HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Graf-X:
Bazdmeg, Schmatzy, nem jöttél felzőbulira!!! rohadj meg4 Én most étrtem hata, full, be vagyok állva éls lakóépületekez kéne rajzolnom, hogy leadjam holnap 10-kor póton. Nked ilyenkor mi dógod van, bamneg, reméle,, este animára vegyészekhez azér idetolód a pofádat!!! És Arspressóba is voltam mer kaptam pecsétet gáspitól, egyem a szíveét!
Schmatzy:
Heh, de finoman fejezted ki magad!
Én jobbat tudok! Biztos ismered azt a figurát, amikor az ebet rákötik a vonóhorogra, aztán ami a csövön kifér. Na, ezt viszont is el lehetne játszani, nem? Az viszont tény, hogy így nem szenvedett sokat az állat.
Elf:
Hehe... volt olyan tételem, amit az érettségi napján a folyosón ülve olvastam át.
Jöttem dühöngeni, mégha nem is kőkeményen káromkodni.... most hallottam a hírekben, hogy tegnap megöltek egy kutyát, háromszor (!!!!!) lőttek bele. Háromszor. A rendőrség pedig, idézem:.."rongálás miatt indít eljárást ismeretlen tettesek ellen" RONGÁLÁS!!!!!!!!!!!!!!! Rongálás, ha megkarcolják a kocsim. Ha lefújják a kerítésem. Behorpasztják a parkoló autó oldalát. De nem rongálás, ha megölnek, kivégeznek egy ártatlan állatot! Hogy kapná őket tökön a kolera.
Graf-X:
Látjátok, érdemes kivárni, én az érettség napja előtti éjjel kezdtem el olvasgatni a töritételeket
Elf:
Hé Kölyök.. képzeld én hogy káromkodtam, amikor az érettségi elött két héttel (!!!) változtattak a tételsoron....
Asszem, ez a suli adottsága... vagy sajátossága...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése