A gond viszont ott kezdődik, hogy vannak benne nagyon rossz részek is. És a nagyon alatt én most a nagyon-nagyont értem. Vgy ott vannak az olyanok, mint pl. a Cruel Summer 3 részes történet, ami egy az egyben egy sötét, komor Megtorló-sztori egyedül azért lett DP, mert a legelején van egyetlen ütős poén, meg utána egy-két beszólás, de az egész inkább egy nagyon szomorú dráma. Vagy az utána következő gyilkos ikrek, abban se sok vicces dolog van. Aztán a Funeral for Freak, amiben az egyedüli poén jóformán az, hogy egy tag 3 oldalanként lehányja DP-t (na jó, a végén a kölykök nagyot alakítanak, de annyi). De előbbre visszamenve is ott a feleségének története, semmi extra. Vagy ha elkezdődne az elejétől, akkor úgy huszonegynéhányig még talán menne is, mert az ott egy nagy-nagy történetvonulat, pár apróbb kitérővel, de azért többnyire a LL&L machinációi körül folyik. De onnan igencsak hullámzó a színvonal. Talán még a #39-től kezdődően a Weapon X-miniig lehetne, annak a végén van egy nagyon nagy törés.
Gabe: A DP az első író távozása után nem összefüggő, összevissza kalandozik, egy nagyobb blokk van, amit fentebb írtam. Nagyon nem tudnám a Spider-Girlhöz hasonlítani ebből a szempntból. Hd el, jól kársz a válogatásokkal is. Ha IC vállalja a miniket, azokkal meg különösen
Inner Circle: bazz, nem ebben van a Dracula vs. Bugs Bunny? Akkor bocs. Ez esetben elküldöm a Thorosat, hátha az jobban tetszik. Negyed óra, és fenn is lesz.
Micho: Kösz a linket. Végre megtudhatom, kihez kerül az a szerencsétlen lány (DP menti meg, így sok jót nem jósolok neki... )