Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1478805 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #870 Dátum: 2006. Július 12., 14:11:24 »
Hello emberek, az utóbbi pár napban házfelújítás miatt nem volt netem, de úgy látom nem maradtam le semmiről. Viszont mivel mostmár itt vagyok így nemsokára folytatom a Planet Hulk összefoglalóját! Ja és Nickfury: nem hiszem, hogy az Ezüst Utazó hozná haza a Hulkot, mert akkor ezt már megtette volna!  Illetve admiralilles: szinte biztos, hogy a Hulk nem tér vissza a Civil War végéig, mert ezt az egész Planet Hulk sorozatot, ha jó emlékszem 14 részesre tervezik.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #869 Dátum: 2006. Július 12., 13:58:05 »
Amíg a következő CW történésekre várunk.

Beyond 01.
 Egy tagot látunk aki sírokat ás, és a veszteségekről fájdalomról narrál. Megtudjuk hogy amikor már azt hinné végetér a fájdalmak sorozata, minden kezdődik előről. Ekkor megpillantjuk, hogy nem csak pár sírról van szó, hanem nagyon sokról. Nem is férnek el egy egész oldalas képen.
 Ezt követően egy Gravity nevű szuperhős csajozik, majd hősködik egy sort egy szupergonosz ellenében. Autóhajigálás, miegymás. Ez a Gravity gyerek kinézetre nekem a Kullancs segítőjét jutatta eszembe. Hálálkodó rendőrök, mondják neki, hogy azt hitték a nagy izé miatt jött, ami a parkban van. A Secret War-ból ismert szerkezet más herokkal a csillagok közé ragadja.
 A tapasztaltabbak Spidey, Darázs, Hangya épp az újabbaknak ecsetelik Venom (Scorpio), Kraven, Meduza, stb. a régi történéseket. hogy ez már megesett, stb...
 Megjeleni a Túlontúli (valójában nem jelenik meg, csak valami fényes ragyogás), és mondja hogy küzdjenek, mert valóra váltja a győztes álmát.
 Mivel ellenfél még nincs a láthatáron, Venom ezt úgy értelmezi, hogy neki Pókkal kell küzdeni. Pók magyarázza neki, hogy olyan hülye hogy sosem tanulja meg hogy mindig csak veszít, amikor ellenfele skorpiófarkat növesztve átdöfi Pók szívét. Pókot Medúza kapja el a hajával, aki M .J.-hez beszél, alighanem a vörös haj miatt, majd kiszenved.
 Medúza sír, majd Venomra támad. Folyt köv felirat.

Son of M
 A Pietro akit Pietro a szobájában talál felvilágosítja hogy ő nem egy alakváltó inhuman, hanem jövőbeli mása. Erejét ugyanis abban a formában nyerte vissza, hogy tud utazni az időben.  De csak előre és a kiindulási pontra vissza. Ezt tette most is pár napot előre lépve a hatástól láthatóan öregedő önmagával találkozva. Így befolyásolva öregebb önmagától képessé válnak befolyásolni környezetüket, hisz tetteik után visszatérhet a tett elé. A riasztás idejére alibit szerez stb.
 Pietro később féltékeny lesz egy Kristálynak udvarló férfire aki varázskertjével rátámad, majd összekap K-val akinek fáj hogy nem bízik benne. Ettől indulatossá válva még befolyásolhatóbbá válik. Öregebb énje még gyilkosságra is ráveszi, amin visszatérve az időben már nem változtat pedig megtehetné. Sőt még nevet is a későbbi áldozat háta mögött.
 Ellop egy ereklyét, majd Lunának azt hazudva, hogy nem akarják, hogy anyu aggódjon, a Földre indul a kislánnyal. Ebben megint a kutyus segít, akit Luna (1dül ő tud beszélni vele) titoktartásra kér, mikor visszatér Attikan-ba.
 Luna csalódott hogy nem az óceánhoz mentek, hanem rejtőzködnek egy lepukkant környéken (az idősebb P tanácsa), és kérleli apját hogy ne nyissa ki a cuccost amit magukkal hoztak (henger alakú tartály vagy mi). Az azonban eddigre már eléggé eszement fejjel a korábbihoz hasonló kék ködöt ereszt ki belőle...

Last Planet Standing.
 Erről csak röviden. Öt részes, alternatív jövős. Póklány, Stinger, a Fantasztikus Ötös, Buldi2 és még egy rahedli kortársuk Galaktust próbálgatja lebeszélni arról hogy hosszú éhezés után felzabálja a galaxist, persze pont a Földről. Az elnök közben atom bevetésére készül. Pók, Stinger és Amikapi utódja, aki egy leányzó, miniben (most nem a szoknyára gondolok) belülről addig barkácsolják a vezérlőközpontot míg ez sikerül. A lefagyasztásból olvadó Thor és az időlegesen deszkáját vesztő Ezüst Utazó támadása közepette G elcsodálkozik Halálúrnő érkeztén "Hát én is meghalhatok? "
 Egy végső robbanásban Utazó és Galactus egyesül (mondhatni egybesül  ), és némi városújjáépítés után közli hogy küldetésére indul. Reed kérdezi, hogy mi a küldetés, de persze ahhoz mindenki túl pondró hogy megértse, ezért nem köti az orrára.
 Buldi2 szomorkodik hogy a sok halott nem újraépíthető, de örül hogy a három csaj előkerül, eredeti méretében. (ezen trükkjük és hősi tettük egybként egy JLA epizódra hajaz)
 A konklúzió, miközben hőseink bölcselkednek még egy sort, épületes, bármit is hoz a jövő, a lényeg hogy még itt vagyunk.

Javítsatok ahol kell, ha olvastátok őket.
- A Beyond akkor most vagy alternatív egy halott Pókkkal vagy csak valamelyik klónja múlt ki.
- A Son of M időutazós része lehet hogy kicsit zavaros, de megérteni is nehéz volt.  
-A LPS korszak, szereplői nekem itt tetszettek meg.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 12., 15:05:30 írta Gorgonita »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #868 Dátum: 2006. Július 12., 13:28:50 »
Nem CW-s, hanem Waddafakk-os hozzászólás:

Bassza meg, a saját Windows-om se szó, se beszéd, kizárt az általam létrehozott Képregények mappámból, és csak abból azon a partíción! Hát ilyet még nem szoptam!    

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #867 Dátum: 2006. Július 12., 12:47:31 »
Idézet
May néni nem halt meg? (tipikus)
nem    amit az amazing spider-man 400-ban láttunk, a csodálatos elmúlást... hát azt visszacsinálták, és azt mondták később, csak manipuláció volt (egy dublőr)  

Simson: szívesen  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 12., 12:48:02 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #866 Dátum: 2006. Július 12., 12:37:48 »
Hát vazze, egész este olvastam, hogy behozzam a lemaradásomat. És volt mit. Nekem a Marvelnél az Onslaught féle műbalhé úgy tíz éve betette a kaput, úgyhogy kellemes egy ilyen, kvázi-reality sztorival találkozni. Az általános és ilyenkor természetes kérdéseket leszámítva csak egy dolgot nem értek: May néni nem halt meg? (tipikus)
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #865 Dátum: 2006. Július 12., 12:03:58 »
Én személy szerint örülök neki, hogy a szuperhősök egymás ellen harcolnak. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből. Tehát akkor most Peter vasemberrel van. Ami annyit tesz: Felfedi a kilétét. Mit szól ehhez JJJ...

Micho, kösz a bannert (nyilvánosan is  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 12., 12:05:08 írta Simson »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #864 Dátum: 2006. Július 12., 09:18:31 »
Idézet
Egy kérdés: Mi ez a Polgár Háború?
nemrég kérdezte valaki priviben, úgyhogy kimásolom amit írtam, dióhélyban ez történik:

a Civil War (Polgárháború) egy most bonatkozó történetfolyam, amiben a központi szerepet a szuperhősök regisztrációs törvénye jelenti, miszerint minden hős vegye le a maszkját, és a kormány ellenőrzése alatt dolgozzon tovább. ezt nem mindenki veszi jónéven, ezért kettészakad a szuperhős tábor: Vasember a regisztrálást támogatók élén áll, az ellenálló szuperhősöket pedig Amerika Kapitány vezeti.

Idézet
És hol lehet magyarul olvasni?

sehol, és nem is igen lesz. de ebben a topikban összefoglalunk minden füzetet, amiben részletesen leírjuk az eseményeket  keress vissza, nemrég két nagy hozzászólásba sűrítettem az eddigi összefoglalókat. újabban érkeznek Planet Hulk összefoglalók és Decimation, Son of M is. csak lapoznod kell  meg majd úgyis kérdezel

Idézet
Igen, ez ugyanaza a Zém, aki szétkúrta a kúriát, meg nem is. A tudata ugyanaz

szerintem akkor eldőlt a kérdés, hisz ugye a "tudatot", tudatosságot büntetik, és akárhogy néz ki az illető (pl. átplasztikáztatja magát, esetünkben új testet kap ) azért marad ugyanő. lecsukatni Zémót!!!!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 12., 09:31:29 írta Micho »

Nem elérhető lewy

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #863 Dátum: 2006. Július 12., 09:03:28 »
Egy kérdés: Mi ez a Polgár Háború? És hol lehet magyarul olvasni?

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #862 Dátum: 2006. Július 12., 08:51:56 »
Az előző oldalon felvetett, Zémóval való kérdéssel kapcsolatban:

Igen, ez ugyanaza a Zém, aki szétkúrta a kúriát, meg nem is. A tudata ugyanaz, de a TB későbbi számaiban a teste elpusztult, ezért több testben és cuccban bújkált egy ideig, majd végül kikötött a Franklin Richards által készített Ellen-Föld ottani Zémójának a testében. Szóval meghalt és újra feltámadt, elég problémásan büntethető jogilag. Az az indoklás jut eszembe, amit Magneto védőügyvédje nyomott és el is fogadtak, hogy az Alfa Mutáns visszafiatalítása előtti időszakot ne vegyék figyelembe, mert az egy másik ember volt.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #861 Dátum: 2006. Július 12., 06:05:40 »
Már úgy várom hogy Hulk visszatérjen. Képzeljétek csak el!  

A polgárháború utolsó, mindent eldöntő, végső összecsapása. A szavak helyett szóljanak a fegyverek! Itt vérnek kell folynia! Ez egy olyan dolog, amiből egyik fél sem enged, a békés megoldásra nincs esély. Felsorakozik a két tábor, egy kies vidéken. Ez a környék évszázadok óta erre az összecsapásra várt.
A levegő szinte vibrál. Senki sem szól. Nézik, kire csapjanak le először. Az esélyeket latolgatják, és hogy mit is keresnek itt. Hogyan jutottak ideáig? Jó az amit tesznek? Nekik van igazuk? Vagy az ellenségnek?
Amerika Kapitány végigtekint emberein, bízik bennük, az erejükben és az ügyben ami mellett kiállt.
Vasember az ellenséget méregeti, szánja őket. El sem bírja képzelni, hogy bírnak majd ellenállni annak a kirobbanó erőnek, amit a lázadókra fognak zúdítani.
Mindenki a jelre vár. Egy apró mozdulat, egy legyintés, egy biccentés, bármi.
És nem csak a jelenlevők figyelnek. Az összes műhold erre a területre szegezi kamerái lencséit. Az emberek a TV-ik előtt nem mernek pislantani sem. A jeges verejték szinte ráfagy a homlokukra.
Itt az idő! mindenki érez valami furcsa vibrálást. Az izmok megfeszülnek, az energialövedékek kezdenek felragyogni parancsolóik szemében és kezeik közt. A szuperképességek kezdenek előtörni. De nem, itt valami nem stimmel! A furcsa lüktetés fentről jön. Valami az égen! Egy lángcsóva, ami iszonyatos fényességgel szeli át a sötét felhőket, majd hatalmas robajjal pont a szemben álló felk közt landol, egy robbanás kíséretében. Senki sem sérül meg(egyelőre), hála a rengeteg erőtérnek, melyek védelmezik gazdáikat és azok bajtársait.
A füst hamar felszáll és a lángok közül egy irdatlan test emelkedik ki. Még senki sem látta őt ilyennek. Az alak körülnéz. Hatalmas levegőt vesz, és az ég felé kiáltja olyan erővel, hogy abba a planéta is beleremeg:
-HULK SZÉTRÚGJA MINDENKINEK A SEGGÉT!!!!!!!!!!

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #860 Dátum: 2006. Július 12., 02:30:22 »
Idézet
Ezt a WC berendezést nem a Sims2-ből vetted?  Ott van ilyen.
google-ba beírtam: toilet  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Graf-X

• Kázmér
  • **
    • http://comixart.hu
« Válasz #859 Dátum: 2006. Július 12., 01:26:43 »
Az itteni ujsagok szerint aszontak Zizunak: Son of a terrorist whore!
Szerintem allat volt a fejes, nyugdijaskent most mellekesen elmehetne kidobonak.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #858 Dátum: 2006. Július 11., 22:37:10 »
Szerintem Hulkot az ezüst Utazó fogja hazavinnia deszkáján. Micho ugye tudod hogy Zidane csak azárt fejelte melkhason az olasz játékost mert az asszmás? És  nem kapot levegőt, de zidane szerencsére segitett.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #857 Dátum: 2006. Július 11., 20:29:55 »
Idézet
valahogy ez a jelenlegi CW cucc jobban izgat, mint egy 5 évvel ezelőtti sztori

Ezzel valahogy én is így vagyok mostanában, picit addikt lettem CW téren  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #856 Dátum: 2006. Július 11., 20:22:07 »
Ezt a WC berendezést nem a Sims2-ből vetted?  Ott van ilyen.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 11., 20:22:27 írta TOM1 »

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #855 Dátum: 2006. Július 11., 19:10:59 »
1 hétig nem volt netem és összegyült kb 14 oldalnyi hozzászólás, 1 óra alatt elolvasok 2-3 oldalt addig írtok még 2-3 oldalt:D
ez lehetetlen:D
fasznak írtok ennyit:D

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #854 Dátum: 2006. Július 11., 18:49:29 »
Idézet
Hiányoztam???
nagyon  

Nem elérhető Rick Jones

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #853 Dátum: 2006. Július 11., 18:20:02 »
STewasztok skacok,kirándulni voltam 12 napig!!!Hiányoztam???
na megyek kirakodni császtok-éljen a háboru!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 11., 18:21:06 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #852 Dátum: 2006. Július 11., 18:13:09 »
na úgy tűnik, mehet minden tovább, köszönet Tlof-nak, hogy megheggesztette a fórumot, és Schmatzy-nak a csetbox telepítésért  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 11., 18:13:19 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #851 Dátum: 2006. Július 11., 18:01:11 »
Ha most sem sikerül.. akkor.........

megpróbálom újra  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #850 Dátum: 2006. Július 11., 17:58:31 »
halló halló... van egy csetbox a főoldalon
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 11., 18:00:09 írta Micho »

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #849 Dátum: 2006. Július 11., 17:26:03 »
1...2..3..mikrofonpróba...khhhhkkk....mikrofonpróba...khhhhkkkk...

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
« Válasz #848 Dátum: 2006. Július 11., 15:54:46 »
hogyhogy nem próbálkozik senki a hozzászólással?
"Never say never again..."

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #847 Dátum: 2006. Július 10., 15:08:26 »
sajna valami prücök van a fórummal, de ha be vagy jelentkezve, a főoldalról a CW-s bannerről idejutsz, ezt a topikot el lehet érni :D
nem tudok új CW-s szkennekről még, bár ma nem néztem. Hihetetlen Pókember 10-et vettem az újságosnal, de csak belelapoztam, mert qrvára nem érdekel... valahogy ez a jelenlegi CW cucc jobban izgat, mint egy 5 évvel ezelőtti sztori  :mf2: (amit már vagy 3 éve olvastam is) de nem?  :nemtom:

Hulk meg ha hazajön, a regisztrációs tábornak annyi, hisz gyakrolatilag ők lőtték ki az űrbe  :hehe:

+++
úgy tűnik csak randomra lehet hozzászólni  :cool:

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #846 Dátum: 2006. Július 10., 15:03:54 »
Miért nem engedi hogy beírjak?
És ezt most miért engedte?

Basszus, pedig 20. hozzászólásnak valami különlegeset akartam.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 10., 15:06:41 írta admiralilles »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #845 Dátum: 2006. Július 10., 13:59:20 »
Strange ,eg Reed nem fogja hazahozni Hulkot. Úgyhogy ha Hulki hazatér nagyon nagy seggbekúrások lesznek, amit nem Hulk fog elszenvedni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #844 Dátum: 2006. Július 10., 13:46:43 »
Mi van, meghalt ez a fórum?
Nincsenek újabb CivilWar-os képregények, amiket le lehet tölteni?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #843 Dátum: 2006. Július 08., 18:55:32 »
Szerintem újdonsült barátai adnak majd neki egy űrhajót, hogy hazamehessen és jól szétrúghassa a sok puhány ember picsáját!   De az is lehet, hogy Reed Richards vagy Dr. Strange bűntudatból hazahozza.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #842 Dátum: 2006. Július 08., 18:45:25 »
szerintem kell, sőt kötelező, bár az egyik legnyálcsorgatóbb kinézet az volt, mikor Jean Grey Fekete Királynőnek öltözött a jellmezbálon.

Vagy az valahol máshol volt?    

+++

Egyébként ő tzdtommal nem mászott rá annyi pasira, mint May néni

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #841 Dátum: 2006. Július 08., 18:34:16 »
Idézet
(nickfury kérdése)
ja igen

most így elsőre Emma Frost-ot mondanám... őneki van mindig kinn a picsája ha kell hanem  (de inkább kell )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 08., 18:34:28 írta Micho »