HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
eddig annyira nem para ez a póklány. Kapcsolódik az Ezekiel-Morlun dologhoz, ha azt bevette a gyomrotok, ez se tűnik nagyobb baromságnak (jó, tény, hogy nagyon kínlódnak, hogy mit hova retconálhatnának még, de eddig én nagyon szerettem Slott Pókját, szerintem ez is olyan lesz mint a Spider Island. Az ötlet baromság de a kivitelezés jó.)
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 24., 23:40:55 ---Pókemberben meg "csak" annyi volt, hogy megtudta, hogy egy csajt is megharapott anno az a pók... Nagyon bénán hangzik szvsz...
--- Idézet vége ---
Tényleg nagyon gáz... :dry:
KiD:
Ja, csak arra.
Pókemberben meg "csak" annyi volt, hogy megtudta, hogy egy csajt is megharapott anno az a pók... Nagyon bénán hangzik szvsz...
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 24., 23:07:41 ---Én Jamesonon borultam ki.
--- Idézet vége ---
Miért, vele mi van? A Pókemberes kapcsolódó címeket nem olvasom. Vagy a kétoldalas szösszenetre gondolsz a Pókember imádó cikkével?
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Július 24., 21:07:00 ---Original Sin? Baromira nagy titkok bukkanak felszínre, miután a Szemlélő szeme szemtelenül szemezget köztük. olyan titkok, amik teljes egészében felforgatják a Marvel Univerzumot. És retconnolnak egy rakás dolgot, mert miért is ne. Bár eddig még nem erőszakoltak análisan, síkosító nélkül senkit sem meg azok közül, amit én olvastam. Na jó, a Thor vonal egy kicsit erős, de nyilván kezdeni kell valamit az újonnan behozott karakterrel. viszont a Vasember-Hulk vonal eddig tetszetős és passzentosan illik a múltba. De összességében már megint nagyobbat akarnak mondani, mint korábban. És ez már fáraszt.
--- Idézet vége ---
Én Jamesonon borultam ki.
Amúgy az Axis nem arról szól majd, hogy a rosszak lesznek a jók? Vagy ezt benéztem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése