HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (195/1662) > >>

Balakin:
ha jól emlékszem azt nyilatkozta, hogy vissza akarják vinni a feminista gyökereihez. Mivel ugye erős női karakter =feminista...vagy hasonló. Mindenesetre semmi jót nem várok ettől a felállástól.

Snake (XF):
Az hagyján, de a felesége fogja írni, és elmondásuk szerint szuperhősös cucc lesz, innentől pedig számomra érdektelenné válik a cím.

Balakin:
Ja igen, ráadásul Finch, akinek a rajzaitól a hideg ráz  :-\

Snake (XF):

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Július 11., 10:14:12 ---Szerintem idáig ez az egyetlen értelmes döntés amit a New52 kapcsán hoztak.  Meg talán az, hogy hagyták Azzarello-t, hogy azt csináljon amit akar Wonder Womannel.

--- Idézet vége ---
Ez is már csak múlt idő, hiszen ősztől más csapat viszi a címet, szóval egyel kevesebb jó címe lesz a DC-nek.

Balakin:
Szerintem idáig ez az egyetlen értelmes döntés amit a New52 kapcsán hoztak.  Meg talán az, hogy hagyták Azzarello-t, hogy azt csináljon amit akar Wonder Womannel.
Nem látom ez miért lenne baltával csonkítása Babsnek, az sokkal inkább az volt ,hogy az 2 évtized alatt felépített Oracle karaktert megszüntették és visszatuszkolták őt a spandexbe. Bár annak a sorozatnak csak az első pár számát olvastam, de ott se tűnt annyira hű de komolynak Batgirl, persze nem is 15 éves szinten volt, de itt se lehet az eddigi promókbóll megmondani, hogy 15 éves szinten fog viselkedni (szelfizik a wc-ben az egyik promóképen, na bumm, az csak egy borító, ami a borítón történik az 90%ban benne se szokott lenni a képregényekben :D).
Szerintem már ez a jelmez is nagyon bíztató. Amellett, hogy jól néz ki még értelme is van, nem túlszekszualizált és nem a Jim Lee féle bodyarmor dizájn, amitől már az első pillantban herótom volt.
Amúgy mint írtam, nem 26 éves, mert ha jól tudom a grad school az jön a high school után, szóval 19-22 körül lehet talán?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése