Szeritem azért ne igyunk előre Vasember páncéljára. Ki tudja. Ahogy a klasszikus mondás is tartja "I have a bad feeling about this" szóval ez túl egyszerű lenne, hogy győz Kapi úgyis, mert ő képviseli az igazságot, meg a szabadságot stb.. stb.. nagyrészt ezt várják az emberek, de én reménykedem, hogy lesz valami csavar, egy apró fricska amitől mindenkinek leesik az álla. Nem tudom, hogy minek kellene lennie, de ez így túl simának tűnik, túl hamar beállni látszik a vonal, megszilárdulni, lineárissá válni a dolog.. szerintem a java még csak most jön.. Pl lehet, hogy egy harmadik fél van a háttérben és mindenki meg lett vezetve? (Nem tudom, csak tipp) Talán a harmadik fél a MARVEL és pont ezt akarta elérni, hogy beálljanak az erőviszonok az olvasók között, tehát pl jelenleg itt több kapis szurkoló van, mint vasfejes, lehet, hogy a nagyobb fórumokat, oldalakat a világhálón figyelik, és ahogy alakulnak a viszonyok úgy alakítják a már előre elkészült KÉT sorozatukból azt húzzák elő, amelyre a népnek igénye van nagyobb mértékben. Persze ez csak egy vad összeesküvés elmélet.... hmmm várjatok csöngettek. Kinézek az ablakon. Érdekes. Fekete, lefügönnyözött autós ismerősünk FBI rendszámmal nincs... Hééé mit, mit akarnak... én csak kitaláltam.. milyen dokumentumok hééé ---ne...