HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
A Kravenből én véletlenül előbb vettem meg és olvastam el a hatodik részt, mint az ötödiket, de szerintem így jártam jól. Az utolsó részben nem lövik le a lényeget, és így nagyobb üt az ötödik rész vége. Ajánlom így annak, aki még nem olvasta (olyan, mint a machete sorrend star warsban.)
Balakin:
Érdekes, pedig passzolt volna. No mindegy, attól még nagyon setét és mehetne alá a Hans Zimmer Batman theme is (dududududududud BRAAAAAAAA).
Ja igen, másik fájdalmam a héten: Earth-2 aktuális száma. Én szeretem ezt a sorozatot, az új író is jó, de amikor olyanokat ad GL szájába, hogy: "We are not trapped here with them. They are trapped here with us", akkor azért rácsapnék a kezére.
talgaby:
Pedig a Kraven's Last Huntnak nincs semmi köze a Watchmenhez, az eredeti sztori még előtte megíródott. DeMatteis igazából az akkori depresszióját élte csak ki benne.
Balakin:
Szóval most olvasom a Kraven's last huntot, amit kb azóta nem olvastam szerintem, mióta megjelent anno magyarul. Essential Web of Spider-manben olvasom, és az előtte lévő, eléggé felejthető színvonalú sztorikhoz képest ez érezhető fejlődés, és még csak a felénél járok, de folyamatosan ez jár közben a fejemben:
Bár nem szeretem ezt a LEgo Batman izét, de ez egész jól illusztrálja az érzelmeimet a művel kapcsolatban. Azt hiszem ez egy tipikus példa az Ideniel által említett Watchmen hatásokra.
FZoli:
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Június 05., 22:14:58 ---A májusi Superman számok alkotják együtt az Infected, a júniusiak és talán a júliusiak is az Enemy of the State, az augusztusiak pedig a Last Sun című fejezetet.
--- Idézet vége ---
Köszi! :) Végülis van benne ráció, bár feleslegesnek tartom ennyire elaprózni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése