Basszus. Asszem nagyon reggel van, én meg nagyon másnapos.
Naszóval azért ma mondom meg, hogy szerintem mi a 42-es terv, mert tegnap siettem tölteni.
És azért azt mondtam hogy tudom, mert csak ez lehet Vagy lehet hogy gyogyós vagyok
Szerintem a CDn egy program van, amit Reed Richards írt, ilyesmit használnak a dél-amerikai szappanoperáknál. Belerakják, hogy mit akarnak a sorozatba, pl. amnézia, vakság tengerpart, ültetvény, árvagyerekek, stb, az meg kiad egy forgatókönyvet.
Ez is ilyen. Meg fognak kérdzni minden érintettet(Ellenálló, regesek, vasember, kormány, civilek, gonoszok, istenek, UFo-k, portásbácsik...) , hogy mit akar és a számítógép kiadja a végső megoldást, ami mindenkinek jó és végre béke lesz az univerzumban. Mindenki mehet kapálni a földre, a Marvel meg lehúzza a rolót. Vagy lehet hogy picit leegyszerűsítettem a problémát
Arról, hogy amerikában ki mit gondol, meg melyik oldalon van, azt mondom, hogy asszem a Marvel.com-on volt erről szavazás, és valami 70-30% lett Kapitány javára. Igaz ő ott népszerűbb(asszem), de az is, hogy azon a szavazáson nem csak amerikaiak vettek részt.
Darázs tényleg egy szajha. De nem ezért tiszteljük. Ezért szeretjük.