HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (183/1662) > >>

Farek:
Jogos észrevétel. De attól, hogy rasszista, még simán felhasználhatja. Sőt, pont azért. Csak használati tárgy.

zajrus:
Nekem egyetlen probléma ütött szöget a fejemben: a Vörös Koponya nem a megtestesült rasszizmus? :D Xavier meg mutánsként kisebbségi...

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Augusztus 06., 15:42:14 ---...szóval mehet is az osztálybulira, így az este végre biztos összejön a smár meg a ruhás petting a Nikivel.

--- Idézet vége ---
Ez jó volt. De ki az a Niki?  ;D :lol:

Persze, tudom, hogy a képregényekben minden megmagyarázható. Csak éppen nem minden magyarázat éri meg. Ha a magyarázat már nagyon erőltetett, nem kézenfekvő, és nyögvenyelős, akkor megette a fene az egészet. Szerintem.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Augusztus 05., 09:15:24 ---Koponya a fejébe húzza egy halott(!!!) telepata értelemszerűen már régen halott(!!!!!!) agyát, és máris ő lesz a világ legnagyobb telepatája? Minden író menjen az anyjába.

--- Idézet vége ---

Cassandra Nova aszonta, Charles agyát a természet arra tervezte, hogy uralkodjon a többi agyon. Szóval át lehet retconnolni Koponya kópéságait úgy, hogy Xavier agya halott ugyan, de a felépítése ettől még sokmindent elárul annak, aki fegyverként akarja használni, mint egy rozsdás, működésképtelen pisztolyé, aminek az ismeretében gyárthatsz egy működő pisztolyt. Koponya mondjuk telenyomja az agyat nanobiszbaszokkal, amik feltérképezik és legyártanak neki egy olyat, amiben ugyanazok a képességek vannak öntudat nélkül (az ugye meghalt), és hozzákapcsolható a saját agyához. Oszt már tud is uralkodni a többi agyon, szóval mehet is az osztálybulira, így az este végre biztos összejön a smár meg a ruhás petting a Nikivel.

zajrus:
Hickman runjánál csak az lenne gáz, ha a szerkesztők lelőnék mielőtt kiderülne, hogy miről szól az egész :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése