HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (201/1662) > >>

Balakin:
én azon a duplaoldalon akadtam ki még az első számban, ahol Deodato man boobsokat rajzolt Thornak :D

Ideniel:
Próbáltam utánanézni, de igazából több perc keresgélés után majdnem feladtam a dolgot, pedig éppen most pótolgatom a DC-s lemaradásomat a Superman és Green Lantern line-okon belül. Tényleg követhetetlen, amit a kiadó manapság művel crossoverek terén, de ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy ez is olyasmi lehet, mint amit Snyder-ék csináltak a Zero Year-rel: egy event, több fázisban (Secret City, Dark City, Savage City). A májusi Superman számok alkotják együtt az Infected, a júniusiak és talán a júliusiak is az Enemy of the State, az augusztusiak pedig a Last Sun című fejezetet.

FZoli:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Június 05., 09:57:40 ---Tetszik, hogy a 3. szám cliffhangere egyáltalán nem a shock valuera megy rá * irónia*  :rolleyes:

--- Idézet vége ---

:lol: Pontosan.
Én inkább azon a duplaoldalon húztam fel a szemöldököm, ahol megkapják a titkokat a hősök. Csak úgy áradt belőle a tie-in szag... Úgy voltam vele, hogy különösebben nem foglalkozok velük, max. ha lesz olyan karakter, aki nagyon érdekel. Erre látom a füzet végén, hogy lesz Original SinS mini is, ami a netes írások szerint  Csodás...
Bár ez a külön mini még mindig jobb, mint amit a DC-nél látok. Eléggé le vagyok maradva az új 52-es címekkel (Death of the Family volt meg Batmanből, azóta nyista), szóval örülnék ha valaki felvilágosítana: a Superman címekben most egy eseményen belül (Superman Doomed) megy több minievent (Infected, Enemy of the State)???

zajrus:
Mondjuk utánanéztem azóta szal így már kevésbé meglepő, azonban valahogy logikus Angela, de azért kíváncsi vagyok mit akarnak ezzel... Pókinál azt hittem másik sztori lesz a a póki újracsíp kaland a Fenegyereknél meg háááááát... francba a hülye spoilerekkel :D Na mindegy :D

Ideniel:
Jó story hook (még nem olvastam), de emiatt szerintem kár lenne megbolygatni Aaron GoT run-ját, legalábbis addig, amíg be nem fejezi a jelenlegi arc-ot (július). Érdekes, hogy nagyon kevés infót találok az augusztusi Thor képregényeket illetően, a #25 több helyütt Last Days of Asgard Aftermath-nak van feltüntetve, CBR-on nincs a solicitek között, egyéb tie-in minit nem látok, pedig több hónapja szó volt egy bizonyos Original Sin: Thor & Lokiról is. Gondolom beintegrálták a főminik valamelyikébe (Original Sin/Sins).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése