HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (188/1662) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2014. Július 24., 20:00:04 ---Az Original Sin miről szól? És az Axis miről fog szólni? És a Forever Evil miről szólt?

--- Idézet vége ---

Axis: Náci Végítélet Vörös Koponya személyében plusz egy rakat hős összefog a hangsúly azon van, hogy az X-ek és az Angyalok újra együtt ezért emelik ki ennyire hogy a meg x éééérteeeed? :D

Forever Evil: Ultraman és bandája átjött a mitomén milyen ostoba névre keresztelt valóságukból és mindenkit kiiktattak Éjszárny titkos identitását a publikum elé tárták és aztán mindenkit nagyon elvertek a végeredmény meg az lett, hogy Lex Luthor a világ hőseként beszállt a JLA-ba Fagy Kapitánnyal együtt + rájött Batman hihetetlenül féltve őrzött már a DetCom v1 #27-ben se igazán nagyot robbanó titkára: miszerint Batman valójában a Télapó vagy valami hozzá nagyon közel álló megfelelő anyagi háttérrel rendelkező ipse :D

Asys:
Farek, az Onslaught Unleashed-et felejtsd el; bődületesen nagy baromság!  ;)
Rettenet az egész úgy, ahogy van (történet, grafika, minden)...  :censored:
Még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut a story!  :-\

Farek:
Original Sin? Baromira nagy titkok bukkanak felszínre, miután a Szemlélő szeme szemtelenül szemezget köztük. olyan titkok, amik teljes egészében felforgatják a Marvel Univerzumot. És retconnolnak egy rakás dolgot, mert miért is ne. Bár eddig még nem erőszakoltak análisan, síkosító nélkül senkit sem meg azok közül, amit én olvastam. Na jó, a Thor vonal egy kicsit erős, de nyilván kezdeni kell valamit az újonnan behozott karakterrel. viszont a Vasember-Hulk vonal eddig tetszetős és passzentosan illik a múltba. De összességében már megint nagyobbat akarnak mondani, mint korábban. És ez már fáraszt.

Gorgonita:
Az Original Sin miről szól? És az Axis miről fog szólni? És a Forever Evil miről szólt?

Balakin:
Amikor kijött elkezdtem olvasni, de nem fejeztem be, ennek mondjuk lehet az az oka, hogy kb semmit nem tudok erről az Onslaught dologról, így nem nagyon értettem miért is olyan nagy szám ez :D (mondjuk a kiadó se kezelte nagyon prioritásként). A rajzok sem a legjobbak, pedig általában szeretem a cartoonos stílust de ez nem jött be.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése