HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (175/1662) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Szeptember 07., 14:39:04 ---Én nem tudom, mi a nagyobb probléma... hogy a történet simán butaság volt, hogy az egyetlen jó elemből (titkok kiderülnek) nem sikerült kihozni az ég egy adta világon semmit, vagy hogy aki megírta nem tud jól képregényt írni.

--- Idézet vége ---
Pontosan.

Balakin:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Szeptember 07., 20:34:36 ---Elég sokat olvastam már tőle amúgy, de vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem. A Batman runja szerintem nem volt olyan jó, de az All-Star Supermant nagyon szeretem. A WE3-is jó, bár azt már régebben olvastam. Az Action Comicsos runja meg háááát, nem tudom hova tenni, igazából nem lett volna rossz, de nem értem, hogy egy olyan nagy nevű íróhoz mint Morrison miért nem tudnak hozzávágni egy állandó rajzolót, vagy legalább egy storyt hozzanak ki egy rajzolóval, ehelyett meg kaptuk azt amit (3-4 rajzoló számonként)   :lol: Ja meg a Happy!-t is szerettem tőle  :D A DC-s nagy eventjeit nem olvastam, de most a Multiversity-t végig követni fogom  ;)

--- Idézet vége ---
Én imádom a Batman runját mert a fele az abszolút nem "batmanes", ha ez így érthető (5th dimensional imp, időspirál izé, stb stb) de mégis működik és érdekes és kb most azonnal újratudnám olvasni az egészet, pedig pár hónapja fejeztem be másodszorra. Élvezem, hogy mert mindenféle földtől elrugaszkodott sztorit írni, de végig Batmanről szól, nagyon odafigyelve a részletekre (first truth of Batmant még mindig imádom, mint koncepciót).
Amúgy a Final Crisist elolvasni lehet nem árt a Multiversityhez (ott jött be Nix Uotan, ez a fajta bleedship, meg szerintem lesz egyéb kötődés is. Plussz a Superman beyond rohadt jó, bár nem épp könnyed olvasmány).

jocibmx:
Elég sokat olvastam már tőle amúgy, de vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem. A Batman runja szerintem nem volt olyan jó, de az All-Star Supermant nagyon szeretem. A WE3-is jó, bár azt már régebben olvastam. Az Action Comicsos runja meg háááát, nem tudom hova tenni, igazából nem lett volna rossz, de nem értem, hogy egy olyan nagy nevű íróhoz mint Morrison miért nem tudnak hozzávágni egy állandó rajzolót, vagy legalább egy storyt hozzanak ki egy rajzolóval, ehelyett meg kaptuk azt amit (3-4 rajzoló számonként)   :lol: Ja meg a Happy!-t is szerettem tőle  :D A DC-s nagy eventjeit nem olvastam, de most a Multiversity-t végig követni fogom  ;)

zajrus:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Szeptember 07., 14:39:04 ---Én nem tudom, mi a nagyobb probléma... hogy a történet simán butaság volt, hogy az egyetlen jó elemből (titkok kiderülnek) nem sikerült kihozni az ég egy adta világon semmit, vagy hogy aki megírta nem tud jól képregényt írni.

--- Idézet vége ---

Nem tudom mit vártál a "titkoktól" szerintem ahhoz képest, hogy egy olyan univerzumról beszélünk, ahol hőseink élete percről-percre dokumentálva van egész jól beleszúrták a titkokat és végre teljesen korrekt módon sikerült behozniuk Angelát :D

Balakin:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Szeptember 07., 14:38:09 ---Végre volt időm és kedvem, hogy belekezdjek Morrison Multiversity első számába  :badteeth: Habár nem vagyok nagy rajongója Morrisonnak, ez megvett kilóra. Számomra Morrison sokszor követhetetlennek tűnik, de ez egy nagyon letisztult első szám volt a sok hős és világ ellenére is, jó kis buli lesz ez a Multiversity  :cool: Még a végén megszeretem Morrison írásait  :rolleyes:  :D

--- Idézet vége ---
ezerszázalék, hogy már mondtam ezt, de próbáld ki a Morrison doksit (Talking with gods, fennvan youtube-on) vagy a Kevin Smithes podcasteket. Én azok hatására szerettem meg az írásait és most már a kedvenc íróm (tegnap jött meg a Doom Patrom omnibusom  :pogo:  ).
Amúgy a Final Crisis is elég követhetően indult, aztán tudjuk mi lett belőle a végére (káosz :D )
De ha követhető Morrisont akarsz akkor ajánlom: Joe the barbarian, WE3, Animal Man (a rajzok szarok, de amúgy jó cucc), All star Superman, New X-men, Marvel boy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése