HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (184/1662) > >>

Farek:
Ha kerekítene, legalább kerek lenne...

zajrus:
Hickman-ből kinézném, hogy erre kerekít egy sztorit :DDD

Farek:
Ja, ki tudja, hogy mennyi és milyen dimenziókban voltak mindenféle kihatásai, hány csillag vált novává és hány ősrobbanás történt :)

zajrus:
Mondjuk ezt a pusztakezes harcmester részt általában a képességes "ember" és "normál" ember közt szokták csak erőltetni... amúgy az Injustice egyik fejezetében fejtegeti Atom Kapitány miközben Superman-el verik szét egymást, hogy hiába bármilyen erősek a végén úgy is csak annyiban merül ki a harc, hogy szétverik egymás fejét mert jó érzés :D

Amúgy meg azon agyaltam, hogy is lehetne érzékeltetni két "mindenek felett álló" lény csatáját? Gondolj bele Kang lényegében "Istenként" tetszelgett és Alex is elég energiát szívott magába. Erről a Q polgárháború jutott eszembe a Voyagerből lényegében ósdi puskákkal lövöldöztek miközben csillagok robbantak porrá :D Szal nekem az a véleményem, hogy az az ökölharc sokkal több volt "tudományos XD" szinten de így epikebb és egyszerűbb volt :D

Farek:
Simon nekem sem tiszta. Az agyonverés viszont akkor is fura. Ha más nem, akkor azért, mert  Kang a pusztakezes harc mestere. Eh, mindegy, mondom, nekem az egész sorozattal van bajom. Már az első, Vörös Koponyás történet is kiakasztott.
Koponya a fejébe húzza egy halott(!!!) telepata értelemszerűen már régen halott(!!!!!!) agyát, és máris ő lesz a világ legnagyobb telepatája? Minden író menjen az anyjába.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése