HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Ennyi hülyeséget, hogy lehet egyáltalán kitalálni? Értem, hogy most minden a trendiségről meg a pénzről szól, de az ég szerelmére miért kell ehhez régi karaktereket baltával csonkítani?
talgaby:
Hát, az utána jövő két Batgirl, akik amúgy az előtte lévők is, mind iskoláskorúak voltak, és a sztori is egyfajta DC-s Ultimate Spider-Man volt, szóval valahol logikus, hogy tartani akarják a vonalat. És mivel Babs Gordonnak csak fogadott lánya, így simán magyarázható, hogy negyvenéves kora körül döntöttek úgy, hogy maradnak az adoptálásnál.
zajrus:
Tehát továbbra is vicces egy 26 évest kb 15-16 évesként ábrázolni? Értem, hogy új kreatív team meg minden, de az eszüket hol hagyták? (jó költői volt tudom hogy a reboot óta sorra csinálják az egetrengető baromságokat... :/ )
Farek:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 10., 19:49:55 ---Nem azért, de Batgirl hány éves is? Mert múltkor még volt rajta vagy egy plusz évtized :D
--- Idézet vége ---
Nem, majdnem 4 plusz évtized volt rajta. De aztán lemásztam róla. :badteeth:
Balakin:
Leírás alapján:
--- Idézet ---The book will feature some massive changes to the series as Babs endeavors to move away from the darkness emanating around her life and moves to Burnside, the “cool, trendy borough of Gotham, to focus on grad school.” Fletcher describes the book as “Veronica Mars meets Girls with a dash of Sherlock”
--- Idézet vége ---
Szóval 20 körül lehet talán.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése