HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Szeptember 02., 15:39:25 ---Én simán elviselném, ha vééééégre valahára valahol generációs hősök lennének szal továbbadják a köpenyt vagy kihalnak esetleg... és lássuk be egyikünk sem lesz fiatalabb :)
--- Idézet vége ---
a DC-nél ez egész jól működött, legalább is hosszabb ideig mitn a MArvenél (Green Lantern, Flash, Robin....öööö...ésatöbbi :D)
amúgy ez a rajongók miatt is van. Van egy barátom aki csak azt olvas amit én ajánlok neki, de amúgy tök érdekli minden (főleg Marvel) de a kontinuitásban nincs nagyon otthon, viszont teljesen kiakad ha meghallja, hogy pl Dick Batman és nem Bruce, vagy nem Peter a Paukember és nem értem miért.
És a legtöbb olvasó így van vele. 10 éve nem vettek Pókembert de amitn meghallották, hogy Doc Oc lesz az új hálószövő, már mentek is tiltakozni a tvittyerre.
Ja és a Doctor Who a kedvenc sorozata neki is, ahol ugye mint tudjuk SEMMI se állandó (szóval neki minden évad egy trauma kb :D már a 8. évad új opening title-je is teljesen felzaklatta).
Inner Circle:
Na meg majd meghal Rozsomák is, és az X-ek először fejvadász cégnek adják ki az állás betöltését, de amikor Elektra hoz nekik ötven rozsomákfejet, akkor inkább a Salem Center Expresszben adják fel a hirdetést:
Keresünk: igazgatót, aki nindzsa is, és örökké él. Amit elvárunk: karmok; közel-, közép- és távolharcokban való jártasság (bemondásra elhisszük, amúgy a karmokkal hadonászás a gyakorlatban bőven megteszi); japán nyelvtudás előny. Az ideális jelölt gond nélkül szerepel egyszerre 5-6 könyvben is. Amit kínálunk: majd' az összes X-csaj, hm, társasága; szolgálati Blackbird (ha lelövik, nem gáz, story-arc-onként jár egy új); Avengers és X-Men céges hitelkártya; díszes kardok a falon; szolgálati Harley-Davidson, ha valakinek az eszébe jut, hogy hol hagytuk a legutolsót; megegyezés szerint 20-30 régi ellenséget biztosítunk. Kizáró ok: elviselhetetlenül komplikált, önellentmondásokkal teli, lehetetlenül hosszú eredettörténetűek ne is jelentkezzenek. Egyéb tudnivalók: időutazásra való képesség alapkövetelmény, munkakezdés: múlt héten.
zajrus:
Én simán elviselném, ha vééééégre valahára valahol generációs hősök lennének szal továbbadják a köpenyt vagy kihalnak esetleg... és lássuk be egyikünk sem lesz fiatalabb :)
Balakin:
nekem szent meggyőződésem, hogy a filmek miatt van ez és így Mackie lehet az új Cap a MCU-ban. (álmodni lehet nem? :D bár nem mintha bajom lenne Evans-el, sőt...)
zajrus:
--- Idézetet írta: FZoli - 2014. Szeptember 02., 12:02:33 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 02., 12:00:04 ---Vajon meddig tart majd ez az öregség... :S
--- Idézet vége ---
Ha Pókemberből indulunk ki, akkor az Age of Ultron premierjéig...
--- Idézet vége ---
Jaj már olyan negatívok vagytok... természetes, hogy most állandó lesz és megdöbbentő meg sokkoló, hogy Steve nyugger lett :D Meg amúgy is örüljetek, hogy még képes járni :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése