HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 07., 13:25:19 ---Valaki, aki szintén olvasta az Original Sint, árulja már el nekem, hogy ez mi a jó búbánatos harci lópéló akart lenni??? :nemtudom: :headscratch:
Akkora ostobaság a vége, hogy a fal adta a másikat. Most komolyan, az öreg Fury, amint egy olyan szervezet egyetlen(!!!!!!!) tagja, amihez képest a SHIELD nyitott iroda politikát alkalmaz? És mindig csak egy tag lehet, mert nyilván úgy sokkal könnyebb megvédeni a világot, mint többedmagával, mi? Szemlélő halálvággyal??? A szemfejű faszi most az új Szemlélő, vagy mi a pöcsöm? Most komolyan, ki volt az az agyament barom, aki akár egy képkockát is jóváhagyott ebből???
--- Idézet vége ---
Én nem tudom, mi a nagyobb probléma... hogy a történet simán butaság volt, hogy az egyetlen jó elemből (titkok kiderülnek) nem sikerült kihozni az ég egy adta világon semmit, vagy hogy aki megírta nem tud jól képregényt írni.
jocibmx:
Végre volt időm és kedvem, hogy belekezdjek Morrison Multiversity első számába :badteeth: Habár nem vagyok nagy rajongója Morrisonnak, ez megvett kilóra. Számomra Morrison sokszor követhetetlennek tűnik, de ez egy nagyon letisztult első szám volt a sok hős és világ ellenére is, jó kis buli lesz ez a Multiversity :cool: Még a végén megszeretem Morrison írásait :rolleyes: :D
Balakin:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Szeptember 07., 13:34:58 ---Midas engem jobban zavart mikor lett ballonkabátos vasember-klónból Ben Grimm klón? 0.o
--- Idézet vége ---
Grant Morrison-Marvel Boy
Aaron imádja Morrisont és egyfolytában felhasználja GM által hátrahagyott ötleteket és karaktereket (kb a WatXM is egy GM omázs/sequel volt).
zajrus:
Az öreg-Fury küldetése tetszett elvégre a SHIELD nem igazán tartotta rajta a szemét a mágikus gonoszokon és űrlényeken, amikről nem is tudtak :D Az új Szemlélő szerintem Fury "The Unseen" kb ez a büntetése hogy megölte a szemlélőt... neki meg nem volt halálvágya de nem avatkozhat be a dolgokba... valamiért most komolyan is vette... Midas engem jobban zavart mikor lett ballonkabátos vasember-klónból Ben Grimm klón? 0.o Amúgy Bucky szerepelt az új előtérbe "lökött" karakterek között szóval ezt a háttérsztorit neki találhatták ki :D
Farek:
Valaki, aki szintén olvasta az Original Sint, árulja már el nekem, hogy ez mi a jó búbánatos harci lópéló akart lenni??? :nemtudom: :headscratch:
Akkora ostobaság a vége, hogy a fal adta a másikat. Most komolyan, az öreg Fury, amint egy olyan szervezet egyetlen(!!!!!!!) tagja, amihez képest a SHIELD nyitott iroda politikát alkalmaz? És mindig csak egy tag lehet, mert nyilván úgy sokkal könnyebb megvédeni a világot, mint többedmagával, mi? Szemlélő halálvággyal??? A szemfejű faszi most az új Szemlélő, vagy mi a pöcsöm? Most komolyan, ki volt az az agyament barom, aki akár egy képkockát is jóváhagyott ebből???
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése