 06., 16:00:03 »
Idézet
Na meg minek tennénk ki összevissza? Ha úgyis feltennénk az egészet? (Te mondtad   )
Gabe úgy látom, mégis ki akarsz táncolni a Deadpool projectből  

ha tetszik a Deadpool és szeretnél érte tenni -és ugye felajánlottad a beírást- akkor úgy kell hozzáállni, ahogy mindenkinek a legjobb. lehet a fordító sem akarja az egészet megcsinálni, sőt. tehát válogatásnál maradva mindig lesz egy-két jó szám... nem a teljességre megyünk, hanem a minőségre, nincs ebben semmi kivetnivaló  
tudtommal kaine se akarta volna az egészet feltenni, tehát Petshop sem... ő amúgy se a gyorsaságáról volt híres, hanem a minőségről... szóval ha akarták volna is az elkövetkező 10 évben se valósulhatott volna meg.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 16:00:57 írta Micho »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1776 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:58:32 »
Idézet
Idézet
szerintem nincs igazán akadálya.
de van, az idő.
nézd meg, hány honosító oldal működik és mióta, és ezeken hány befejezett 60 rész körüli sorozatot látsz, mint a Deadpool  
szóval oké, merjünk nagyot álmondni, meg minden... de ha válogatás szintjén megmaradunk, az valóságosabb lesz  
Na de a Hzs az más... Itt a múlthónapban annyi képregény jelent meg, mint a többi oldalon fél év alatt együttvéve. Úgyhogy ne belőlük induljunk ki. (Ez nem sértegetés volt   ) Mellesleg a Pókcsaj is ongoing fut nállunk, plusz a Byrne korszak is sokkal több mint 60 rész.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1775 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:54:00 »
Na látod, a becses olvasó véleménye a döntő. Úgyhogy feléleszthetnénk az ötletet, ha mások is megtudták (volna vagy nem vagy mittomén) csinálni, akkor nekünk is menne.       Na meg minek tennénk ki összevissza? Ha úgyis feltennénk az egészet? (Te mondtad   )

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1774 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:53:17 »
Idézet
...a fordítók által legjobbnak ítélteket...
Akkor máris rinyálok: kösz, Talgaby, a 39-et, de szerintem ez eléggé lapos. Tudom, ízlésekről nem lehet vitatkozni, de szerintem ez nem túl vicces és nem is történik benne szinte semmi, ráadásul egy történetfonal kellős közepe. Van benne egy-két jó beszólás, de amúgy... vagy a 40-ben jönne a nagy durranás?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1773 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:52:30 »
Idézet
szerintem nincs igazán akadálya.
de van, az idő.
nézd meg, hány honosító oldal működik és mióta, és ezeken hány befejezett 60 rész körüli sorozatot látsz, mint a Deadpool  
szóval oké, merjünk nagyot álmondni, meg minden... de ha válogatás szintjén megmaradunk, az valóságosabb lesz  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1772 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:50:34 »
Szerintem csinálhatnátok az egészet is. A Spidertom-on is az volt a terv, hogy nekiugranak az egésznek. Nitroval közösen megcsinálták az eredeti X-es megjelenéseit,  00-dik részt Petshop beírta. Kaine odaadta exactlee-nek a Deadpool-t, de ő lemondott az egész sorozatról tudtommal... szerintem nincs igazán akadálya.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 06., 15:50:46 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1771 Dátum: 2006. Szeptember 06., 15:50:17 »
Idézet
Oké, jöhet a Dp #1, már várom 
az nem lett kikötve, hogy sorrendben