HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Nem hiszem, hogy lenne, de nem egy nagy cucc simán meglesed melyik füzet melyik amerikai füzetet tartalmazza majd csekkolod az amcsinak a kiadási dátumát és voálá, ha valami zavaros kiadón belül azt általában jelzik, hogy mi hol merre meddig ;) Amúgy nem hiszem, hogy lenne átfogó olvasási lista inkább csak kronológiai vagyis mi történt az adott években, de amivel találkoztam az is elég elavult volt... meg hát kb képtelenség ennyi mindent összeolvasni - itt a teljes Marvel univerzumra gondolok, nem a magyar kiadványokra ;)
Amanojaku:
Na oké, akkor megismétlem, mert úgy tűnik, túl kicsi volt a komment, és átgörgettetek rajta.
van valakinek olvasási sorrendje a magyarul megjelent marvel képregényekhez? a 616-os béli érdekelne, az újvilágból már szereztem a viharszigetről. Olyan, amiben benne vannak a Semic-sorozatok, a kingpin, panini, Fumax kiadványok. tehát úgy a csodálatos pókember v1 első számától a... legutóbbi marvel-kötetig és marvel+ számig.
zajrus:
Earth 2-ről tudtommal levették Eternalt nem követem így azt nemtom :/
Balakin:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 17., 17:05:19 ---Amúgy most Tom Taylor otthagyta a DC-t vagy csak két helyre ír? Mert sajnálnám, ha otthagyná az Injustice-t :/
--- Idézet vége ---
nem ő írja az Eternalt meg az Earth-2-t is? Csak nem hagyja ott a DC-t az Earth-2ból most indul majd ugye a heti sorozat és szerintem azon is dolgozni fog.
zajrus:
Amúgy most Tom Taylor otthagyta a DC-t vagy csak két helyre ír? Mert sajnálnám, ha otthagyná az Injustice-t :/
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése