HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Nekem speckó nem lenne bajom a crossoverekkel/eventekkel sokkal inkább bajom van az égbekiáltó baromságokkal pl most a Robin Rises chapter 1-ben Batman olyan überkúl, hogy visszaemlékszik meg sem történt eseményekre :D
FZoli:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Július 29., 13:42:32 ---Ultraman-ék eredetielg az Erth-2n voltak nem? De ott meg most a "majdnemdemégseigazán" JSA lakik. zavaros...zavaros...ú
Amúgy szerintem a sztorikkal van a baj, nem velünk. amikor régebbi (nem feltétlen 30 éves, akár csak 5-10 éves) sztorikat olvasok, azokkal nincs bajom.
--- Idézet vége ---
Earth-3 rémlik valami cikkből... Amúgy ezt én is tapasztaltam, pótolni "kellene" a lemaradást pár sorozatnál, de nincs rá ingerenciám, főleg ha meglátom hova futottak ki (crossover crossover/event event hátán). Inkább régebbi címeket vagy kisebb kiadók írásait olvasgatom mostanság.
Balakin:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Július 29., 13:28:33 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 24., 22:22:10 ---Ultraman és bandája átjött a mitomén milyen ostoba névre keresztelt valóságukból...
--- Idézet vége ---
Egyre többször olvasok ilyen fásult összegzéseket és én is egyre többször érzek így egy-egy sztori közben; öregszünk, vagy ezek a mai sztorik tényleg egyre kuszábbak?
--- Idézet vége ---
Ultraman-ék eredetielg az Erth-2n voltak nem? De ott meg most a "majdnemdemégseigazán" JSA lakik. zavaros...zavaros...ú
Amúgy szerintem a sztorikkal van a baj, nem velünk. amikor régebbi (nem feltétlen 30 éves, akár csak 5-10 éves) sztorikat olvasok, azokkal nincs bajom.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 24., 22:22:10 ---Ultraman és bandája átjött a mitomén milyen ostoba névre keresztelt valóságukból...
--- Idézet vége ---
Egyre többször olvasok ilyen fásult összegzéseket és én is egyre többször érzek így egy-egy sztori közben; öregszünk, vagy ezek a mai sztorik tényleg egyre kuszábbak?
Balakin:
SDCC collected edition bejelentések (avagy hogyan szórjunk el tíz-húsz ezreket):
-The Goon Chinatown Artist edition (azaz az eredeti artwork reprintelése, olyan papíron amilyenre Powell rajzolt, eredeti méretben, minden apró ceruzanyommal, kávéfolttal, lapszéli jegyzettel együtt).
-Transmetropolitan Absolute edition (kár, hogy nem deluxe)
-Y: the last man absolute edition (szerintem tök fölösleges)
-Neal Adams Batman omnibus (végre Batman omni, csak kár ,hogy az ótvarul újraszínezett Adams cuccokból).
-Walt Simonson New Gods omnibus (na erre kíváncsi vagyok)
-75th anniversary hardcoverek golden age címekből (Green Lantern, Flash, Captain MArvel stb. Valószínű nem oversized-ak).
Azt nem tudom említettem-e már, de amint a Marvelhez visszakerülnek a jogok (december?) kihoznak egy Star Wars omnibust.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése