Tudom, Drake, mikor a karja alatt nézi a hálót és utána jókedvűen hintázik. Még a mozgás korábbi fázisait jelképező halvány rajzok is óriásiak. Leonardi, Romita, azokat úgy emlékszem, ők nyomták megtévesztően hasonlóan. Ulyen sztorik keménytáblában...wow... Na de ez a kockafejű öreg ifj. Romita, meg ez a totem hülyeség. A kötetben pedig agyondìcsérik a rajzot is és a sztorit is, hogy milyen újszerű. Micsoda újszerű? Mikor a szereplő előjön Peternek ezzel a tyúk, vagy tojás dologgal, az meg hüledezik ezen...én meg csak néztem magam elé, hogy mi ez a hablaty, Peter min döbben le?? Mert az öreg csak beszél felesleges dolgokat. Méghogy újszerű.Az jutott eszembe, mikor a Csengetett, M'lord?-ban dadaista estet tartanak és felkonferálják a költő "roppant újszerű" versét, Meldrumék meg odasúgják, hogy vége van már? Na ennyit az újszerűségről. Persze, tudom én, hogy nem lehet örökké ugyanilyan jót írni, na de szinte jobbnak beállítani egy láthatóan közepes munkát... mindennel így vagyok, legyen szó SW filmekről ( na ebbe nem tudok belemenni anyázás nélkül, nem is megyek ☺ ), vagy Pókemberről.