HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (185/1662) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Augusztus 04., 23:36:45 ---És most akkor mi van Alexszel meg Janettel? Ők a jövőbeliek? Vagy a mostaniak? Házasok vagy mi a szösz? Vagy ki kivel van?  :headscratch: :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Háát elvileg az emlékeik jövőbeliek vagyis házasok, bár gondolom a Kang által elrendezett dologból hamar kiábrándulnak vagy nem... nemtom, Alex arcát így hagyják? 0.o Amit én nem értettem, most Simonnal mi van? Vadóc magába szívta és utána megölték? Kihagytam valamit? Amúgy az agyonverés nem volt rossz elvégre folyamatosan szipákolták magukba a Celestial energiáit, de fura volt, de az jóval inkább, hogy Kang úgy bizalmaskodott Alex-el, mint bármely Bosszú Angyallal - jó tudom most ő is az, de akkor is fura volt, hogy egy X veri le az Angyalok legnagyobb ellenségét.

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Július 31., 10:49:12 ---Én maradtam le valamiről, vagy ennek tényleg semmi értelme?

--- Idézet vége ---
Az egész történetnek nem láttam semmi értelmét. Úgy nagyjából az Uncanny Avengers első részétől. És sajnos a többi Avengers címben sem látok túl sokat. Vagy én öregszem, vagy zavaró, hogy csak digitálisan olvasom havonta és nem egyben, vagy tényleg egy kalap szar lett az egész.

És most akkor mi van Alexszel meg Janettel? Ők a jövőbeliek? Vagy a mostaniak? Házasok vagy mi a szösz? Vagy ki kivel van?  :headscratch: :nemtudom:

zajrus:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Július 31., 10:45:17 ---Velem ez fordítva történt meg: néhány sör után überkúl lettem ugyan, de másnap reggel olyasmire sem emlékeztem vissza, ami pedig tárgyi bizonyítékok alapján kétségtelenül megtörtént :D

--- Idézet vége ---

Szerintem mindenkinek van arról emléke, amint épp nem emlékszik :D Legalábbis az utóhatásokról tuti :D

Inner Circle:
Uraim, az amúgy egészen élvezetes Uncanny Avengers Kang-os sztorija tényleg úgy ért véget, hogy Plazma bemosott néhányat Kangnak, aki ezen annyira elcsodálkozott, hogy inkább veszített?
Jó, jó, Alexet lefröcskölte a kozmikus balfasz vére vagy mijafranc, de Thort meg egyenesen belerántotta Deathlok, hogy még a gatyója is leégett róla, ehhez képest kiugrott, kezében a Jajrábasztamazujjamra pöröllyel, ami még a kozmikus balfaszokat is képes megölni, ezzel kent le egy maflást Kangnak, aki meg se érezte, erre Plazma a pici kacsóival hülyére veri? WTF? Én maradtam le valamiről, vagy ennek tényleg semmi értelme?

Inner Circle:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Július 29., 21:03:01 ---Batman olyan überkúl, hogy visszaemlékszik meg sem történt eseményekre :D

--- Idézet vége ---

Velem ez fordítva történt meg: néhány sör után überkúl lettem ugyan, de másnap reggel olyasmire sem emlékeztem vissza, ami pedig tárgyi bizonyítékok alapján kétségtelenül megtörtént :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése