Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1435957 alkalommal)

0 Felhasználó és 31 vendég van a témában

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1680 Dátum: 2006. Szeptember 04., 18:24:50 »
Idézet
Dead Poolban elvesztette az eszét

???? te tudod hogy miylen kisérleteket vágeztek rajta a weapon-xnél?

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1679 Dátum: 2006. Szeptember 04., 18:10:43 »
Idézet
Idézet
Szerintem nem elmebeteg Deadpool.
Szerintem viszont az. Eddig csak elég hülye humora volt, de ebben a történetben a szellemi szintje egy tízéves gyerekének felel meg, legalábbis teljesen úgy viselkedik.
Ilyen módon néha én is az vagyok.  

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1678 Dátum: 2006. Szeptember 04., 17:09:27 »
Most Punkológus csinálja az összefoglalókat?? Mert én szívesen átvenném őket ha nem baj.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1677 Dátum: 2006. Szeptember 04., 16:49:21 »
Idézet
Hm, én pedig azt hittem, hogy X ügynökkel az volt az eredeti cél, hogy csináljanak belőle egy jól fogyó spin-off címet.
ez lett volna vicces, ha életben marad a sorozat, és először a világon sikeresebbé válik, mint a main title, amiről lespinoffolt  
amúgy én is találtam rá utalást, amit kaine mondott az X-szel kapcsolatban... sőt, Kábel címét is átnevezték akkoriban Soldier-X-re  
(úgy tűnik, a Cable név önmagában nem volt túl ikszmenes   )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 04., 16:51:07 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1676 Dátum: 2006. Szeptember 04., 16:16:46 »
Akár. Deadpooolnál sosem tudhatja az ember.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1675 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:45:00 »
Látod a gondolatait számról számra. Szerinted megjátssza?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1674 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:43:38 »
Attól, hogy hülyén viselkedik még nem elmebeteg. Lehet, hogy megjátssza.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1673 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:42:16 »
Hm, én pedig azt hittem, hogy X ügynökkel az volt az eredeti cél, hogy csináljanak belőle egy jól fogyó spin-off címet. Na mindegy. Az eredettörténete viszont valóban zseniális és remekül megy a continuitybe. Annyira remekül, hogy ilyen jó átfedést több, mint egy évre előre még nem is láttam soha. Tényleg beszállhattak volna anno a klón-sztorikba.  
DP viszont a régi sorozatban maga vallotta be, hogy a Dead Poolban elvesztette az eszét (szó szerint), és mintha az LL&L-nél is közölték volna párszor, hogy minden teszt azt mutatja, hogy elmebeteg.  A szellemi szintja meg egyébként az egész C&DP-ben ilyen. Nekem tetszik. Chimichanga.
És a Marvelnél a jelek szerint igen elterjedt dolog az ilyen hülyéskedés a készítőktől. Csak tartsák meg ezt a jó szokásukat. És a DC cikizését. Azt kedvelem még nagyon (azóta is azon a 101 mód...-os DC-poénon röhögök  ).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1672 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:37:14 »
Idézet
Szerintem nem elmebeteg Deadpool. Csak éppen mivel tisztában van vele, hogy sose lehet normális élete, leszámolt már mindennel és nem is érdekli komolyabban semmi.
Szerintem viszont az. Eddig csak elég hülye humora volt, de ebben a történetben a szellemi szintje egy tízéves gyerekének felel meg, legalábbis teljesen úgy viselkedik.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1671 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:29:43 »
Idézet
Volt egy Marvel premier szám, ahol az akkori nagyágyú Marvel alkotók játszottak labdajátékot csak úgy mellékesen, meg ott vannak a -1 -es részek, ahol mindig Stan Lee is szerepelt.
Meg a Tűz ura vs. Főnix meccsben Claremont elmélyülten magyarázta Dave Cockrum-nak, hogy a Tűz ura ezzel a hatalmas hangeffektussal csapódik be... és becsapódott a fejük fölött és rohanhattak a törmelék elől  néhány számmal korábban meg Stan Lee és Jack Kirby (asszem) csóválták a fejüket a háttérben, míg Jean és Scott csókolóztak, hogy "A mi időnkben ez elképzelhetetlen volt!" Ja és az egyik X-Menben (ami hamarosan felbukkan Nitrónál) Claremont a háttérben felcsíp egy csajt egy bárban, aki korábban Bulldózerre hajtott

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1670 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:11:00 »
Nem azért volt Agent-X, hogy felfuttassanak egy új karaktert, hanem azért, hogy a nagyon gyengén fogyó Deadpoolból többet adhassanak el, hisz akkoriban minden nagyon jól fogyott, aminek volt egy X a címében.
Más részről annak a magyarázatát, hogy miért lett Agent-X és hogy hogyan lett újra Deadpool, nagyon jól megmagyarázták. Hol voltak ezek az írók a Klón sztorik idején?  
Szerintem nem elmebeteg Deadpool. Csak éppen mivel tisztában van vele, hogy sose lehet normális élete, leszámolt már mindennel és nem is érdekli komolyabban semmi.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1669 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:09:22 »
Volt egy Marvel premier szám, ahol az akkori nagyágyú Marvel alkotók játszottak labdajátékot csak úgy mellékesen, meg ott vannak a -1 -es részek, ahol mindig Stan Lee is szerepelt. Az Avengers vol.3-ba is van, hogy hirtelen megjelenik Busiek és leállítja Perezt, hogy ne az éppen ügyeletes ellenséget rajzolja, hanem inkább a Bestiát, eközben meg Perez aggódik, hogy eltűnt az impresszum és Harras ki fogja nyírni őket ezért. Én birom az ilyeneket, Deadpool-t meg nem szabad vérkomolyan venni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1668 Dátum: 2006. Szeptember 04., 15:02:27 »
Deadpool a Weapon X-nél a Dead Pool-ban vendégeskedett, ott egy kicsit durvább kísérleteket végeztek az embereken, mint amin Rozsomák átesett. Abba őrült anno bele (mert azt remélem mindenki tudja, hogy DP hivatalosan is elmebeteg), és a halálával együtt ez vmiért azt eredményezte többek között, hogy onnantól tudta, mi a helyzet. Legalábbis onnantól kommentálta úgy az eseményeket, hogy utalt a képregényes dolgokra.
Agent X utolsó sztorijának címe: Deadpool Walking. Az Agent X csak azért volt, hogy felfuttassanak egy spin-off karaktert (nem jött nagyon össze), mielőtt a nagy Wade visszatér. Egyébként az első hat rész után ez a sztori a legjobb abból a sorozatból (a közepe marha unalmas). Ja, és X ügynök harmadrészben Deadpool is.

És az Amazon képregények sose a marha nagy komolyságukról voltak híresek. Nézd csak meg a mostanit, a felét elökörködik (jó értelemben)

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1667 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:57:51 »
Idézet
vagy már kigyalulta a hosszútávú memóriáját az alkohol és egyéb nyalánkságok?  
utóbbit vállallom    

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1666 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:57:05 »
Idézet
csak lassan már olyan lesz, mint az a minimalista rajzfilm, amelyikben állandóan kiszólogatott a rajzolónak a figura, hogy mit rajzoljon neki
Ha valaki nem ismeri Menő Manót névről, az vagy 14 éves, vagy már kigyalulta a hosszútávú memóriáját az alkohol és egyéb nyalánkságok?  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1665 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:54:32 »
Ez már a jó értelemben vett marhaság magasfoka. Deadpoolról mindig tudtam, hogy van ilyen hülye, de hogy Amazon...

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1664 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:47:15 »
Idézet
Tisztában van vele, hogy képregényfigura, a magyarázat az első "halálával" és az X Fegyvernél töltött idő alatt történt kísérletekkel van összefüggésben.
akkor jó  de Rozsi miért nem tudja, hisz ő is vendégeskedett az X-fegyver programban  
az én szememben amúgy hülyén veszi ki magát az ilyesmi egy "komoly" történetben... de ha mindez csak a DP füzetekben történik, az nem gond persze
csak lassan már olyan lesz, mint az a minimalista rajzfilm, amelyikben állandóan kiszólogatott a rajzolónak a figura, hogy mit rajzoljon neki

Idézet
De az Agent X vége óta

hm, én úgy emlékeztem, hogy Agent X nem egyenlő DP-vel.

Idézet
Hát ez nem újdonság

persze, rengeteg képregénybe visznek ilyesmit alkalomadtán, de nem állandóan
a Byrne féle F4-ben meg rendszeresen volt benne Byrne, mint a "krónikásuk".

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1663 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:43:36 »
És akkor ott van ugye a most futó She-Hulk v2 is, amiben finoman szólva új szintre emelik a képregényesdit. A #11-ben pl. egy ember odamegy a főnökhöz, és közli vele, hogy rájött a titkos személyazonosságára, megtalálta az egyik korábbi Amazon-képregényben.  Előtte meg azon vitatkoznak, hogy a mostani sorozat (amiben éppen szerepelnek) az most a v4 vagy a v3, mire kiderül, hogy a v2, sose volt v3...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1662 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:39:38 »
Idézet
azt gondolom, hogy DP szinte egy külön univerzum a Marvelen belül, hisz ilyen dolgok, minthogy a narrációs szövegeiről beszél, stb, azt támasztják alá, hogy ő tulajdonképpen tudja, hogy egy képregényben szerepel
Hát ez nem újdonság, az Amazon képregényei végig ilyenek voltak egy időben. Például dühöngött, hogy az olvasók már tudják hogy ki az aktuális ellensége, mert látták a másik oldalon, de oda ő nem lát át, szóval várhat még két teljes részen át, mire megtudja ő is.
Volt egy olyan Alpha Flight borító, amin csak egy sötét raktárban söprögető munkás volt látható, aki ezt mondta: "Borító?... mármint azokkal a nagymellű nőkkel meg szuperfickókkal? Á, bocs, azért bele kell lapozni..."
Ja meg az egyik X-Men végén egy szerkesztő méregette a Blackbird-et centiméterrel, és rajzolgatta a Kézikönyv rajzait, de aztán Xaviernek elege lett és kirúgta

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1661 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:39:05 »
Tisztában van vele, hogy képregényfigura, a magyarázat az első "halálával" és az X Fegyvernél töltött idő alatt történt kísérletekkel van összefüggésben. De az Agent X vége óta (mikor visszatért) egyre jobban hangsúlyozza, hogy ez csak egy képregény ("Még mindig olyan kis sárga szövegdobozokban gondolkodom... ááá, jó újra látni titeket kis sárga szövegdobozok!"), a többi szereplő meg persze néz rá, hogy mit akar...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1660 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:27:25 »
Idézet
Idézet
te, ilyen hülyeségek mennek egy Deadpool képregényben??
Á, ez most egy elég laza, visszafogott szám volt, talán a Polgárháború miatt komolyítottak ennyit rajta.
na igen. általában én szeretem Deadpoolt, bár ezt a C/D sorozatot nem ismerem. azt gondolom, hogy DP szinte egy külön univerzum a Marvelen belül, hisz ilyen dolgok, minthogy a narrációs szövegeiről beszél, stb, azt támasztják alá, hogy ő tulajdonképpen tudja, hogy egy képregényben szerepel  
vagy volt már erre valami magyarázat?  
szóval ilyen össznépi rendevényeken, mint ez is most, az írók elhagyhatnák ezt a stílust picit, mert elkomolytalanítja a többi hőst is ezzel, sőt, az egész sztorit
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 04., 14:27:53 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1659 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:18:23 »
Idézet
Á, ez most egy elég laza, visszafogott szám volt, talán a Polgárháború miatt komolyítottak ennyit rajta. Csodálkoztam is. Bár annak örülök, hogy ismét összefutott annyi idő után a Nagy-tavi Angyalokkal... bocs, Bajnokokkal  De örülök, hogy a jó öreg "Megölte Mr. Immortalt!" mondat ismét benne van. (Fura, nem is tudtam, hogy gyűjti az X-Men kártyákat...  )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1658 Dátum: 2006. Szeptember 04., 14:09:16 »
nagyon köszi a fordítást, én szétröhögtem magam, ez nagyon készen van

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1657 Dátum: 2006. Szeptember 04., 13:59:42 »
Idézet
Kábel és Deadpool 30 - A Hősvadász

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1656 Dátum: 2006. Szeptember 04., 13:37:39 »
Kábel és Deadpool 30 - A Hősvadász

"Valaha réges régen tragikus ellenségeskedés vette kezdetét az Egyesült Államokban, amely szörnyű háborúba torkollt. E háborút,  amelynek emlékét ma már csak tök depis, színtelen fényképek idézik fel, az Államok Közti Háborúnak nevezték, de azóta csak Polgárháborúként emlegetjük, mintha csak ez az egy polgárháború lett volna. Most a Marvel is előjött a saját Polgárháborújával, megspékelve ™ jelzésekkel, meg többszáz civil áldozattal, sőt végül Pókember levette a maszkját, amiből valszeg akkora balhé lesz, hogy még évek múlva is vért fognak izzadni a képregényírók, hogy valahogy el tudják sikálni ezt az egész hülyeséget. Aztán van valami Regisztrációs Törvény is, amire néhány hős csak úgy fütyül, és itt jövök én a képbe..."

Deadpool elhatározza, hogy le fog vadászni néhány, a reg.tv.-nek nem engedelmeskedő hőst, amitől a kormányzat annyira el lesz ragadtatva, hogy felbérli őt fejvadásznak. Négy totál lúzer "hőssel", a A Nagy-Tavak Angyalaival kezdi... de az egyik közbevág, hogy ők már A Nagy-Tavak Bajnokai. Deadpool meglepődik, hiszen nem is szövegbuborékban beszélt, hanem narrátor-szövegben, akkor meg hogyan hallhatja más meg őt a saját képregényében? Az Angyalok, izé, Bajnokok közlik vele, hogy hangosan beszél. Deadpool nem érti a dolgot, de azért folytatja a csatát. Gúnyosan kérdezi a Bajnokokat, hogy ezta  hülye nevet honnan szedték, talán pókeren elvesztettek valami jobbat? Kiderül, hogy valóban pókereztek, de ezt a nevet éppen hogy nyerni sikerült. Deadpoolnak elege van, rájuk veti magát azt kiáltva, hogy "Úgyis regisztrálni fogtok!"

Mr. Halhatatlan, az egyik Bajnok épp mondaná, hogy "De mi már...", de Deadpool ekkor szokás szerint megöli (mondván hogy úgyis mindjárt ismét élni fog, és eljátszva a gondolattal, hogy most egy retyóba rejti el a fejét). Berta, egy Haspók-szerű csaj "elnyeli" Deadpool-t, elborítva a saját testével, mint Barba-papa, ám Deadpool valami csintalanságot művel, mert Berta felháborodottan kilöki magából, azt kiáltva hogy "Hogy merészeled???" Deadpool rögtön kirántja a biztosítószöget egy kézigránátból. Bár ezzel magát is felrobbantja, bízik az öngyógyító képességében.

Ekkor megjelenik a Bajnokok utolsó tagja, a világ legszánalmasabb "szuperhőse", a Mókuslányka. Deadpool nem is veszi komolyan, de rosszul teszi, mert Mókuslányka hülyére veri, aztán a Bajnokok gatyára vetkőztetve átadják a rendőrségnek.
A rendőrség nem igazán tudja, hogy mit csináljon vele, főleg miután Deadpool megkísérli, hogy ő adja át a reg. törvényt megsértő Bajnokokat nekik - de aztán kiderül, hogy a Bajnokok már regisztráltak. Deadpool lecseszi Mr. Halhatatlant, hogy miért nem szólt előbb? Hát mert Deadpool levágta a fejét... Intelligens társalgás bontakozik ki, amit Hafner nyomozó, egy szövetségi ügynök zavar meg. Felajánlja Deadpool-nak azt, amire vágyott: legyen kormányzati fejvadász!

Deadpool hazatér és izgatottan készül a munkára. Megjelenik Kábel, akinek elmondja, hogy először is Mr Fantastic-et kapja el; villámcsapásként éri a hír, hogy ő már regisztrált. Elgondolkozik azon, hogy talán meg kéne tudni hogy ki regisztrált és ki nem, még mielőtt vadászni kezd rájuk. Kábel csalódott, hogy Deadpool a kormány oldalára állt. Elválnak útjaik.

Kábel Amerika Kapitányhoz megy és megpróbálja rávenni, hogy ő és a többi renegát hős jöjjön vele Providence-be, egy kis, Kábel irányítása alatt álló államba. AK visszautasítja, mert itt kell harcolniuk a jogaikért. Kábel szerint teljesen reménytelen a helyzetük: be is mutatja, hogy ő maga máris ismeri a renegát hősöket álcázó hamis személyazonosságokat. Kábel jó történelemből és tudja, hogy a hősöknek ma még csak regisztrálniuk kell, de évek-évtizedek múlva már egy központilag irányított erőszakszervezetté válnak majd. AK-ék szerinte máris elveszítették ezt a harcot, de ha vele jönnek, akkor Amerika helyett harcolhatnak tovább a világ jövőjéért és megnyerhetik a háborút.
AK ismét visszautasítja Kábelt. Kábel nem is számított másra, de figyelmezteti AK-t: amikor majd végleg fel kell adják itt a küzdelmet, még mindig várja majd őket.

Deadpool az egész beszélgetést egy közeli háztetőről nézte, és így már ő is ismeri AK és a többi lázadó hős titkos személyazonosságát. Először a Fenegyereket akarja elkapni. Őt követve (és ismét fennakadva azon, hogy a narrátor-szövege továbbra sem működik) eljut egy kihalt raktárba, ahol egy fia Quinjet vagy a Negatív Zónába vezető portál sem vár rá. Emiatt csalódott. Vár rá viszont Fenegyerek és egy fejbeütés; kezdődhet a tánc!

Deadpool egy interdimenzionális transzporterrel támad Fenegyerekre, ami az agyát időlegesen a sötét X dimenzióba teleportálná, ám Fenegyerek hamar megállapítja, hogy az csak egy iPod, amit egy darab szigszalaggal ragasztott rá. Deadpool kénytelen belátni, hogy csakugyan így van. A verekedés folytatódik, közben Fenegyerek megpróbálja meggyőzni Deadpool-t, hogy a Regisztráció helytelen. Miért nem teheti a dolgát úgy, mint eddig? Deadpool szerint a legtöbb szuperhős egy időzített bomba - na nem a Fenegyerek-féle pizsamások, hanem az igazán durvák, mint Vasember, Thor és a Mókuslányka. De nem tudják meggyőzni egymást, és Deadpool hirtelen a fejéhez kap: hiszen ő nem is Fenegyerekkel harcol! Ő valójában...

És ekkor ismét a fejéhez kap, mert kupán találja egy egyedi adamantium-vibránium ötvözetből készült pajzs. Hátrafordulva a renegát hősök csapatát látja, ami csak egyvalamit jelenthet... szét fogják rúgni a seggét!

A következő részben: Szétrúgják Deadpool seggét!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1655 Dátum: 2006. Szeptember 04., 08:59:56 »
Azta, micsoda válltömés!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1654 Dátum: 2006. Szeptember 03., 22:11:18 »
Nincs is odaírva    (A Javit gomb a barátod  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 03., 22:24:02 írta Punkológus »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1653 Dátum: 2006. Szeptember 03., 22:04:36 »
Aw, kár volt odaírni, ki ő. Fel lehetett volna mérni, hány Marvel-érdeklődő olvasta az itteni Angyalokat.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1652 Dátum: 2006. Szeptember 03., 21:59:00 »
Ez a Beyond 4 boritója, ezzel fény derül Pókember halálának relytéjére gondolom én  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 03., 22:10:50 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1651 Dátum: 2006. Szeptember 03., 11:36:05 »
     bevallom, azt hittem hogy itt csak X-men van, ezért túlzottan nem is néztem körül, de akkor most megyek is