HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (198/1662) > >>

Asys:
Olvasom az összes X címet Marvel fronton és feltűnt valami (ill. valakinek a hiánya)!
Kolosszus hová lett? Vagy lemaradtam valamiről?  :nemtudom:

Egy darabig a Kábel vezette X-Erővel lógott, de most, hogy Kábel és Psziché összefogott, Peter eltűnt...
Nem látom sem Scott, sem Logan oldalán...  :-\

Lassan kiderül, hogy Rejtély mindenkinek szült/szülni fog gyereket???  :dry:
Raze és a többiek, szerintem nagyon erőltetett karakterek...  :dry:

jocibmx:
Elolvastam az első tpb-t Remender Black Science sorozatából. És apám mennyire király volt. Egy pillanatra nem állt meg a sztori. Az alapötlet, a megvalósítás, az akciójelenetek mind mind csillagos ötösek. Az egyetlen dolog amibe bele lehet kötni, az a karakterábrázolás, hiszen annyi az akció, hogy nem igazán sikerült elmélyíteni a szereplőket, de összességében nagyon ütött. Így egyben nagyon odavágott. 
Azt, hogy jobb lesz e mint a Fear Agent azt majd az idő megmondja, de erős volt a kezdés  ;D

Asys:
Elolvastam mindkét Batman story-t! Nekem bejött mindkettő!  :bravo:
Elejétől a végéig izgalmasak voltak, rengeteg akcióval és fordulattal!  :pogo:

1. Court of the Owls:
döbbenet, hogy ennyi ideig meg tudtak húzódni a ,,Baglyok'' a háttérben és csak mende-mondaként, városi legendaként léteztek sokáig!  :omg:
Cobb remek karakter, Bane-nal hatalmas párost alakítanak az Arkham War-ban!  :brow:

2. Death of the Family:
Joker szépen összehozta a családot!  ;D
Volt deja vu rendesen, Joker tisztára olyan volt a lenyúzott arcbőrrel és a szépen kidolgozott csapdákkal, mintha a Texasi láncfűrészesnek és a Fűrész sorozat rendkívül kreatív pszichopatájának lenne a szerelemgyereke!  :hehe:
(A fűrész elő is került!)  :D
Durva lett volna, ha valóban lenyúzza az arcukat...  :blink:
(A legfélelmetesebb az egészben, hogy meg is tehette volna!)

Még két dolog:
hihetetlen, hogy a Batman család tagjai hányszor megsérülnek, elég sokszor megszúrják vagy megvágják őket!  :blink:

Jokernek műprotkója van?  :badteeth:
Nightwing kiveri az egyik fogát, de a következő részben már ismét teljes a fogsor...  ;D
Egyébként ahányszor kiverik belőle a szuszt (majdnem mindegyik családtag elpáholja) és mégis hiperaktív marad, az megint csak érdekes...
(Alacsony a fájdalomküszöbe, tudom, de ennyire???)

Inner Circle:
Hulk 4: Banner agysérülését Vasember és Arno Extremisszel gyógyítják meg. OMG, ez minden idők all-time legrosszabb ötleteinek listáján dobogós lesz...

Inner Circle:
Nagy képregényes pillanatokhoz:
Van egy teljesen elfelejtett kétrészes Rozsomák-sztori, a "Whatever it takes". Közvetlenül azután játszódik, hogy előkerült a frissen adamantizált Kardfogú, míg Rozsinak csak csontkarmai voltak, porrá is verték és emiatt kissé kivan. Ráadásul Leinil Yu rajzolta még azelőtt, hogy teljesen szétestek volna a rajzai. Érdemes felhajtani.
SPOILER: A sztoriban Rozsi egy Wendigo ellen harcol kb. teljesen esélytelenül, megint csak jól megverik, és egy kisfiú segít neki összeszedni magát, aki mindig a kiskutyájával lóg. Egy idő után előkerül Wendigo, szétszed mindent, a gyerek meg a kutyával bujkál. Megaspoiler, ez tényleg agyonvágja a sztorit: A kutya állandóan vonyít, amit a Wendigo persze meghall. Visszajön Rozsi, felgyújtja a Wendigót, az elrohan, és az utolsó képen Rozsi hozza ki a kisfiút a lángokból, a gyerek kezében ott az üres nyakörv; eltörte a kiskutya nyakát, hogy ő megmeneküljön. Na ez az utolsó kép beégett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése