HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (189/1662) > >>

Farek:
Az Onslaught reborn borzasztó volt. Tud valaki valamint mondani az Onslaught Unleashedről? Az is gáz, vagy esetleg érdemes letölteni és elolvasni?

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Július 17., 15:35:37 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 15., 23:54:55 ---Rendben.  :cool:

--- Idézet vége ---
Aztán várom róla az élménybeszámolót.  ;)

--- Idézet vége ---

Még előbb be kell szerezni.  :D

Original Sin mellékszálakból van olyan, ami érdekes? A fő mini kb. a harmadik számig volt csak az, most már 3 rész óta nem történt benne semmi... de most már végigolvasom.

Apropó, az megvan, hogy az AXIS-ba (ami szintén csakis jól sülhet el...) berakták a Vészmanót és kirakták belőle a Zöldet? Vegyesek az érzéseim.

Amanojaku:
aha. hát szomorú vagyok :( mondjuk leginkább a magyar kiadások érdekelnének. Mert pont most szereztem meg és olvastam el az Adósság és Becsület című fumax-kötetet, és a végén esett le, hogy tökéletesen passzol a régi semic X-Men elé.

Balakin:

--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Július 18., 14:45:22 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 18., 14:34:47 ---meg hát kb képtelenség ennyi mindent összeolvasni - itt a teljes Marvel univerzumra gondolok, nem a magyar kiadványokra ;)

--- Idézet vége ---

Azért van aki próbálkozik  :lol:

--- Idézet vége ---

edit: francba hogy nem tudok gifet beszúrni. Szalutáltam, az a lényeg :D

Ideniel:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 18., 14:34:47 ---meg hát kb képtelenség ennyi mindent összeolvasni - itt a teljes Marvel univerzumra gondolok, nem a magyar kiadványokra ;)

--- Idézet vége ---

Azért van aki próbálkozik  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése