HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
Az Onslaught reborn borzasztó volt. Tud valaki valamint mondani az Onslaught Unleashedről? Az is gáz, vagy esetleg érdemes letölteni és elolvasni?
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Július 17., 15:35:37 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 15., 23:54:55 ---Rendben. :cool:
--- Idézet vége ---
Aztán várom róla az élménybeszámolót. ;)
--- Idézet vége ---
Még előbb be kell szerezni. :D
Original Sin mellékszálakból van olyan, ami érdekes? A fő mini kb. a harmadik számig volt csak az, most már 3 rész óta nem történt benne semmi... de most már végigolvasom.
Apropó, az megvan, hogy az AXIS-ba (ami szintén csakis jól sülhet el...) berakták a Vészmanót és kirakták belőle a Zöldet? Vegyesek az érzéseim.
Amanojaku:
aha. hát szomorú vagyok :( mondjuk leginkább a magyar kiadások érdekelnének. Mert pont most szereztem meg és olvastam el az Adósság és Becsület című fumax-kötetet, és a végén esett le, hogy tökéletesen passzol a régi semic X-Men elé.
Balakin:
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Július 18., 14:45:22 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 18., 14:34:47 ---meg hát kb képtelenség ennyi mindent összeolvasni - itt a teljes Marvel univerzumra gondolok, nem a magyar kiadványokra ;)
--- Idézet vége ---
Azért van aki próbálkozik :lol:
--- Idézet vége ---
edit: francba hogy nem tudok gifet beszúrni. Szalutáltam, az a lényeg :D
Ideniel:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 18., 14:34:47 ---meg hát kb képtelenség ennyi mindent összeolvasni - itt a teljes Marvel univerzumra gondolok, nem a magyar kiadványokra ;)
--- Idézet vége ---
Azért van aki próbálkozik :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése