HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1637/1662) > >>

VTomi:
Fábry mondta egyszer: Blikk címlap, szalagcím: "Nóci majdnem leejtette a telefonját." Na bazeg öcsém, a Blikk is olyan színvonal, hogy a seggemet nem törölném vele...

regnar:
Nem Porthos én veled vagyok teljes mellszélességgel.

Kit érdekel pl, hogy valaki elvesztette a mobilját, vagy a kutyája megkergetett egy macskát stb.. (sajnos a hírességek neveire nem emlékszem a hírekkel kapcsolatban, de amúgy is rájuk is magasról, ezek csak felfuttatott senkik  )

Spidáj:
Én igazán attól hányok hogy 1szer még régebben láttam 1 újságcímlapján valami hírt és érdekelt, de nem akartam azér +venni 1 egész ujságot (kemény 60 forint vagy mennyi volt   ) ezér felmentem a netre és +néztem a weblapján.
És a híreknél:
Sarah JEssica Parker élő adásban tüsszentett (leszarom)
Jennifer Lopeznek fáj a bokája (kia fas*t érdekel?!)
és ilyen szintü hírek?
Én vagyok csak az aki leszarja ezeket?

regnar:
Tegnap az agyam ledobta az ékszíjat az rtl és a tv 2 miatt. Bár lehet hogy ez a Mozi TV stb.. rovatba kellene de mivel whadda ide írom.

Ugyebár Szabó István rendezésében a Csodálatos Julia női főszereplője Golden globe díjat kapott.

Minden tiszteletem Szabó Istváné, és filmjéé csak gratulálni tudok nekik.. Büszke vagyok rá, hogy magyarként a világ élvonalában van évtizedek óta munkásságával..      

Node.. eset találkozások c. műsor. Egy mondatban arról, hogy a Júlia kapott, majd áradozás arról, hogy Leonardo Di Caprio is kapott és riport vele. Szabó Istvánnal vagy a Anette Benningel egy szem se... Hát a jó ......%!++ "@@C %!/= 3"+!%% 334        !%+%!/""'@&&  miért van az, hgoy minden szarral reklámozni akarjuk ezt az országot, és amikor egy igazi nagy sikert érünk el, egy olyan emberrel aki a világon igazi szaktekintélynek ismnek el és kiváló rendezőnek tartják, és  még egy riportra sem méltatják itthon a kereskedelmi adók... (az M1 szerencsére foglalkozott vele). Hát nem ez a legnagyobb reklám az országnak. EGy színésznő élőben az egész világ előtt dícsérte a magyar vendégszeretetet, munkamorált, embereket (végignéztem az átadást és meghallgattam Anette Benning beszédét) erre a magyar kereskedelmi média arra sem méltatja hgoy riportot csináljon vele, amikor a CNN-től az utolsó thaiföldi csatornáig mindenki versengett érte.

Hát menjenek a  @&{>&] ˘^˘°   !%"+"! °˘°˘°francba.

regnar:
Az egyik cd-n nem volt egy plusz exe file???????   Az kell neki.... És akkor meg tudjátok venni a cd-t  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése