HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---A tetves kurva életbe!
Letöltöttem 2 nap alatt a Harry Potter 3 játékot
és kibaszottul nem m1.
Michoval végig szenvedtük a kurva délutánt, de kibaszottul nem lett kurvára jobb a helyzet.
Hát bassza +
--- Idézet vége ---
igen, vmi cd-t kért, de nem vettük meg
avman:
menjenek a sunyi p*csába ottan az emberek a műegyetemen ott nekik hozzá maguknak... 1 hetet nyomtam napi 4-5 óra tanulással meló mellett és csak egy kegyelemkettesre volt elég??? ja és a pojjén, h az anyag 80%-a a gyakorlatban teljességgel használhatatlan... na most ennek már megin mi a fene értelme volt??? tele van már a hócipőm az összes tanszékvezetővel, rektorral, vektorral, címzetes és okleveses főiskolai és egyetemi oktatóval, tanárralk, docenssel, adjunktussal, porfesszorral, péídzsdével.. de lehet felőlem CsC, DsC, dr. univ. ... sok túliskolázott szakbarbár barom elméleti szakember...
letsgo:
Én akkor voltam ideges mikor a Photoshopomat nem tudtam elindítani, mert próba verzió volt, majd mikor lejárt az idő már nem tudtam elindítani. Nagyon idegse voltam
Spidáj:
A tetves kurva életbe!
Letöltöttem 2 nap alatt a Harry Potter 3 játékot
és kibaszottul nem m1.
Michoval végig szenvedtük a kurva délutánt, de kibaszottul nem lett kurvára jobb a helyzet.
Hát bassza +
Schmatzy:
A számból vetted ki a szót, ecsém! És nemcsak ezért, hanem azért is, mert látványosan és nyíltan bojkottálják az nVidia tualjokat! És azért is, mert pofátlanul lenyúlták a Stalker hangulatát! Gabe Newell guruljon el balfelé!
Mindezek ellenére a Half-Life 2 qrvajó! Megéri végigszenvedni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése