HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Megbánni nem fogod, bár én nem vagyok elájulva Snyder Batmanjétől, de tényleg az egyik legjobb a New52 felhozatalból.
Asys:
Köszi a választ, Ideniel! ;) :bravo:
Előbb elolvasom a Court of the Owls-t (kedvet kaptam hozzá), aztán a Death of the Family-t! :rolleyes:
Ideniel:
--- Idézetet írta: Asys - 2014. Június 08., 13:36:02 ---Batman: Death of the family:
mi a véleményetek a story-ról, érdemes nekiugrani?
Még egy kérdés: a Gothopia miről szól?
--- Idézet vége ---
A Death of the Family számomra csalódás volt a Court of the Owls-hoz képest. Az olvasók és a sajtó többsége kedvelte, úgyhogy lehet, neked végül tetszene, de kerüld a tie-ineket, mindegyik csapnivaló. Na jó, a Detective Comics kapcsolódó számai nem voltak rosszak (15-17).
Gothtopia: kár lenne elspoilerezni. In medias res kezdés (Detective Comics 27 mega-kiadvány egyik sztorija), Gotham az USA legbiztonságosabb városa (utópia, Gothtopia, get it? :D ), az ismert hősök (Bat-family) a fejük tetejére álltak (Selina Kyle Batman szárnysegédje például) és nappal tevékenykednek, stb. Rejtély, hogy mi okozta a status quo 180 fokos fordulatát, de valami nyilvánvalóan nem stimmel.
KiD:
Original Sin első 3-at elolvastam, eddig event mércével egész jó, bár félek, hogy a 3. rész vége kinyírta, elég bullshit szagú lett ez így.
Asys:
Batman: Death of the family:
mi a véleményetek a story-ról, érdemes nekiugrani?
Még egy kérdés: a Gothopia miről szól?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése