HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (194/1662) > >>

FZoli:
Ha már szóba került a Marvel, a héten volt szerencsém a 100. évfordulós Pókemberjükhöz... Rajta nagy 1-es szám, erre bent Part 8 of 8 szöveg fogad. Miután végigolvastam, csak bökte a csőröm, hogy mégis hol jelent meg az előző 7 rész, így utánanéztem mi is ez. Na kérem, Marvelék szabadjára engedték az alkotókat, hogy játszanak el a gondolattal, a 100. évforduló idején hol járnának, miről szólnának a sztorik. Ez még szódával elmegy, de a Pókembernél úgy gondolták, hogy belecsapnak a közepébe és egy nem létező minisorozat utolsó részét fogják megírni. Tök logikus...  :rolleyes:

Balakin:
De miből gondolod, hogy kezdő tinihősként fogják kezelni? Mi utalt erre? Mert eddig semmi.
Amúgy mint kiderült, Simone azért hagyta ott a címet, mert az új szerkesztő nagyon rá akarta erőltetni a sötét tónust, ő meg ebből nem kért.
Viszont, miután Simone lemondott, a szerkesztő is elhúzott a Marvelhez....szóval megszívta kicsit, de twitteren kérte az olvasókat, hogy támogassák a új Batgirlt, mert jónak tűnik.

zajrus:
Ettől még mindig nem kéne Barbarát úgy kezelni mint valami kezdő tinihőst :D Persze tudom kell ilyen is, de erre azért kitalálhatnának igazán újakat :/

Balakin:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Július 11., 10:14:12 ---(szelfizik a wc-ben az egyik promóképen, na bumm, az csak egy borító, ami a borítón történik az 90%ban benne se szokott lenni a képregényekben :D).

--- Idézet vége ---
közben rájöttem, hogy a DC csinál egy selfie variant cover month-t (  :blink: :evil: :omg: :omg: ) és ez is annak a része, szóval még ez se negatívum (mármint negatívum a DC-nek az ordas nagy baromság miatt, de nem a Batgirl alkotóit terheli a felelősség).

Amanojaku:
van valakinek olvasási sorrendje a magyarul megjelent marvel képregényekhez? a 616-os béli érdekelne, az újvilágból már szereztem a viharszigetről.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése